- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.701
Tamamu ödem olmadığı gibi yagda değil korkma,sen haftada 2,5 kilo verebilen birisin 3 te alabiliyosun demek.iyiki listeyi etkilemiyoruz.benimde bu +600 un yag olduguna eminim,cunku odem kusmi gitti zaten.yerlesmeden uzaklastirmak lazım.lakin alt listeyi göçürdükBenim ortalamaya bak hele gözlerim pörtledi.. kilo alma diyeti yapsam bu kadar başarılı olamazdım herhalde :)
@ayvacicegi vekardelelen321 listeye girmişsiniz tebrik ederim en güzel eksiler sizin olsun kızlar
Sağol canım inşallah mezun olduğumuz günleri de görürüz. Sen nasıl oldunBenim ortalamaya bak hele gözlerim pörtledi.. kilo alma diyeti yapsam bu kadar başarılı olamazdım herhalde :)
@ayvacicegi vekardelelen321 listeye girmişsiniz tebrik ederim en güzel eksiler sizin olsun kızlar
Çok güzel menü canımHanımlar merhaba, diyetimin ilk gününü özet geçeyim;
Eki Görüntüle 2580671
SağolunÇok güzel menü canım
Evet tatil haftası herkesi vurmuş gibi ama bizi hep vuruyor1-2 takım çok iyi diğer takımlarda sanki bizden farklı değil?
Bu hafta silkeleniriz bence biii, burası sessiz kalıyo bazen galiba biraz ondan da etkileniyoruzEvet tatil haftası herkesi vurmuş gibi ama bizi hep vuruyor
Hoşgeldiniz,menu güzelHanımlar merhaba, diyetimin ilk gününü özet geçeyim;
Eki Görüntüle 2580671
Ama hemen herkes verdi nasıl sarı kart aldık çok karmaşık işlerEvet tatil haftası herkesi vurmuş gibi ama bizi hep vuruyor
OrtalAma 0,30 un altı olduğunda alıyoruz canım geçen hafta notamız vardı bu 2.olduğu içinde sarı kart olmuş olduAma hemen herkes verdi nasıl sarı kart aldık çok karmaşık işler
Nota ne oluyor. Sarı kart ne ben bunları bilmiyorumBen paylaştım kızlar listeyi yağmur 8 e kadar glirse düzeltme yaparız sarı kart aldık(
Bize her gün tatilEvet tatil haftası herkesi vurmuş gibi ama bizi hep vuruyor
69 u görünce hastalık falan kalmadı 2500 ip atladım :) temizlik yaptım mikroplardan arınmak için şimdi dinleniyorum canım. Biliyorsun liste ayrı sorumluluk üstesinden geleceğine eminim.Sağol canım inşallah mezun olduğumuz günleri de görürüz. Sen nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?