Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim vücut bu konuda efsaneler yaratıyor ben daha önce çılgınlar gibi yiyip içip haftada 3-4 kg aldığımı bilirim ama artık bir günde +3.7 iki günde +2 görmeye başladım. Tamam aşırı yiyorum ama dünyaları da yemiyorum yani. Beni gerçekten şaşırtıyor çünkü kilo verirken düşük kalorili beslenmedim. Hemen aşırı alma eğilimine girmesi bence çok saçma..

Aynen Allah korusun dün mevlütte herkes hasta uzaktn gülümseyip hoşgeldiniz diyorum yok Allah ille çekip öpecekler
Bikac gundur disari ciktigimda gordugum maskeli insan sayisi bayagi fazla.hamileler yaslilar vs.guzel bisey aslinda azda olsa bilincleniyoruz

Mezuniyet hediyesi mi verdin kendine. Artık mola zamanı. Ben de dün tatlı yedim. Üzgünüm ama çok istedi canım yapacak bir şey yok
Yok ya ozen gostermedim diyelim,ama su an daha tehlkedeyim tatli pogca borek yapip duruyorum cocuklar tatilde diye,yarin bayagi artiyim zaten

Bu balık krakerleri sen mi çok seviyorsun yoksa oğlunun krakerleri mi ciddi alışkanlık olmuş :))
Ben ne çok severdim eskiden ya.. unutmuşum resmen ama bir ara yine yemek lazım. Eski günlerin anısına :)
Küçükken kardeşimle kola cips çekirdek partisi yapardık dal gibiydik. Şimdi neredeyse hiç yapmıyoruz meşe ağacı gibi bir gövdemiz var :)

Sömestr tatilinde herkes bu haftada batmaz gemimiz inşallah
İnşallah

Anam 2 ayda kac kilo aldin,daha gecenlerde miden bulaniyodu verdim diyodun kizzz

Boyum kısa ama yaa Geçen karnım şişmişti eşim diyo ki bebek 1,5 cm ken böyleysen yandık galiba biz
Benim ilk hamilelikte karnım aşırı büyüktü herkes ikiz mi diye soruyordu

Benim yeni geldiğim aralar biri vardı adını da unuttum illa herşeyi yiyerek kilo verelim diyodu ben de onu unutamıyorum hiç
Evet o neydi. Başka bi boyuttaydı bence o

Hah aynen yok menü yazmaya üşeniyorum yazamam diyet yapamam aslında ben böylede iyiyim
Acaba çok mu yalnızdı da burda mı eğliyodu kendini
Gerçekten kiymetimizi bilmemiz lazim,hic demoralize yok hep destek modundayiz masallah.ne huysuz insanlar varr
Maaşallah bize. Gerçekten çok harikayız takımca

Yorgan döşek yatıyorum canım kemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Çok geçmiş olsun canım ya.

Ay canım ne rahatsızlık var hiç duymamıştım öyle birşey inş fayda etmiştir
Evet canım ben de bu sene tanıştım yazın kalbime Beren bıçak saplandı nefesim kesildi günlerce aynı Ağrı acı çektim işte Geçenlerde de söyledim ya göğsüm ağrıyor diyelim Allah kimseye yaşatmasın o kadar şiddetli bir ağrısı var ki kalp ağrısı çok fena

Yok ya ozen gostermedim diyelim,ama su an daha tehlkedeyim tatli pogca borek yapip duruyorum cocuklar tatilde diye,yarin bayagi artiyim zaten
Tatil bir an önce bitmeli ki börek çörek kalkmalı ortadan.. biraz daha dayanmaya çalış canım. Bizim bu artıların bir kısmı ödem bence ben en son +2 idim. Tamam kaçamak yaptım ama diyorlar ya 7 bin kalori ile +/- 1 kg oluyor. Ne yaptım hafta sonu 14 bin kalori fazla mı yemiştim de pazartesi 2 kg fazla geldim. Hiç gerçekçi değil..

Teşekkürler canım sen napıyorsun çocuklar iyi değil mi?

Benim gündüz yok karnım ama akşam şişiyo nedense Büyüsün karnım ben çok istiyorum göbüşlü göbüşlü gezmek ama kilo almadan büyüsün istiyorum

İstersen albüm yapar koyarsın oraya karışan görüşen yok istediğini yap :) sadece bu alanda öyle paylaş sil yasak :)
Bu arada fikir şahane benide before afterlar çok motive ediyor
Beni de motive ediyor ama after dan sonra tekrarlayan before yolculuğu pek sevimsiz oluyor :)

Düşük kalori almadin ama olağanüstü sporlar yaptin,onlari bırakıp yiyince odemle beraber cabuk geri geliyolar,bu 2 hafta pilates yok bana birazda kacirinca hooop genisledim gene, tarti da cabasi

Yıllarca boyunu yanlış bilmen kötü olmuş canım. İdeal kilondan bir kaç kg uzaklaşmış olabilirsin ama onu da halledersin merak etme

Düşük kalori almadin ama olağanüstü sporlar yaptin,onlari bırakıp yiyince odemle beraber cabuk geri geliyolar,bu 2 hafta pilates yok bana birazda kacirinca hooop genisledim gene, tarti da cabasi
İşte bence önemli olan genişlemeyi takip etmek. Bir tane kotum var tam oluyor ben de oradan bakıyorum genişlemeye. Tartıdaki artıyı önemsiyorum tabiki ama kot dar olmuyorsa kolayca gider diye rahatlıyorum öyle de oluyor :) bendeki spor sıkıntı evet. Bak bu hafta yine yok kimbilir kaç kg oldum.

Benim gündüz yok karnım ama akşam şişiyo nedense Büyüsün karnım ben çok istiyorum göbüşlü göbüşlü gezmek ama kilo almadan büyüsün istiyorum
Senin yediklerinden biseylere bagirsaklarin tepki veriyor,deneye deneye bulman lazim.sut urunleride olabilir,bakliyatta baska biseyd e.

Gunun hangi zamani olduguna gore de cok degisebiliyo boy ayvacicegi. Aksamustu 1-2 cm'e kadar kisalabiliyo boy sabaha gore. Burda ne zaman doktora gitsem boyumu olcuyolar da ordan biliyorum ben de
AA ilk defa duydum enteresan yorulunca biraz eğiliyor belki de omurgamız. Akşama doğru ayak numarasının büyümesinin bir değişiği sanki

Ay Kızlar ben hala çözemedim böyle odaklanıp bir bu Kadınlar kulübü inceleyemedim yazı bile yazamıyorum Baksanıza cevaplarken cevaplar altta kalıyor Ben başka bir şey yazıyorum başka bir şey oluyor
Olsun biz anliyoruz sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…