Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.
Normalde süt içmem sevmem ama bu süreçte içiyorum acaba o mu du bakayım bugün içmedim yine şişcem mi

Sağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
İnşallah çabucak temizlenir iltihap canım. Herşeyin başı sağlık çünkü sağlığın yerinde olmayınca hiçbirşey olmuyo. Doktor kontrolün ne zaman canım

Ooo oooo Harikasın sen yaa.

Offf herşey üstüste gelmiş. Allah kolaylıklar versin, şifalar versin canım

Corono virusu gelmiş Çin'den
Evet yaa. Kış ayları resmen korku filmine döndü

Bence de canım çoğu ödemdir. O kadar kısa zamanda yağlanamazsınya. Sporu bıraktığında senin bedenin aşırı tepkiler veriyor bence

Teşekkürler canım sen napıyorsun çocuklar iyi değil mi?
Ben iyiyim canım. Çok motive yim. Çok şükür çocuklar da iyi hasta filan yok evde. En büyük mutluluk

Senin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.
Hatta bunu simdiden tespit et bagirsakkarina gaz yapıyorsa sutunede geçecektir,gazli bebekle uyku ve sessizligi unut,ona göre bilir yemezsin emzirirken

Kızlar Şimdi size bir şey sormak istiyorum ben regliii olduğum için inanılmaz vücudum şiş Yani normalde olan kıyafetin bile olmuyor demem o ki regli iken daha çok Aslında ödem atmamız gerekmiyor mu vücudumuzda yani yeşil çay falan içiyorum ama etki eder mi bildiğiniz ödem çayı tarifi varsa ben onu da yapabilirim

Limonlu su ve yesil cay yeterlidir odem atmak için ama hergun icmelisin,en azindan adet süresince

Tüh yeterince eğlendirememişiz demek ki

Ay Kızlar ben hala çözemedim böyle odaklanıp bir bu Kadınlar kulübü inceleyemedim yazı bile yazamıyorum Baksanıza cevaplarken cevaplar altta kalıyor Ben başka bir şey yazıyorum başka bir şey oluyor
Olsunn canım zamanla gire gire çözersin şimdlik anlaşılıyor sıkıntı yok

Bence de saçma. Ama günlük kilo değişiklikleri direkt kilo değil vücuttaki bir ağırlık tabi sonra da yağ oluyor. Bizim için tek çözüm yemeyecegiz yemeyi falan unutup yaşayacağız yoksa vay halimize al ver al ver bi hal olduk.

Adet döneminde nasıl oluyor ödem bilmiyorum bende anlamıyorum pek ama metabolizma yavasliyormus belki de ondan ödem oluyor. Bu dönemde ne yapsanda gitmiyor. Bittikten bi kaç gün sonra gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…