- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.601
Benimkiler catliyor koydugumda kemik suyu falan koymustum bi ara.simdi kagit bardaklara koyuyorumHayır hiç olmadı ama tıka basa doldurmuyorum üstte az boşluk oluyor.
Olabilir tabi, isteyip yaptıktan sonra bulunur birşeyler onemli olan kafa yorup doğruyu aramak. Ben biraz elimin altında ne varsa onu yiyip kolayına kaçtım.
Sana afiyet olsun ama bebege ye kendine yemeBen de bugünkü menümden sonra ölü taklidi yapmaya karar verdim
Bende acıktım yaCherry Mom yine spor yok yaa
Yarin kahvaltiya misafirim var hem temizlik hem hazirlik yapiyorum
Pilatesede misafirler aksama kalirlarsa gidemem,gecen haftada zaten oglan hastaydi birakip gidemedim.bu hafta hic hayir yok bendenbari hurma ise yarasada kazancli ciksamm
Basagrim falan yok ama bugun acikiyorum niyeyse
Bende koymuştum çatladı bilmiyorum çok doldurdum belkiBenimkiler catliyor koydugumda kemik suyu falan koymustum bi ara.simdi kagit bardaklara koyuyorum
TeşekkürleerSana afiyet olsun ama bebege ye kendine yeme
Üf ya ben de yemek ve zıplamamak istiyorum. Her gün olmasın ama olunca da tadını çıkar.. sonra nasılsa verirsin :)Teşekkürleerbugün kendime yedim galiba biraz
Bugün nefsime yenik düştümÜf ya ben de yemek ve zıplamamak istiyorum. Her gün olmasın ama olunca da tadını çıkar.. sonra nasılsa verirsin :)
İnşallah canım yürüyüş yapiyordum hava sogudu oda kaldi iste molalarda yurumeye calisiyorum serviste 2 durak geride inip eve yürüyorum oyle iste :)Hmm anladım canım geçmiş olsun bu güzel menülerle mutlaka gider bir şekilde
Benide bi 500 gram yaziver canım regl olucam 3 güne
bu liste beni cok motive etti biran once listeye girmek istiyorum
Cuma günü kilonu bildirirken 1 haftalık hedefini de söyle eklerim seni de canım iyi oluyor gerçekten :) azıcık baskı şart bu işte zora geliyoruz hedeflerle :))bu liste beni cok motive etti biran once listeye girmek istiyorum
Aklımdan çıkmıyor :) bu hedefi nasıl vermişim şaşırıyorum kendime :)
İnşallah hedefine ulaşırsın arkadaşım :)uzun zamandir diyet yapamiyordum sabah başlıyordum aksam 9 da bırakıyordum buzdolabinda ne varsa yiyordum tatlisi tuzlusu eksisi ekmeği sabaha da tok karnina uyanıyordum birden kan sekeri dusunce sabahta kahvaltida cok yiyodum...bi yandan doyet yapma zayıflama dusunceleri bi yandan durmak bilmeyen bogazim taki 5.takima girene kadar tabi daha girmedim ama cuma kilo bildirimi yapacak olmak bile guzel bi amacim var diyorum kendime kilo verme konusunda en önemlisi motive olmakti benim icin 5.takım sayesindedamarlarında mevcut olan kilo verebilme düğmesine basmis bulunmaktayim ınsallah bırakmayacağım biraktigim takdirde tekrar tekrar kısır döngüye girip mutsuz oluyorum
Canım nedir bu hurma diyetiBugün hurma diyetine başladım bakalımm ne olacak meraktayım şimdiye kadar 2 kase yoğurt 10 hurma yedim. Hafif bir baş ağrım var ama onu hurmaya bağlamamk lazım benim hergün başım ağrıyor
tamamdir harika olurCuma günü kilonu bildirirken 1 haftalık hedefini de söyle eklerim seni de canım iyi oluyor gerçekten :) azıcık baskı şart bu işte zora geliyoruz hedeflerle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?