- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.801
Olsun olsunn tabiki risk var yada onlarda test yaptırabilirler temiz raporu alıp gelsinlerYeğenimi getirmeyecekmişte ben sizde belki kuluçkadasınızdır diye onları da kabul etmedim
Bence de güzel fikirOlsun olsunn tabiki risk var yada onlarda test yaptırabilirler temiz raporu alıp gelsinler
Yeğenimi getirmeyecekmişte ben sizde belki kuluçkadasınızdır diye onları da kabul etmedim
Ablamlara da ilaç vermiş doktor, yeğenim bir doz ev halkı yarım doz şeklinde hepsi ilaç içeceklermiş. Güzel bi önlem olmuş. Kendi adıma içim rahat aslında ama yine de kırk yılda bi geliyo diye bi yanım üzüldüDogrusunu yapmissin canim biliyorsun benim oglan domuz gribi oldu o iyilesti derken ben oldum sonra birlikte ilac kullanip gecirdik. Boyle seylerin ayıbı olmaz. onların düsünmesi lazim
Bence iyi bile dayandın hiç öyle düşünme insan gerçekten bir şeylerler yemem istiyor.. yediğin de masum bir şey sonuçta :)Sağol canımbir yandan niye dayanamadım diyorum geçen sefer hiç zorluk yaşamamıştım emrenin hastalığından uykusuzluk yorgunluk stres ... Ondan oldu galiba
Ablamlara da ilaç vermiş doktor, yeğenim bir doz ev halkı yarım doz şeklinde hepsi ilaç içeceklermiş. Güzel bi önlem olmuş. Kendi adıma içim rahat aslında ama yine de kırk yılda bi geliyo diye bi yanım üzüldü
Sen reddetmesen bile ablan durumu öğrenince gelmekten vazgeçerdi belki de .. reddettiğin için sana alınacak değil olması gereken zaten buBence güzel bi eksin olcak
ablamlar gelcekti bana da yeğenime domuz gribi teşhisi konulmuş dedim sakın gelmeyin istemiyorumilk misafir reddimi yaptım içim huzursuz oldu
Bizimki de okuldan almıştır muhtemelen. Çalışan annelerin yapabileceği bişey olmuyo böyle durumlarda diğer çocuklar mağdur oluyo. Özel sektörün izin sorunlarıbenim oglan mikrobu okuldan getirdi.Oglum iyilesip ben hasta oluncada ogluma koruyucu antibiyotik vermislerdi. Benden tekrarlamasin diye. Simdi oglanin sınıfındaki 3 4 arkadasida hasta ben oglum hastayken 10gün göndermemistim ama millet gönderiyor bende korkuyorum yine bulasir diye .Allah a emanet
Evet aslında hastalanan çocukların okulda olması da bir sorun ama bilmiyoruz ki şartlarını. Evde bırakacak durumu olmuyor bazen insanların.10 gün okuldan uzak kalmak için çok uzun bir zaman ama yine de bence en doğrusu senin yaptığın.benim oglan mikrobu okuldan getirdi.Oglum iyilesip ben hasta oluncada ogluma koruyucu antibiyotik vermislerdi. Benden tekrarlamasin diye. Simdi oglanin sınıfındaki 3 4 arkadasida hasta ben oglum hastayken 10gün göndermemistim ama millet gönderiyor bende korkuyorum yine bulasir diye .Allah a emanet
Hic mama vermedim cocuklarima sutum iyiydi,kiloluydular.ama ek gida da zayifladilar alistiramadim bir türlü hala da cok yemek secerler.calismadigim icinde taze yapiyodum corbalarini falan o zamanlar.1 yasindan sonra da biz ne yersek ondan veya cicibebemuzlu sutlu pekmezli oyle gecti gitti.hic denememisim mama kavanozlarini buzluga koymayi demekki, poşet,kagit bardakve saklama kabı kullanıyorum.aklimda olsun
Ben de menü yazayım;
Sabah; 2 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık roka maydanoz
Öğlen ; 2 kepçe mercimek çorbası
Ara; 1 sade kahve 2 kare çikolata 7 badem
Akşam ; 2 dilim mücver, 4 kaşık dereotlu yoğurt
Ara; Yeşilçay soda limon.
3 lt su
-spor ; 1 saat yürüyüş yaptım.Cherry Mom
PAzartesiden eksik atladığım ipim var ilerleyen saatlerde 1000 atlamayı düşünüyorum bakalım.
