- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.561
Normalde süt içmem sevmem ama bu süreçte içiyorum acaba o muSenin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.
İnşallah çabucak temizlenir iltihap canım. Herşeyin başı sağlık çünkü sağlığın yerinde olmayınca hiçbirşey olmuyo. Doktor kontrolün ne zaman canımSağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
Ooo oooo Harikasın sen yaa.(Açık dedikodu)Geçen bir tane yeni üye ismi lazım değilbizden sonra başka takıma gitmiş sarmadı orası diyor ama bizleykende sadece akşam girip menü paylaşıp çıkıyordu.e ben seni not ettim alt listede takip ettim eski üyeliğini araştırdım ne zman nerden ne sebeple çıkmış GBT yaptım bir yaz değilmmi ben başka takıma gittim diye çok bozuldum :))))) sonra yazdıda gönlümü aldı :)))))
Offf herşey üstüste gelmiş. Allah kolaylıklar versin, şifalar versin canımKızlar hepinize Merhaba ben geldim sanırım 2 gündür yokum artık günleride kaçırdım çünkü maalesef Kızım hasta büyük kızım tıkandı ilaçlarını veremedim çünkü detaylı alerji testine girecek üstüne eşim gıda zehirlenmesi oldu tavuk yemistiite ev revire döndü
Inanın elime telefonu çok fazla alamadım çünkü biri bir şey istiyor diğeri bir şey istiyor ve de ufaklık var Mahvoldum kaç gündür üstüne regl oldumm ağrılarım cokk Ama buna da çok şükür Canları sağ olsun diyorum Hasta olmasınlar diyorum
Evet yaa. Kış ayları resmen korku filmine döndüCorono virusu gelmiş Çin'den
Bence de canım çoğu ödemdir. O kadar kısa zamanda yağlanamazsınya. Sporu bıraktığında senin bedenin aşırı tepkiler veriyor benceTatil bir an önce bitmeli ki börek çörek kalkmalı ortadan.. biraz daha dayanmaya çalış canım. Bizim bu artıların bir kısmı ödem bence ben en son +2 idim. Tamam kaçamak yaptım ama diyorlar ya 7 bin kalori ile +/- 1 kg oluyor. Ne yaptım hafta sonu 14 bin kalori fazla mı yemiştim de pazartesi 2 kg fazla geldim. Hiç gerçekçi değil..
Ben iyiyim canım. Çok motive yim. Çok şükür çocuklar da iyi hasta filan yok evde. En büyük mutlulukTeşekkürler canım sen napıyorsun çocuklar iyi değil mi?
Hatta bunu simdiden tespit et bagirsakkarina gaz yapıyorsa sutunede geçecektir,gazli bebekle uyku ve sessizligi unut,ona göre bilir yemezsin emzirirkenSenin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.
Ay evet gazlı bebek korkulu rüya gibi denicem bakim inşallah bulurumHatta bunu simdiden tespit et bagirsakkarina gaz yapıyorsa sutunede geçecektir,gazli bebekle uyku ve sessizligi unut,ona göre bilir yemezsin emzirirken
Limonlu su ve yesil cay yeterlidir odem atmak için ama hergun icmelisin,en azindan adet süresinceKızlar Şimdi size bir şey sormak istiyorum ben regliii olduğum için inanılmaz vücudum şiş Yani normalde olan kıyafetin bile olmuyor demem o ki regli iken daha çok Aslında ödem atmamız gerekmiyor mu vücudumuzda yani yeşil çay falan içiyorum ama etki eder mi bildiğiniz ödem çayı tarifi varsa ben onu da yapabilirim
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.Kardelen321 canım sagolasin öyle valla herşeyin başı sağlık kontrolüm inşallah Allah izin verirse salı günü yani dua ediyorum güzel haberler alırım inşallah
Tüh yeterince eğlendirememişiz demek ki(Açık dedikodu)Geçen bir tane yeni üye ismi lazım değilbizden sonra başka takıma gitmiş sarmadı orası diyor ama bizleykende sadece akşam girip menü paylaşıp çıkıyordu.e ben seni not ettim alt listede takip ettim eski üyeliğini araştırdım ne zman nerden ne sebeple çıkmış GBT yaptım bir yaz değilmmi ben başka takıma gittim diye çok bozuldum :))))) sonra yazdıda gönlümü aldı :)))))
Hakikaten yani sonuçta amaç zayıflamak o çercevede sohbet ediyoruz ama tabi bir bdv tadı veremeyizTüh yeterince eğlendirememişiz demek ki
Olsunn canım zamanla gire gire çözersin şimdlik anlaşılıyor sıkıntı yokAy Kızlar ben hala çözemedim böyle odaklanıp bir bu Kadınlar kulübü inceleyemedim yazı bile yazamıyorum Baksanıza cevaplarken cevaplar altta kalıyor Ben başka bir şey yazıyorum başka bir şey oluyor
Madem öyle hemen yaptım bir yeşil çayKim demis persembe sessiz diye
Ben yesil cay yaptim 1 parcada ananas
Hadi bakalim ölmüş e care yok ama bi umut
Kim ne yapiyor
Allah göstermesinBeni de motive ediyor ama after dan sonra tekrarlayan before yolculuğu pek sevimsiz oluyor :)
Harika hissediyorumGözlerini kapat ve fazla kilolarını bir elbise gibi tek tek tek çıkardığını hayal et şöyle bir yürü nasıl hissediyorsun incecik bedende yürümek ❤
Bence de saçma. Ama günlük kilo değişiklikleri direkt kilo değil vücuttaki bir ağırlık tabi sonra da yağ oluyor. Bizim için tek çözüm yemeyecegiz yemeyi falan unutup yaşayacağız yoksa vay halimize al ver al ver bi hal olduk.Benim vücut bu konuda efsaneler yaratıyor ben daha önce çılgınlar gibi yiyip içip haftada 3-4 kg aldığımı bilirim ama artık bir günde +3.7 iki günde +2 görmeye başladım. Tamam aşırı yiyorum ama dünyaları da yemiyorum yani. Beni gerçekten şaşırtıyor çünkü kilo verirken düşük kalorili beslenmedim. Hemen aşırı alma eğilimine girmesi bence çok saçma..
Adet döneminde nasıl oluyor ödem bilmiyorum bende anlamıyorum pek ama metabolizma yavasliyormus belki de ondan ödem oluyor. Bu dönemde ne yapsanda gitmiyor. Bittikten bi kaç gün sonra gidiyor.Kızlar Şimdi size bir şey sormak istiyorum ben regliii olduğum için inanılmaz vücudum şiş Yani normalde olan kıyafetin bile olmuyor demem o ki regli iken daha çok Aslında ödem atmamız gerekmiyor mu vücudumuzda yani yeşil çay falan içiyorum ama etki eder mi bildiğiniz ödem çayı tarifi varsa ben onu da yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?