- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.601
Kaç kilosun hedef kaç?Hoş bulduk inşallah kararlıyım bu defa
En kısa sürede başarırsın inşallah80.20 yim bugünkü ölçümle 65 şu an için hedefim.
Yarından itibaren gün sonunda veya ertesi gün menülerini paylaşabilirsin ve yapabilirsen sporlarını da tabi :)80.20 yim bugünkü ölçümle 65 şu an için hedefim.
Ay ne güzel boyun uzunmuş büyük avantajTabiki , 28 yaşındayım 80.20 kiloyum 1.69 boyundayım ve 1.5 yıldır evliyim. Evlilik öncesi 63-67 li kilolar arasında idim çoğunlukla ama sonrasında evliliğin verdiği rahatlık mı bilmem günbegün kilo aldım. Şimdi üzerime fazla yapışmadan vermek istiyorum.
Valla ben de meraktayimAy hadi bakalım merakla bekliyoruz
Hahahaha onlari da boyle dakikasina kadar planliyomusumAydınlandım şimdi kendi kendime diyorum hadi yiyeceklerini planladı sporları nasıl yazıyor
Ama ağırlık faln çalıştın sporu arttırdın ozman bisiklet ve jillian vardı sankiValla ben de meraktayimCok acayip bi degisim beklemiyorum acikcasi, bi onceki olcumden beri 2.5 kilo falan anca verdim, ama umarim yagdandir:)
Evet baya duzenli spor yaptim aslinda. Jillian bitti, bisiklet devam:) Ama iste gecen sefer yag oranima cok sasirdigim icin bu sefer beklentiyi direk dusuk tutuyorumAma ağırlık faln çalıştın sporu arttırdın ozman bisiklet ve jillian vardı sanki
Doğru diyorsun daha neler göreceğiz duyacağız burada bakalım :) olur mu olur bünye buEvet baya duzenli spor yaptim aslinda. Jillian bitti, bisiklet devam:) Ama iste gecen sefer yag oranima cok sasirdigim icin bu sefer beklentiyi direk dusuk tutuyorum
Tabiki , 28 yaşındayım 80.20 kiloyum 1.69 boyundayım ve 1.5 yıldır evliyim. Evlilik öncesi 63-67 li kilolar arasında idim çoğunlukla ama sonrasında evliliğin verdiği rahatlık mı bilmem günbegün kilo aldım. Şimdi üzerime fazla yapışmadan vermek istiyorum.
İyi gecelr kolay glsin şimdidenEvet çalışıyorum ankarada memurum 8-6 mesaim var, o yüzden simdilik hoşçakalın yarına görüşmek üzere 🖐
Sabah işe gidiyorumSabah vaktin olursa sabah yaparsın canım
Hos buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?