- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.661
O konuda sana hak veriyorum. Bu zihniyetteki insanlar yüzünden bizim çocuklarımızın da sağlığı tehlikeye giriyo. Boş ver sen takılma onlara. Bebişi de huzursuz etmeAşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılar
Özel eğitim öğretmeniyim aşıların çocukları otizmli yaptığı söyleniyor. Net bilgi yok aşı karşıtı hareketler sadece aşı hayat kurtarır.Aşı karşıtlığı kanayan yaramdı kaç zamandır eşimin beynini yiyodum nasıl karşı olurlar diye bugünde bdv ye konu açmışlar kanayan yaramı tuzladılar
Folik asit içinde sanırım aynı söylemler var, kv içme çocuğun gerizekalı olur diyip duruyo. DeğişiklerÖzel eğitim öğretmeniyim aşıların çocukları otizmli yaptığı söyleniyor. Net bilgi yok aşı karşıtı hareketler sadece aşı hayat kurtarır.
Yok yeni gidiyorum zıplayamadım iş yoğunduValla imkanınn varsa canım geldin mi eve?
Folik asit çocuğun omurilik gelişimi için gerekli bel açıklığı diye doğuştan gelen bir durum var istersen araştır folik ait içmezsen ne olur kv ne gösterirsinFolik asit içinde sanırım aynı söylemler var, kv içme çocuğun gerizekalı olur diyip duruyo. Değişikler
Ben araştırdım zaten içiyorum da ama bazı insanlarFolik asit çocuğun omurilik gelişimi için gerekli bel açıklığı diye doğuştan gelen bir durum var istersen araştır folik ait içmezsen ne olur kv ne gösterirsin
Gerçekten çok değişik şeyler var. Burada da bir çok yazı ve durum insanı dumura uğratıyor. doktora gittim ilaç verdi kullanayım mi diye size sorduğumu düşünün mesela :) şüpheli teşhisler vs olabilir kafana takılan bir şey varsa başka doktora sormak en iyisi değil mi? Sağlık bu yani..Folik asit içinde sanırım aynı söylemler var, kv içme çocuğun gerizekalı olur diyip duruyo. Değişikler
Evet ben de toplumu etkileyen şeylerde saygısız bi insanım galiba hiç tahammül edemiyorumGerçekten çok değişik şeyler var. Burada da bir çok yazı ve durum insanı dumura uğratıyor. doktora gittim ilaç verdi kullanayım mi diye size sorduğumu düşünün mesela :) şüpheli teşhisler vs olabilir kafana takılan bir şey varsa başka doktora sormak en iyisi değil mi? Sağlık bu yani..
aşı konusu zaten bambaşka, çocuk benim karar benim diyorlar ya bir de. Sanırım ben her fikire saygı duymak gerektiğini düşünen insanlardan değilim. Çünkü bu fikir değil bir kaç şarlatanın peşine takılma hali.. fırıncı küreği ile çarptın mı kendine gelir bu insanlar. Şaka şaka :)
Sabah 69 kg gördüm tartıda. Bir haftada +3. Ve ne yaptım bil bakalım. Başlarım hastalığına mastalığına diye ip atlamaya başladım. 250-500 sayı arası setler halinde atlıyorum. Şu an 1000 deyim akşama kadar devam edeceğim. Hastalıkta saçmalıyor olabilirim ama bu kiloları vermek için çok emek verdim bir hastalığın arkasından geri almış olmak istemiyorum. Bugün daha iyiyim, biraz o da başlatmış olabilir ipe ama daha çok kendime söylediğim “yatmakla da bomba gibi olmadığıma göre düşük sayılarla atlayabilirim” oluyor.toplight
***5. Takım 658. Etap***
emnis ( 69)sabit
yagmurtugba(69/
umutumut82(88,3/87,8/0,5/%0,57)
Bmnxx (88,8/88,5/0,3/%0,34)
Zynpelf(90,3/89,9/0,4/%0,44)
Cagrihilal1(79,7/)sabit
hezeyan538(104/103,5/0,5/%0,48)
Kardelelen321(88/87,8/0,2/%0,03)652.etapta 88 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı,yüzdesi 7'ye bölündü.
ayvacicegi(50,8/54,1/-3.3/%-1,33) 617.Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye ekstrem durum 2bye göre geri döndü yüzdesi 42'ye bölündü.
5.Takım Ortalaması:%
Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
Numis ( 85,8/ 86,1/-0,3/-%0,35) yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak, başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60
annecicegi(65,6/) yeni üye başlangıç tarihi 04 Ocak, başlangıç kilosu 69,1,hedef kilo 54
nrmyn( 72,1/72/0,1/%0,14) başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(74,4/
Dennisgo (66/
kremsokola (58,2)
Kendini çok yorma da sakınSabah 69 kg gördüm tartıda. Bir haftada +3. Ve ne yaptım bil bakalım. Başlarım hastalığına mastalığına diye ip atlamaya başladım. 250-500 sayı arası setler halinde atlıyorum. Şu an 1000 deyim akşama kadar devam edeceğim. Hastalıkta saçmalıyor olabilirim ama bu kiloları vermek için çok emek verdim bir hastalığın arkasından geri almış olmak istemiyorum. Bugün daha iyiyim, biraz o da başlatmış olabilir ipe ama daha çok kendime söylediğim “yatmakla da bomba gibi olmadığıma göre düşük sayılarla atlayabilirim” oluyor.
Fena halde sana katılıyorum hadi sarılalım :)Evet ben de toplumu etkileyen şeylerde saygısız bi insanım galiba hiç tahammül edemiyorum
250 atladığımda terlemiyorum bile.. vakti zamanında o kadar abartmışım ki şimdi acısını çekiyorum :)Kendini çok yorma da sakın
Tebrikler canım 2 haneli sayılara yaklaşıyorsun az kaldı :)Yaşasın 103.0 buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?