- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.861
arkadaşlar, ikramların olduğu ortamlardan kaçmamız imkansız. Bunu bi kabul edelim. Ya biz gidiyoruz biyerlere ya da misafirlerimiz geliyo. şimdi hiç yenmese gerçekten tuhaf oluyo, bunu da kabul ediyor muyuz? ama biz napıcaz? bir öğünün yerine geçecek şekilde, azar azar tadıcaz. mesela öğlen 400 kalorilik bir yemek mi yiyorum normalde, ikramlardan da birer parça, fazla olmayacak şekilde yiyebiliriz. Ama tabii bu olayı iki günde bir yaparsak o zaman hiç bir anlamı kalmaz. haftada bir defadan fazla olmasa iyi olur. siz ne diyosunuz?
gülhancım zaten genelde olursa hafta sonları oluyo.ama dediğin gibi bunu en fazla haftada bir yapmalıyız.Motivasyon içinde arada iyi oluyo zaten.ama onda da ölçülü davranmak gerekir
selam kızlar daha yeni kalktım
fena grip olmuşum
mükellef bi kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta biraz kaşar peyniri
2 kaşık bal
havuç salatası
ve 2 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
geçmiş olsun elifcim.bol sıvı ve c vitamini takviyesi lazım sana
Kızlar, 12:30 gibi kahvaltı yaptım, geç uyanınca böyle oluyo.
2 kk peynir
2 zeytin
2 dilim esmer ekmek
1 yumurta
domates, salatalık, biber
2 çk reçel
1 çk tereyağ
14:00 te ara olarak 2 mandalina yedim
şimdi de tatlı ihtiyacımı bastırıyo diye sütlü türk kahvesi içiyorum. dün bastırmıştı bugün de bastırır inşallah yoksa resmen çikolata istiyo canımadet dönemi malum.
Dayanıcam ama şekersiz kahve çok hoşuma gitti, hem içinde light süt de var. çikolata tatlı yemekten binkat daha iyidir :)
çok canım çektiyse 1 parça bitter çikolata yiyebilirsin canım aranda.Bu arada hafta sonu kahvaltıları malum geçe kalıyo olur öle.mönün güzel ama.tebrikler
sevgili takımım merhabalar
h.sonu olduğu için fazla giremedim
az önce pilatesimi yaptım, yeşil çayımı içicem birazdan
sabah kahvaltımı da yazayım hemen
geç bi kahvaltı oldu, saat 11 civarıydı, gece geç yatmıştım çünkü
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurtadan az kaşarlı omlet
1/2 kk light b.peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri domates ve çarliston
salatalık
2 çay kaşığı bal
öğle yemeği olarak 3 yk yoğurtlu pul biberli pilav, arkasından 1 yeşil elma
pilates öncesi 5 fındık
şimdi de yeşil çay içicem
akşam da bi uzay yürüyüşü yaparım yarım saat, yeterli olur bugünkü sporum
bide akşam gelen misafirlerim de çok zayıflamışsın dediler :)))))))))
ayrıca giden kilolarım sayesinde bacağımdaki ağrılarım da zaldı, ben de damar yetmezliği var bacağımda, çok ağrı yapıyodu ama zayıflayınca tabi bacağa binen yük de azaldığı için ağrılarım da azaldı, maşallah diyeyim kendime![]()
valla burçakcım süpersin süper süper.pilatesin çok faydası var bende bekarken yapıyordum.şimdi ona henüz vakit ayıramıyorum.yediklerinde yine herzamanki gibi ölçülü.tebrikler
merhaba arkadaşlar bugün iki öğün yedim.hafta içi çalıştığım için düzenli oluyor haftasonu düzensiz oluyor.
hafta sonu oluyo le düzensizlikler canım
akşam yemeği yiyecek halim yok
boğazım acıyo çiğnerken
ben de 1 bardak sahlep ve bi kaç grisini yedim sadece
hasta olunca düzen kaçıyo elifcim.acil şifalar diliyorum sana
elifcim geçmiş olsun canım
benim bademciklerde yoklamaya başladı beni
dün akşam patates salatası soğuktu, ondan kaynaklandı sanırım
elacım ben de h.sonu çok düzenli beslenemyiorum malesef, h.içi daha düzenli oluyo
bizim takıma da h.sonu rehaveti çöktü, doğru dürüst uğrayan yok walla :))))
gelmişken akşam yemeğimi de yazayım
1 tahta kaşık mohut yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1er kaşık patlıcan ve patates salatası
bolca yeşillik salatası ( iceberg, havuç, turp, yeşil soğan, tere ve maydanozdan oluşan)
mönün güzel cnm,bende bayılıyorum böyle salataya.mümkün olduğunda hep yaparım bende.herşeyide katarım içine.
gülhancım kararları bu hafta aldık nasılsa ben diyorumki geçen haftayı saymayalım tüm takım için bu haftadan itibaren kilo alma veya verememe kuırallarımız işlesin sizce ?
sana katılıyorum gülsümcüm
begümcüm çok fazla değil o kadarla kurtulduğuna şükür :)) misafirlikte zor oluyor yemem demek
aynen öyle şekerim.Bide kolayı light istedim diye dalga geçiyo bi arkadaşım benle.pastayı ye kolayı light iç oldumu böle diyo.Dedim kar kardır.Dimi ama ?

İyi akşamlar takımcım, akşam oldu ancak gelebildim.. Dün teyzeme gittim öğleden sonra, gelince de bilgisayarı açmadım, bayağı geç olmuştu.
Bugün de kahvaltı sonrası gezmeye gittik, geldim işlermi hallettim. Saçımı boyadım şimdi gelip bakayım dedim..
Kızlar sizden iltifatları aldım ya valla bugün o gazla neler yedim bilemezsiniz. Koskoca bir menü yedim öğle yemeğinde, ama bu sefer patateslerini yemedim.. Bi de tatlı bisküvi yedim 5-6 tane. Kahvaltım normaldi, akşam da bişey yemedim. Zaten yerim de kalmadı. Yarından itibaren aşırı dikkatli olmam lazım
Gülsümcüm, Burçakçım selam, nasılsınız bakalım?
burcucum merak ettim saç rengini.güle güle de kullan ayrıca.
Heee madem bi dahada iltifat miltifat yok sana ceza