Menu harika, cok takdir ediyorum. Diyet icin degil ama genel olarak demir iceren yiyecekler kalsiyumla alinirsa demir emilemiyor, fayda açısından dikkat edilebilir diye yaziyorum. Yani etle ispanakla yogurt yiyince etteki demir alinamiyor maalesef.menümü yazayım
sabah 07/00
2 yumurta peynir havuc 6 zeytin tere maydanoz dere otu biber
Öğlen 12/30
5 top köfte yoğurt salata
aksam 19/00
Kepce susuz etli nohut salata
3 lt su 1 fincan kahve 3 fincan acik limonlu cay 1 fincan ihlamur
regl dönemim yaklaştı inanilmaz şişkinlik var bu moralimi bozuyor sabah tarti sonucumu soyleyemiycem annemlerde kalıyorum tarti yok malesef aksam eczanede tartilip yazarım zaten henüz listede degilim :)Cherry Mom
Bence güzel bi eksin olcak
ablamlar gelcekti bana da yeğenime domuz gribi teşhisi konulmuş dedim sakın gelmeyin istemiyorumilk misafir reddimi yaptım içim huzursuz oldu
Süpersin canım.. yarın tartıda karşılığını alırsın umarım. Mezuniyet sonrası ilk tartı bakalım nasıl olacakCherry Mom 1 saat yürüyüş,50 dk.pilates
Aaa kaçamak nerede ki.. iki kare çikolata cıs cos olur mu. İyi bir ara öğün benim için çünkü yukarı gitme eğilimim kırıldı gibi. Ben de ipi gevşetiyorum şu an. Ama çoğunlukla 1 kalıp yiyince ölü taklidi yapıyor hiç yazmıyorum ben :)Ben de mama vermedim hiç hala da emiyor ek gıdaya meyvelerle başladım sonra denemek icin ve kivamlarini gormek icin hazir organik bebek yemeklerinden aldim 10 kavanoz filan oldu onlara koyuyorum. Porsiyonlari büyüyünce kapakli tabaklardan aldım. Cok rahat oluyor bugun mesela oglen kiymali kabak aksam nohutlu ispanak yedi. Taze yapsam bu kadar cesit yediremem ama artik eve yaptiklarimi da tuzsuz yaoiyorum onlardan da yiyor. Buzlukta kendi ekmegi, ana yemekleri ve hatta kahvaltilik elmali yulafi bile var.
Eskiden kacamaklar aciktan yazilmazdi onun yerine cis filan yazardik digerlerinin aklina dusmesin diye
Menu harika, cok takdir ediyorum. Diyet icjn degil ama genel olarak demir iceren yiyecekler kalsiyumla alinirsa demir emilemiyor, fayda açısından dikkat edilebilirndiyenyaziyorum. Yani etlem ispanakla yogurt yiyince etteki demir alinamiyor maalesef.
Iyi etmişsin hic huzursuz olma bence
Miktar degil de adı yetiyor :) sana ozel degil aslinda genel sordum morordek kaptan borek kek cikolata pasta yazdirmazdiAaa kaçamak nerede ki.. iki kare çikolata cıs cos olur mu. İyi bir ara öğün benim için çünkü yukarı gitme eğilimim kırıldı gibi. Ben de ipi gevşetiyorum şu an. Ama çoğunlukla 1 kalıp yiyince ölü taklidi yapıyor hiç yazmıyorum ben :)
Evet aslında hastalanan çocukların okulda olması da bir sorun ama bilmiyoruz ki şartlarını. Evde bırakacak durumu olmuyor bazen insanların.10 gün okuldan uzak kalmak için çok uzun bir zaman ama yine de bence en doğrusu senin yaptığın.
ben yeğenim doğduğunda tatildeydim. Gelir gelmez yanına gitmek istemiştim annem izin vermemişti. Hastalık taşıyor olabilirsin kuluçka dönemi olabilir diye beni bir hafta yollamadı :)
Sağol canım. Çok haklısın Rabbim dermansız dert vermesin bunlar atlatılır.Geçmiş olsun benim oğlumda yeni atlatti.. Allah böyle hastalıklar versin. Gecer gide minikler çok güçlü bizlerden...
Bence güzel bi eksin olcak
Bence çok iyi yapmışsın. Huzursuz olmana hiç gerek yok ablan sana hak verecektir zatenYeğenimi getirmeyecekmişte ben sizde belki kuluçkadasınızdır diye onları da kabul etmedim
Sağol canım inşallah sende,butun hafta yattım bu sabah sabit anca.yarin eksilsem ne guzel olurSüpersin canım.. yarın tartıda karşılığını alırsın umarım. Mezuniyet sonrası ilk tartı bakalım nasıl olacak
böyle hissetmen normal hassas bi dönemdesin ama rahat ol hakli sebeplerin var, sonra gelsinler.kesin konusmak lazim galiba ziyaret yasagimiz var gibi, maske galoş mecburi falanBence güzel bi eksin olcak
ne kadar dusunceli bir kadınmış,sende hayırlı evlatEvet aslında hastalanan çocukların okulda olması da bir sorun ama bilmiyoruz ki şartlarını. Evde bırakacak durumu olmuyor bazen insanların.10 gün okuldan uzak kalmak için çok uzun bir zaman ama yine de bence en doğrusu senin yaptığın.
ben yeğenim doğduğunda tatildeydim. Gelir gelmez yanına gitmek istemiştim annem izin vermemişti. Hastalık taşıyor olabilirsin kuluçka dönemi olabilir diye beni bir hafta yollamadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?