- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.861
Bravo
Harikasın canım çok güzel bi sonuçEvet emeklerimin karşılığını aldım hedefimi de geçtim 90.7 olmuşum
Bravo canım çok iyibende pazar gunu tartida 69.1 görmüştüm bugun sabah tartildim 65.9 kilom
en azindan gecen hafta inişli çıkışlı bi hafta gecirdim bu hafta daha planli bu hafta geçireceğim insallah.....
Evet burdan kopmak iyi gelmiyo insana canım. Bi an evvel dön aramıza.merhabalar kızlar günaydın herkese
aklım hep sizde süremin dolmasını bekliyorum...sizsiz zayıflayamıyorum....subat 16 yı bekliyorum..burdan kopmam asla
Zaten ayrı takılıyoruz canım. Olabiliyor öyle, burda birimizi motive etmek için varız. Uzaklaşma lütfen canım.Selamlar
En son hurma sonrası +400 görünce tartılmayı bırakmıştım. Kilom da öyle kalmış:
54.8/55.2/-0.4/-%0.73
Bu hafta farklı bir şey deneyeceğim. Iki haftadır artı geliyorum, grup açısından izin öncesi kiloma yaklaşana kadar ayrı takılabilirim..
Harikasın canım tebriklerGünaydınlarr
Çok mutluyum.
Hedefimi tutturdum.
Geçen cuma : 91.3 kh
Bu cuma : 89.9 kg
Fark : 1.4 kg
Yüzde :. % 1.53
Üzülme canım haftaya senden güzel bi sonuç geleceğine eminimGünaydın
Geçen cuma 300 gr verdim diye isyan ederken bu cuma 600 gr artiyla geldim şükretmeyi bir kez daha öğrendim çok üzgünüm hem kendi adima hem de grup adına
78.4/79.0/ -0.6/-%0.76
Harika bi sonuç canım tebrikler
Ödem kolay gider kaptanım haftaya güzel bi eksi göreceksin bencecanım yaa emre toparlama dı mı ben ctesi 81 iken bugün ödem yüzünden 82 yi gördüm tekrar canım sıkıldı hedefimi tutturamadım maalesef
Sıkma hiç canını senin de çocuklar hastaydı onlar toparlansın süper eksiler görcezBen sabitim bu hafta. Spor yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum. Ama harekete geçmek lazım. Zorla da olsa olacak artık kaçarı yok.
Ayy çok duygusal anlar yaşayacaksın o sesleri duyunca. Rabbim sağlık versin. Kucağına sorunsuz bi şekilde almak nasip etsin.Dualarınıza talibim bugün kalp atışı için gitcem
İnşallah canım benim, SağolasınSıkma hiç canını senin de çocuklar hastaydı onlar toparlansın süper eksiler görcez
Amiin inşallah ben hala inanamıyorum belki duyunca inanırımmAyy çok duygusal anlar yaşayacaksın o sesleri duyunca. Rabbim sağlık versin. Kucağına sorunsuz bi şekilde almak nasip etsin. ❤
Dualarınıza talibim bugün kalp atışı için gitcem
Harika bi sonuç canım tebrikler
Ödem kolay gider kaptanım haftaya güzel bi eksi göreceksin bence
Belki eşimle gitsek aklıma gelmezdi de eşim gelemiceği için aklımda çekcemmHayirlisi ile git gel canim. Ilk kalp atisini videoya cek.
Ay hadi bakalım canım güzel haberlerle gelDualarınıza talibim bugün kalp atışı için gitcem
Bence sen gene de sigarayı bırakmış ol, ondan vazgeçme. Bir de şöyle düşün diyete başlamasaydın kilo alıyor olacaktın. Vücudun bir süre sonra sigarasizliga alınacakSigara beni bitirdi. Daha çok acıktığımi hissediyorum sürekli biseyler atıştırmak istiyorum rejime adapte olamıyorum. Oğluma söz vermiş olmasam geri başlayacağım. Söz verince geriye de dönemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama haftaya daha çok asılacağım.
Tamm canım yazıyorumYok almazsın canım art niyeti ayırt ediyorlar ✌
Canım yağ yakıcı egzersizler yazıyorsunYok almazsın canım art niyeti ayırt ediyorlar ✌
Canım ikisi birlkte zor.Sigara beni bitirdi. Daha çok acıktığımi hissediyorum sürekli biseyler atıştırmak istiyorum rejime adapte olamıyorum. Oğluma söz vermiş olmasam geri başlayacağım. Söz verince geriye de dönemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama haftaya daha çok asılacağım.
Tebrikler canım.Kızlarrr kilom
87.1 inanamıyorum aglicammmm mutluluktan çok sukurrrrrrr şimdi dışardayım ufaklık hasta eve gidince hemen yazicam duygularımı iyi kii varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?