Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 658. Etap***

emnis ( 69/
yagmurtugba(69/
umutumut82(88,3/87,8/0,5/%0,57)
Bmnxx (88,8/88,5/0,3/%0,34)
Zynpelf(90,3/89,9/0,4/%0,44)
Cagrihilal1(79,7/)sabit
hezeyan538(104/103,5/0,5/%0,48)
Kardelelen321(88/87,8/0,2/%0,03)652.etapta 88 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı,yüzdesi 7'ye bölündü.
ayvacicegi(50,8/54,1/-3.3/%-1,33) 617.Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye ekstrem durum 2bye göre geri döndü yüzdesi 42'ye bölündü.
Numis (85,8/ yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak, başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60

5.Takım Ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
annecicegi(65,6/) yeni üye başlangıç tarihi 04 Ocak, başlangıç kilosu 69,1,hedef kilo 54
nrmyn(72,1/başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(74,4/
Dennisgo (66/
kremsokola (58,2)

Son düzenleme:
Bende kalktığımda artıydım ben bu işi çözemedim çekeceğim isyan bayrağını valla diye düşünürkennn buraya geldiğimden beri evet diyeti bozmadım ama akşamları 2 3çeşit dolu dolu tabak yemek yiyince kg olur tabi ( annem açsın açç açç diye diye yediriyor valla eve gitmem lazım sabitim bende kızlar sabiti görünce zıplamayı bıraktım bensiz kahvaltıda yapmıyorlar

Olsun haftaya daha güzel geçer sıkma canını

Canım regli döneminde değil misin ondandır ? Bak ben kalktığımda +400 düm zıpladım gitti hepsi sabit oldum yaniii rakama hiç aldırmaa
Bu hafta almayalım listeye ozamn seni haftaya güzel bir eksi ile giriş yaparsın

Olsun canım anne yanında dengeler bozuluyor öyle C Cagrihilal1 de aynı durumda. Sbit kalabildiğiniz için tebrik ediyorum sizi

Canım adet döneminde misin.

Banlanmamak için kendimi zor tutuyorum kk’da ilk kez polemiğe katılmamak için zor duruyorum ağliciğiiimm
Ne oldu kuzum bi durum mu var

Noldiiii olay mı var toplaşalım
Takımı toplayalım bastıralım

Noldiiii olay mı var toplaşalım
Aşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılar

Kim demis persembe sessiz diye
Ben yesil cay yaptim 1 parcada ananas
Hadi bakalim ölmüş e care yok ama bi umut
Kim ne yapiyor
Evet canım renkli dönemindeyim ve gerçekten haftaya katılsam daha iyi olur Bu hafta katılım daha da eksiye düşürmek istemiyorum grubu
Evettt canım öyleyim şiştim iyice

Aşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılar
Maalesef bu gidişle hastalıklar yayılacak ve olan bizim çocuklarımızada olacak sonuçta aşı olsalar bile yüzde yüz korumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…