- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.641
Rica ederim Zeynep hocam tebrik ederim çok sevindim neredeyse yarım kgTeşekkür ederimCherry Mom
Olsun haftaya daha güzel geçer sıkma canınıKızlar hepinize günaydın kilo bildirimi mi üzülerek söylüyorum 86.1
Artı 300 gr fazlayım geçen haftaya göre
Gruba bi kattım olmuyor aksine geriye düşürüyorum hepinizden özür dilerim
Ama neden artu çıktı bilmiyorum cokk dikkat ediyorum inanın
Canım regli döneminde değil misin ondandır ? Bak ben kalktığımda +400 düm zıpladım gitti hepsi sabit oldum yaniii rakama hiç aldırmaaKızlar hepinize günaydın kilo bildirimi mi üzülerek söylüyorum 86.1
Noldiiii olay mı var toplaşalımBanlanmamak için kendimi zor tutuyorumkk’da ilk kez polemiğe katılmamak için zor duruyorum ağliciğiiimm
Teşekkür ederim canım
Olsun canım anne yanında dengeler bozuluyor öyle C Cagrihilal1 de aynı durumda. Sbit kalabildiğiniz için tebrik ediyorum siziBende kalktığımda artıydım ben bu işi çözemedim çekeceğim isyan bayrağını valla diye düşünürkennn buraya geldiğimden beri evet diyeti bozmadım ama akşamları 2 3çeşit dolu dolu tabak yemek yiyince kg olur tabi( annem açsın açç açç diye diye yediriyor valla eve gitmem lazım sabitim bende kızlar sabiti görünce zıplamayı bıraktım bensiz kahvaltıda yapmıyorlar
Canım adet döneminde misin.Kızlar hepinize günaydın kilo bildirimi mi üzülerek söylüyorum 86.1
Ne oldu kuzum bi durum mu varBanlanmamak için kendimi zor tutuyorumkk’da ilk kez polemiğe katılmamak için zor duruyorum ağliciğiiimm
Takımı toplayalım bastıralımNoldiiii olay mı var toplaşalım
Noldiiii olay mı var toplaşalım
Aşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılarOlsun canım anne yanında dengeler bozuluyor öyle C Cagrihilal1 de aynı durumda. Sbit kalabildiğiniz için tebrik ediyorum sizi
Canım adet döneminde misin.
Ne oldu kuzum bi durum mu var
Takımı toplayalım bastıralım
Kim demis persembe sessiz diye
Ben yesil cay yaptim 1 parcada ananas
Hadi bakalim ölmüş e care yok ama bi umut
Kim ne yapiyor
Evet canım renkli dönemindeyim ve gerçekten haftaya katılsam daha iyi olur Bu hafta katılım daha da eksiye düşürmek istemiyorum grubuCanım regli döneminde değil misin ondandır ? Bak ben kalktığımda +400 düm zıpladım gitti hepsi sabit oldum yaniii rakama hiç aldırmaa
Bu hafta almayalım listeye ozamn seni haftaya güzel bir eksi ile giriş yaparsın ❤
Evettt canım öyleyim şiştim iyiceOlsun canım anne yanında dengeler bozuluyor öyle C Cagrihilal1 de aynı durumda. Sbit kalabildiğiniz için tebrik ediyorum sizi
Canım adet döneminde misin.
Ne oldu kuzum bi durum mu var
Takımı toplayalım bastıralım
Maalesef bu gidişle hastalıklar yayılacak ve olan bizim çocuklarımızada olacak sonuçta aşı olsalar bile yüzde yüz korumuyorAşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılar
Evet çoğu hastalık dönmeye başladı bile zatenMaalesef bu gidişle hastalıklar yayılacak ve olan bizim çocuklarımızada olacak sonuçta aşı olsalar bile yüzde yüz korumuyor
Ben de zıplayayım bariCanım regli döneminde değil misin ondandır ? Bak ben kalktığımda +400 düm zıpladım gitti hepsi sabit oldum yaniii rakama hiç aldırmaa
Bu hafta almayalım listeye ozamn seni haftaya güzel bir eksi ile giriş yaparsın
Valla imkanınn varsa canım geldin mi eve?Ben de zıplayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?