- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.581
Ben dinlerim ama şu meditasyonla zayıflama işini çözemedimSakin bir zamanınızda dinleyin kızlar ❤ başta bana komik geldi ama dinledikçe hoşuma gitti insanı gaza getiriyor kesinlikle
Geçmiş olsun c vitamini portakal filan iyi olur.Evet canım yatıyorum. Özellikle dün daha da kötüydü bugün biraz daha iyiyim.. dinlenmekle azalması lazım hiç bir etkisi olmuyor.
Herkese çok geçmiş olsun.Kızlar hepinize Merhaba ben geldim sanırım 2 gündür yokum artık günleride kaçırdım çünkü maalesef Kızım hasta büyük kızım tıkandı ilaçlarını veremedim çünkü detaylı alerji testine girecek üstüne eşim gıda zehirlenmesi oldu tavuk yemistiite ev revire döndü
Inanın elime telefonu çok fazla alamadım çünkü biri bir şey istiyor diğeri bir şey istiyor ve de ufaklık var Mahvoldum kaç gündür üstüne regl oldumm ağrılarım cokk Ama buna da çok şükür Canları sağ olsun diyorum Hasta olmasınlar diyorum
Yaş ilerledikçe de zorlaşıyor aslında.Benim vücut bu konuda efsaneler yaratıyor ben daha önce çılgınlar gibi yiyip içip haftada 3-4 kg aldığımı bilirim ama artık bir günde +3.7 iki günde +2 görmeye başladım. Tamam aşırı yiyorum ama dünyaları da yemiyorum yani. Beni gerçekten şaşırtıyor çünkü kilo verirken düşük kalorili beslenmedim. Hemen aşırı alma eğilimine girmesi bence çok saçma..
Kalp damar sorunu yok değil mi?Evet canım ben de bu sene tanıştım yazın kalbime Beren bıçak saplandı nefesim kesildi günlerce aynı Ağrı acı çektim işte Geçenlerde de söyledim ya göğsüm ağrıyor diyelim Allah kimseye yaşatmasın o kadar şiddetli bir ağrısı var ki kalp ağrısı çok fena
Teni kotlar hep likralı anlayana kadar 3-4 kilo gidiyor.İşte bence önemli olan genişlemeyi takip etmek. Bir tane kotum var tam oluyor ben de oradan bakıyorum genişlemeye. Tartıdaki artıyı önemsiyorum tabiki ama kot dar olmuyorsa kolayca gider diye rahatlıyorum öyle de oluyor :) bendeki spor sıkıntı evet. Bak bu hafta yine yok kimbilir kaç kg oldum.
Beden kitle indeksine göre alt sınır ama o bence iyi bir ölçü birimi değil. Benim şu anda yağ oranım kabul edilebilir aralığın üst sınırında ama beden kitle indeksim üst sınırda değil. Tahminim bu yaşlarda 45-46ya inersem yaş 40 ve üzerine çıktığımda 48-50 bandında kalabilirim. Tabi en önemlisi bedenimin orta kısmını toparlamak. Giydiğim yakışmadıktan sonra kilom az olsa nolur. Kilo sadece bir sayı.İdeal kilo bir Aralık ya bu 45-46 neresinde yer alıyor o aralığın
Evet canim ben amerikadayim, 10 saat gerideyim sizden:) Aksam yatarken paylasinca sizde ertesi gun olmus oluyo tabi.Bu günki menüm derkem dünkü menün değil mi sen böyle paylaşınca aklımda soru işaretleri doğuyor yurt dışında mı yaşıyordun
Protein tozunu biraktin mi ayvacicegi? Ben arada tatli niyetine iciyorum bazenBugün
Sabah 0830 1 haşlanmış yumurta, yarım avokado, 2 yk çökelek peyniri, sütlü kahve, 1 kare bitter*
Öğle 1430 1 top tam buğday ekmeği**, beyaz peynir, 1 muz, 1kare bitter*
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 4yk pilav, 3 yk yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
* lindt %90 aldım bir karesi 10gr, 0.7gr şeker var içinde, ağırlık olarak yarısı yağ
** kendim yaptım bir top 90 gr.
Bugün aslında farklı/daha sıkı bir menü planım vardı. akşam saatinde spora gidip sonrasında yoğurtla kapatacaktım günü (öyle planladığım için de öğle ekstradan muz yemiştim ama akşam yemeği bir anda gelişen sebeplerden bir arkadaşımda oldu. Tatlıyı atladım ama çok da diyette olduğumu belli etmek istemedim o nedenle pilavdan yedim. Biraz da telafi edebilirim diye düşündüm. Neyseki oğlum erken uyuduğu için eve döndüm eşim kaldı bir konu nedeniyle, ikramlar devamdır eminim çay yanında filan. Bu arkadaşımın hobisi tatlılar yakın zamanda aşçılık eğitimi de aldı.
Metabolizma daha hizli oluyor adet donemindeAdet döneminde nasıl oluyor ödem bilmiyorum bende anlamıyorum pek ama metabolizma yavasliyormus belki de ondan ödem oluyor. Bu dönemde ne yapsanda gitmiyor. Bittikten bi kaç gün sonra gidiyor.
Aydınlandım şimdi kendi kendime diyorum hadi yiyeceklerini planladı sporları nasıl yazıyorEvet canim ben amerikadayim, 10 saat gerideyim sizden:) Aksam yatarken paylasinca sizde ertesi gun olmus oluyo tabi.
Sabah vaktin olursa sabah yaparsın canımBu arada görümcemin çocukları var spor yapamıyorum gidip yumurtlarlar görümceme diyeumarım bu akşamki makarna +çıkarmaz beni yarın hafta boyu eksiydim
HoşgeldiinMerhaba arkadaşlar yukarıdaki grup metnini okudum. "Okudum kabul ettim" kısmını buraya mı yazıyoruz ? Ayrıca diyet için belli programlar var mı yoksa içerikleri kendimiz mı belirliyoruz.
Merhaba hoşgeldin aramıza umarım üye ismini yakın zamanda değiştirmene vesile oluruzTeşekkür ederim, o zaman "okudum kabul ettim". İnşallah istikrarlı bir şekilde tüm fazlalıklardan kurtuluruz
Ay hadi bakalım merakla bekliyoruzEvet yag olcumu seansi aldim yine spor salonundan. 2 aydan fazla oldu, bakalim ne kadar azaltabilmisim yag oranini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?