- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.841
Sigara beni bitirdi. Daha çok acıktığımi hissediyorum sürekli biseyler atıştırmak istiyorum rejime adapte olamıyorum. Oğluma söz vermiş olmasam geri başlayacağım. Söz verince geriye de dönemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama haftaya daha çok asılacağım.Canım senin sigarayı da bırakmaya çalışman seni zorladı.
Haftaya çok daha güzeli olur.
Sıkma canını
gel şimdi neden şubatı bekliyorsun yazmaya başla alış listeleremerhabalar kızlar günaydın herkese
aklım hep sizde süremin dolmasını bekliyorum...sizsiz zayıflayamıyorum....subat 16 yı bekliyorum..burdan kopmam asla
canım peki öğleyin aç karnına olacakmısın değilse dünki kilonu alalım yada haftaya listeye alalım ne yapalım güzelimCanım eksi olmuşumdur muhtemelen dün tartıldığımda öyleydim sabah tartılamadım çünkü annemlerden direk işe geldim öğlen tartılırım olur mu
Portakalın suyunu sıkıp koyuyorum pişirirken zeytinyağlı çok güzel oluyoportakallı pırasa nasıl olur ki?
aynı anda ikisi birden seni zorlamış kuzum keşke sigarayı sonraya bıraksaydın sigarayı 2 sene önce bırakan biri olarakSigara beni bitirdi. Daha çok acıktığımi hissediyorum sürekli biseyler atıştırmak istiyorum rejime adapte olamıyorum. Oğluma söz vermiş olmasam geri başlayacağım. Söz verince geriye de dönemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ama haftaya daha çok asılacağım.
aaa ben onu kerevize yapıyordum pırasaya hiç yapmaım hatta akşama kıymalı pırasa yaptım çok severimPortakalın suyunu sıkıp koyuyorum pişirirken zeytinyağlı çok güzel oluyo
Bu kadar zor olacağını ve rejimi etkileyeceğini düşünmedim. Sigarayı bırakınca kilo vermem daha hızlanır diye düşünmüştüm ama yanıldımaynı anda ikisi birden seni zorlamış kuzum keşke sigarayı sonraya bıraksaydın sigarayı 2 sene önce bırakan biri olarak
sigarayı bırakınca kilo vermek değil kilo alman hızlanır maalesef nikotin hiç spor yapmasan da 500 calori artırır derlerBu kadar zor olacağını ve rejimi etkileyeceğini düşünmedim. Sigarayı bırakınca kilo vermem daha hızlanır diye düşünmüştüm ama yanıldım
Eline sağlık kaptanımkızçelerim hadi bakalım ben listeyi ekledim güzel haberler verin bana C Cagrihilal1 tatlım sabırlı ol haftaya gidecek inşallah
tebrikler tatlım bu hafta sonuçlarımız maşallah güzel
Eline sağlık kaptanım
Günaydın herkesegüzel eksiler gelmiş çok mutlu oldum kaçamak yapmayanlar nasıl aldı müfakatını ❤
Benim yine gecem çok kötü geçti elim yüzüm şiş oğlum bana sarılıp durmayı bırakırsa spor yapıp tartılacağım
canım yaa emre toparlama dı mı ben ctesi 81 iken bugün ödem yüzünden 82 yi gördüm tekrar canım sıkıldı hedefimi tutturamadım maalesefEline sağlık kaptanım
Günaydın herkesegüzel eksiler gelmiş çok mutlu oldum kaçamak yapmayanlar nasıl aldı müfakatını ❤
Benim yine gecem çok kötü geçti elim yüzüm şiş oğlum bana sarılıp durmayı bırakırsa spor yapıp tartılacağım
tebrikler tatlım bu hafta sonuçlarımız maşallah güzel
Bende yeni fark ettim onu sağlık olsun toparlarsınızcanım yaa emre toparlama dı mı ben ctesi 81 iken bugün ödem yüzünden 82 yi gördüm tekrar canım sıkıldı hedefimi tutturamadım maalesef
İnş canım çok sağolCanim kilo verilir yeterki oğluşun sağlıklı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?