Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Y yagmurtugba bayadır yok sanki hedefi de yok bu hafta

Kesin geçici bir şeydir canım biliyorum moralini bozar ama yorma kendini çok

Kesin geçici bir şeydir canım biliyorum moralini bozar ama yorma kendini çok
Ya bence de geçicidir ama el atmazsam kalıcı olacak. Bir haftada alınan hızlı gider zaten ama bir şeyler yapmak lazım. Bu hafta aşırı meyve ve karbonhidrat tükettim sporda olmayınca böyle oldu. Kahvaltıdan kalkıp kahve çikolata keyfi de yerleşti iyice ona da ara vereceğim bir süre. Şimdi doğru düzgün beslenip spor ile düzene girmek istiyorum. 69 çok iddialı bir rakam ve gerçekten canımı sıkıyor ama biliyorum ki çözümü de bende.
sen napıyorsun canım ? Annede, ziyaretlerde diyete uymak zor olmalı

Yine aynı kilo olduk desene dediğin gibi yer etmeden göndermek lazım onları halledersin iyice bir gücünü toplada
Ben diyete uyuyorum kısmen sadece fark ettim ki porsyon sorunu yaşıyorumm kendi evimde tek ana yemek yerken burda çorba ile 3 4 tabak yemek yemiş oluyorum o yüzden dikkat etmem lazım.birde bende senin gibi spor yapamayınca kilo veremiyorum yürüyüş yaparım diyordum dün yaptım ama dondum dışarısı çok soğuk rüzgar suratımı felç edeckti :/ sbah 2 zıpladım hemen eski sakat ayağım ağrımaya başladı

Tabiki nota almayalım

Benim ortalamaya bak hele gözlerim pörtledi.. kilo alma diyeti yapsam bu kadar başarılı olamazdım herhalde :)
ayvacicegi ve kardelelen321 listeye girmişsiniz tebrik ederim en güzel eksiler sizin olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…