Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sakin bir zamanınızda dinleyin kızlar ❤ başta bana komik geldi ama dinledikçe hoşuma gitti insanı gaza getiriyor kesinlikle
Ben dinlerim ama şu meditasyonla zayıflama işini çözemedim makarna diyorum bi salatalık aslında diyorum ama yok kendimi inandiramiyorum ah bir inansam zayıflayacağım

Evet canım yatıyorum. Özellikle dün daha da kötüydü bugün biraz daha iyiyim.. dinlenmekle azalması lazım hiç bir etkisi olmuyor.
Geçmiş olsun c vitamini portakal filan iyi olur.
Herkese çok geçmiş olsun.
Yaş ilerledikçe de zorlaşıyor aslında.
Kalp damar sorunu yok değil mi?
Teni kotlar hep likralı anlayana kadar 3-4 kilo gidiyor.
İdeal kilo bir Aralık ya bu 45-46 neresinde yer alıyor o aralığın
Beden kitle indeksine göre alt sınır ama o bence iyi bir ölçü birimi değil. Benim şu anda yağ oranım kabul edilebilir aralığın üst sınırında ama beden kitle indeksim üst sınırda değil. Tahminim bu yaşlarda 45-46ya inersem yaş 40 ve üzerine çıktığımda 48-50 bandında kalabilirim. Tabi en önemlisi bedenimin orta kısmını toparlamak. Giydiğim yakışmadıktan sonra kilom az olsa nolur. Kilo sadece bir sayı.

Bugün
Sabah 0830 1 haşlanmış yumurta, yarım avokado, 2 yk çökelek peyniri, sütlü kahve, 1 kare bitter*
Öğle 1430 1 top tam buğday ekmeği**, beyaz peynir, 1 muz, 1kare bitter*
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 4yk pilav, 3 yk yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
* lindt %90 aldım bir karesi 10gr, 0.7gr şeker var içinde, ağırlık olarak yarısı yağ
** kendim yaptım bir top 90 gr.

Bugün aslında farklı/daha sıkı bir menü planım vardı. akşam saatinde spora gidip sonrasında yoğurtla kapatacaktım günü (öyle planladığım için de öğle ekstradan muz yemiştim ama akşam yemeği bir anda gelişen sebeplerden bir arkadaşımda oldu. Tatlıyı atladım ama çok da diyette olduğumu belli etmek istemedim o nedenle pilavdan yedim. Biraz da telafi edebilirim diye düşündüm. Neyseki oğlum erken uyuduğu için eve döndüm eşim kaldı bir konu nedeniyle, ikramlar devamdır eminim çay yanında filan. Bu arkadaşımın hobisi tatlılar yakın zamanda aşçılık eğitimi de aldı.

Menü
Sabah
Shake

Ara
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 ince dilim tb ekmek tost

Öğle
2 dilim tb ekmek tost
Manda loru azıcık kaşar
Salata

Akşam
Kepekli makarna
Sarımsaklı yoğurt

Aslında pilanım farklıydı dondurucudan biber yemeği yaptım ama biberler buz koktu yenecek gibi olmadı çünkü kaynanamın buzluğundaydı onlarda eritip tekrar dondurmuşlar artık çöp olmuşlar yani sinirden öldüm

Protein tozunu biraktin mi ayvacicegi? Ben arada tatli niyetine iciyorum bazen

Adet döneminde nasıl oluyor ödem bilmiyorum bende anlamıyorum pek ama metabolizma yavasliyormus belki de ondan ödem oluyor. Bu dönemde ne yapsanda gitmiyor. Bittikten bi kaç gün sonra gidiyor.
Metabolizma daha hizli oluyor adet doneminde

Merhaba arkadaşlar yukarıdaki grup metnini okudum. "Okudum kabul ettim" kısmını buraya mı yazıyoruz ? Ayrıca diyet için belli programlar var mı yoksa içerikleri kendimiz mı belirliyoruz.
Hoşgeldiin evet ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim diyeceksin. Kendimiz belirliyoruz kaçamaksız düzenli beslenme hedefimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…