- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.541
Benim vücut bu konuda efsaneler yaratıyor ben daha önce çılgınlar gibi yiyip içip haftada 3-4 kg aldığımı bilirim ama artık bir günde +3.7 iki günde +2 görmeye başladım. Tamam aşırı yiyorum ama dünyaları da yemiyorum yani. Beni gerçekten şaşırtıyor çünkü kilo verirken düşük kalorili beslenmedim. Hemen aşırı alma eğilimine girmesi bence çok saçma..O kadar çabalıyoruz bırakınca en başa tekrar dönüyoruz. Bende kendime inanamıyorum o kadar eziyet çek sonra hiç umursamadan sadece zevkine ye. Rejim yaparken bir çok şeyi o kadar özlüyoruz ki biraz esneyince de özlediğimiz şeylerin basında buluyoruz kendimizi. Herşeyi yiyerek zayiflamayi ah bir öğrenebilsek o zaman dum düz önümüze bakarak gideceğiz
Bikac gundur disari ciktigimda gordugum maskeli insan sayisi bayagi fazla.hamileler yaslilar vs.guzel bisey aslinda azda olsa bilincleniyoruzAynen Allah korusun dün mevlütte herkes hasta uzaktn gülümseyip hoşgeldiniz diyorum yok Allah ille çekip öpecekler
En iyisini yapıyorsun tabiki koruyacaksın kendini..Ben bu ara üstün başarı sergiliyorum, hasta olanlara merhaba ve hoşçakalın diyip kaçıyorum
Ya işte valla bildiğin ille öpecekler insanlar hiç bilinçli değilBen bu ara üstün başarı sergiliyorum, hasta olanlara merhaba ve hoşçakalın diyip kaçıyorum
Yok ya ozen gostermedim diyelim,ama su an daha tehlkedeyim tatli pogca borek yapip duruyorum cocuklar tatilde diye,yarin bayagi artiyim zatenMezuniyet hediyesi mi verdin kendine. Artık mola zamanı. Ben de dün tatlı yedim. Üzgünüm ama çok istedi canım yapacak bir şey yok
Ben ne çok severdim eskiden ya.. unutmuşum resmen ama bir ara yine yemek lazım. Eski günlerin anısına :)Bu balık krakerleri sen mi çok seviyorsun yoksa oğlunun krakerleri mi ciddi alışkanlık olmuş :))
İnşallahSömestr tatilinde herkes bu haftada batmaz gemimiz inşallah
Anam 2 ayda kac kilo aldin,daha gecenlerde miden bulaniyodu verdim diyodun kizzz
Ay dün ablamla konuştum da koptum sizede anlatayım
Diyetisyeni motivasyon olsun diye ona gelen herkesi WhatsApp grubunda toplamış ordada kurallar varmış işte her hafta baskül fotosu paylaşılacakmış.sonra bir tanesi paylaşamamış öbürü demiş ki o ne öyle geçen haftada paylaşmadın sen bizi mi kandırıyorsun her hafta bir bahane üretiyorsunkavga edip gruptan çıkmışlar hahaha
Benim ilk hamilelikte karnım aşırı büyüktü herkes ikiz mi diye soruyorduBoyum kısa ama yaaGeçen karnım şişmişti eşim diyo ki bebek 1,5 cm ken böyleysen yandık galiba biz
Evet o neydi. Başka bi boyuttaydı bence oBenim yeni geldiğim aralar biri vardı adını da unuttum illa herşeyi yiyerek kilo verelim diyodu ben de onu unutamıyorum hiç
Acaba çok mu yalnızdı da burda mı eğliyodu kendiniHah aynenyok menü yazmaya üşeniyorum yazamam diyet yapamam aslında ben böylede iyiyim
Maaşallah bize. Gerçekten çok harikayız takımcaGerçekten kiymetimizi bilmemiz lazim,hic demoralize yok hep destek modundayiz masallah.ne huysuz insanlar varr
Çok geçmiş olsun canım ya.Yorgan döşek yatıyorum canımkemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Evet canım ben de bu sene tanıştım yazın kalbime Beren bıçak saplandı nefesim kesildi günlerce aynı Ağrı acı çektim işte Geçenlerde de söyledim ya göğsüm ağrıyor diyelim Allah kimseye yaşatmasın o kadar şiddetli bir ağrısı var ki kalp ağrısı çok fenaAy canım ne rahatsızlık var hiç duymamıştım öyle birşey inş fayda etmiştir
Geçmiş olsun canım. İlaçla tedavi olan bir şey ama değil mi? İlaç fayda etmez ise nasıl tedavi ediyorlar doktor bir şey söyledi mi? Çok geçmiş olsun.
