- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.821
Canım burdan söyleyebiliyormuyuz ceza almayım reklam diyeHang uygulamayı indirdin canım.
Benim de basen bölgemde kilom daha çok.
Yok almazsın canım art niyeti ayırt ediyorlarCanım burdan söyleyebiliyormuyuz ceza almayım reklam diye
Aynen öyle canım çok iyi düşünmüşsün yazık günahBenide binada bebek mevludüne cagirdilar biz iyileseli 10gün oldu ama yinede gitmedim kimsenin günahina girmek istemem.
Tartı sorumluluğu olmadığı için ben olumlu olacağına inanıyorum. Yarın göreceğiz bakalım.Sağol canım inşallah sende,butun hafta yattım bu sabah sabit anca.yarin eksilsem ne guzel olur
Tartı sorumluluğu olanlar ne yapacakTartı sorumluluğu olmadığı için ben olumlu olacağına inanıyorum. Yarın göreceğiz bakalım.
Evet emeklerimin karşılığını aldım hedefimi de geçtim 90.7 olmuşum
Tebrik ederim çok güzel vermişsinGünaydınlarr
Çok mutluyum.
Hedefimi tutturdum.
Geçen cuma : 91.3 kh
Bu cuma : 89.9 kg
Fark : 1.4 kg
Yüzde :. % 1.53
portakallı pırasa nasıl olur ki?Olsun pırasa da çok kalorili bişey değil portakallı çok severim
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim çok güzel vermişsin
Canım eksi olmuşumdur muhtemelen dün tartıldığımda öyleydim sabah tartılamadım çünkü annemlerden direk işe geldim öğlen tartılırım olur muhezeyan5381 yarın listeye girmeye hak kazanıyorsun canım güzel bir eksi bekliyoruz senden bildirim yapmayı unutma :))
Canım senin sigarayı da bırakmaya çalışman seni zorladı.Günaydın
Geçen cuma 300 gr verdim diye isyan ederken bu cuma 600 gr artiyla geldim şükretmeyi bir kez daha öğrendim çok üzgünüm hem kendi adima hem de grup adına
78.4/79.0/ -0.6/-%0.76
Çok kıskandım kız vallaha kurdumdan ölecem şimdiTeşekkür ederim canım.
dikkat et kuzum hele ki grip ve domuz gribi sen hastalıklardan uzak kalman gerekiyorBence güzel bi eksin olcak
ablamlar gelcekti bana da yeğenime domuz gribi teşhisi konulmuş dedim sakın gelmeyin istemiyorumilk misafir reddimi yaptım içim huzursuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?