[/QUOTE
Allah razı olsun canım Çok teşekkür ederim yani ağustos'tan beri ilaç alıyorum değiştiriyoruz ilaçları geçmedikçe E bir de oturur sonra bakıyorlar iltihap gitmişim duruyor mu diye en son 2 ay önce gittiğimde çok az kalmıştı mide yakında şimdi İnşallah geçmiştir diye dua ediyorum Çünkü geçenlerde Çok şiddetli bir göğüs ağrısı yaşadım korkuyorum da biraz
Çok teşekkür ederim canım evet yani kızımın biri 5 yaşında diğeri 2 buçuk bu sene olduğu kadar hiç hastalanma dılarÇok geçmiş olsun bu kış çok fena
Tatil bir an önce bitmeli ki börek çörek kalkmalı ortadan.. biraz daha dayanmaya çalış canım. Bizim bu artıların bir kısmı ödem bence ben en son +2 idim. Tamam kaçamak yaptım ama diyorlar ya 7 bin kalori ile +/- 1 kg oluyor. Ne yaptım hafta sonu 14 bin kalori fazla mı yemiştim de pazartesi 2 kg fazla geldim. Hiç gerçekçi değil..Yok ya ozen gostermedim diyelim,ama su an daha tehlkedeyim tatli pogca borek yapip duruyorum cocuklar tatilde diye,yarin bayagi artiyim zaten
Teşekkürler canım sen napıyorsun çocuklar iyi değil mi?İnşallah
Benim ilk hamilelikte karnım aşırı büyüktü herkes ikiz mi diye soruyordu
Evet o neydi. Başka bi boyuttaydı bence o
Acaba çok mu yalnızdı da burda mı eğliyodu kendini
Maaşallah bize. Gerçekten çok harikayız takımca
Çok geçmiş olsun canım ya.
Benim gündüz yok karnım ama akşam şişiyo nedenseİnşallah
Benim ilk hamilelikte karnım aşırı büyüktü herkes ikiz mi diye soruyordu
Evet o neydi. Başka bi boyuttaydı bence o
Acaba çok mu yalnızdı da burda mı eğliyodu kendini
Maaşallah bize. Gerçekten çok harikayız takımca
Çok geçmiş olsun canım ya.
Beni de motive ediyor ama after dan sonra tekrarlayan before yolculuğu pek sevimsiz oluyor :)İstersen albüm yapar koyarsın oraya karışan görüşen yok istediğini yap :) sadece bu alanda öyle paylaş sil yasak :)
Bu arada fikir şahane benide before afterlar çok motive ediyor
Düşük kalori almadin ama olağanüstü sporlar yaptin,onlari bırakıp yiyince odemle beraber cabuk geri geliyolar,bu 2 hafta pilates yok bana birazda kacirinca hooop genisledim gene, tarti da cabasiBenim vücut bu konuda efsaneler yaratıyor ben daha önce çılgınlar gibi yiyip içip haftada 3-4 kg aldığımı bilirim ama artık bir günde +3.7 iki günde +2 görmeye başladım. Tamam aşırı yiyorum ama dünyaları da yemiyorum yani. Beni gerçekten şaşırtıyor çünkü kilo verirken düşük kalorili beslenmedim. Hemen aşırı alma eğilimine girmesi bence çok saçma..
Yıllarca boyunu yanlış bilmen kötü olmuş canım. İdeal kilondan bir kaç kg uzaklaşmış olabilirsin ama onu da halledersin merak etmeSelamlar
Ortalik sakinmis biz de bu sabah kontroldeydik. Oglumun boyu hizli buyuyor diye bizim boylarimizi olctuler, bilim bakalim ne oldu? Yillarca boyum 1.56 derken orada 1.548 cikti ve ayagimda yun corap vardievde tekrar olctuk o da 1.54
Simdi hemen boyuma gore yeni hesaplar yapmam lazim, ideal kilom neymis..
İşte bence önemli olan genişlemeyi takip etmek. Bir tane kotum var tam oluyor ben de oradan bakıyorum genişlemeye. Tartıdaki artıyı önemsiyorum tabiki ama kot dar olmuyorsa kolayca gider diye rahatlıyorum öyle de oluyor :) bendeki spor sıkıntı evet. Bak bu hafta yine yok kimbilir kaç kg oldum.Düşük kalori almadin ama olağanüstü sporlar yaptin,onlari bırakıp yiyince odemle beraber cabuk geri geliyolar,bu 2 hafta pilates yok bana birazda kacirinca hooop genisledim gene, tarti da cabasi
İdeal kilo bir Aralık ya bu 45-46 neresinde yer alıyor o aralığınEvet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Senin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.Benim gündüz yok karnım ama akşam şişiyo nedenseBüyüsün karnım ben çok istiyorum göbüşlü göbüşlü gezmek ama kilo almadan büyüsün istiyorum
AA ilk defa duydum enteresan yorulunca biraz eğiliyor belki de omurgamız. Akşama doğru ayak numarasının büyümesinin bir değişiği sankiGunun hangi zamani olduguna gore de cok degisebiliyo boy ayvacicegi. Aksamustu 1-2 cm'e kadar kisalabiliyo boy sabaha gore. Burda ne zaman doktora gitsem boyumu olcuyolar da ordan biliyorum ben de
Olsun biz anliyoruz sıkıntı yokAy Kızlar ben hala çözemedim böyle odaklanıp bir bu Kadınlar kulübü inceleyemedim yazı bile yazamıyorum Baksanıza cevaplarken cevaplar altta kalıyor Ben başka bir şey yazıyorum başka bir şey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?