- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.041
Helal olsun bana çok uzak 60 larinsan gerçekten hayret ediyor değil mi :) ama yine bulacağım o 65’i.. yetmeyecek daha aşağısını da göreceğim umarım. Şu an fena motiveyim önümde yenen içen hiç bir şeye yan gözle bile bakmıyorum. 69 görünce böyle oluyormuş demek :)
Paketli gıdalar için iradeli olmayı öğrenme zamanı. İraden kırılınca da 1 tane bilemedin iki tane tadımlık yiyip yola devam etmek en iyisi. Zaten nugget 7 değil 17 tane yesen de tokluk şişlik hissi vermiyor bence, değişik bir şey sanki çerez :)Pazar olduğundan sabah çok geç kalktık akşam yemeği saatini kaçırdım. Evet paket gıda acayip severim bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama henüz Bi başarı bulamıyorum. Yoğurt ve sütü de bundan sonra o şekilde yaparım teşekkürler
Ben azar azar ip atlıyorum ya spor ayakkabısı giy çıkar sıkıldım. Dedim nasılsa az ayakkabısız atlayayım. 30 da durdum ayakkabı giydim :)Ayy kuzum o ağrı benim de geçmedi. Leslie yaparken bile zorluyo. Benim de bi doktora göstermem gerekiyo da işte....
Boyu 178. O biraz yapılı vücut seviyor. Geçmişte bi dönem vücut çalışmış
Gerçekten ilerisi için çok dikkat etmeliyiz. Bu bir günde oluşan bir şey değil ki? Bugün kötü yedin yarın hastalık olmuyor o yüzden de sık sık kötü besleniyoruz. Bugün biz nasıl bakarsak vücudumuza ileride o da bize o kadar bakacak :)Geçmiyor kalıcı oldu galiba yürüyüş sonrasıda oluyor evet
İşte genetik miras galiba yiyip yiyip kilo almamak :)) benim hem anne hem baba tarafımda ortalama yetişkin kilosu 90 dır sanırım. Hepsi patır patır mide ameliyatı oluyor zayıflıyor sonra yine kilo alıyorgeçen amcamın oğlu zorlu bir ameliyat geçirmiş ölüyor sanmışlar herkes gitti hastaneye günlerce yoğun bakımda kaldı şimdi iyi şükür doktorlar her yeri yağ bağlamış zor diktik demişler annemde geldi eve ağladı bana nolur bişey vermeyin elimden alın tabi bu durum 1 saat sürdü sonra baklava yedi ,
Üst listeyi de ben canlandırayım bari:))
@yagmurtugba canım ayın 17 sinden beri yoksun umarım cumaya kadar telefon sorununu halletmiş olursun iki kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi
@Bmnxx bu hafta yine güzel bir eksi ile geleceğinden eminim
@Umutumut82 zaten listeye girdiğinden beri çoğunlukla hedefini tuttturdun sende de kaza olmaz :))
@Zynpelf hocam sİz zaten o tatil yoğunluğunda bile eksi geldiniz artık menü ve sporlarıda bekliyoruz ❤
hezeyan5381 geceleri küçük kaçamaklar olmazsa bu hafta senden yine en az -1 gelir gibi duruyor
ayvacicegi liste dışındayken bile menü düzenini oturtmuştun bu hafta spor imkanın olursa güzel bir eksi yakalarız gibi :)
kardelelen321 cim zaten tam gaZ gidiyor maşallah bu hafta yine sonucunu çokk merak ediyorum
C Cagrihilal1 ya kuzum bir senden birde kendimden şüphem varbu hafta sabit bile gelmek diğer takım arkadaşlarımıza ayıp etmek olacak ve biz gitgide ümitsizliğe kapılacağız bu hafta min. 200 300 verelim ha gayret
Ameliyat gözümüz kesmiyor o yüzden ciddi ciddi amacımız uğruna savaşmalıyız. Sporsa spor diyetse diyet. Benim annem de şeker hastası kilo veremiyor. Hareketli de bi kadın aslında ama olmuyo işte. Yaşlanınca sürekli hasta bi yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden spor şart.Geçmiyor kalıcı oldu galiba yürüyüş sonrasıda oluyor evet
İşte genetik miras galiba yiyip yiyip kilo almamak :)) benim hem anne hem baba tarafımda ortalama yetişkin kilosu 90 dır sanırım. Hepsi patır patır mide ameliyatı oluyor zayıflıyor sonra yine kilo alıyorgeçen amcamın oğlu zorlu bir ameliyat geçirmiş ölüyor sanmışlar herkes gitti hastaneye günlerce yoğun bakımda kaldı şimdi iyi şükür doktorlar her yeri yağ bağlamış zor diktik demişler annemde geldi eve ağladı bana nolur bişey vermeyin elimden alın tabi bu durum 1 saat sürdü sonra baklava yedi ,
Aaaa sana hiç yakışıyor mu bu cümle.Helal olsun bana çok uzak 60 lar
Durduğun yerden uzak geliyor olabilir. Bir kaç hafta düzenli kilo ver yakınlaşacaksın :) minik adımlarla büyük hedefe ulaşıyorsun zaten canım. Hiç umutsuz olma :)Helal olsun bana çok uzak 60 lar
Yav ben ayakkabıyla çok uğraştım atlayamadım. Sürekli takıldım. Yapamadım. Çıplak ayak atlıyorum maalesef.Ben azar azar ip atlıyorum ya spor ayakkabısı giy çıkar sıkıldım. Dedim nasılsa az ayakkabısız atlayayım. 30 da durdum ayakkabı giydim :)
Aynen öyle canım. Bi de geç evlendim geç anne oldum. Çocuklar 18 olduğunda iyice ihtiyarlamış görünmek istemiyorum. Bunun için de fit olmak gerek.Gerçekten ilerisi için çok dikkat etmeliyiz. Bu bir günde oluşan bir şey değil ki? Bugün kötü yedin yarın hastalık olmuyor o yüzden de sık sık kötü besleniyoruz. Bugün biz nasıl bakarsak vücudumuza ileride o da bize o kadar bakacak :)
iyi akşamlar
Iki gündür giremedim halamı kaybettik nispeten genç denebilecek yaşta. Benim kalkıp gitmem mümkün değil ama telefon trafiği oldu. Bugün de temizlikle geçti bir de haberler geliyor. Şeker tansiyon hastasıydı herşeyin başı sağlık. Yeni konu hayırlı olsun, yarın tekrar aktif olurum evde biraz eskiyi yad etme ve hüzün var.
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.iyi akşamlar
Iki gündür giremedim halamı kaybettik nispeten genç denebilecek yaşta. Benim kalkıp gitmem mümkün değil ama telefon trafiği oldu. Bugün de temizlikle geçti bir de haberler geliyor. Şeker tansiyon hastasıydı herşeyin başı sağlık. Yeni konu hayırlı olsun, yarın tekrar aktif olurum evde biraz eskiyi yad etme ve hüzün var.
Başınız sağolsun, bol sabırlariyi akşamlar
Başınız sağ olsun. Geride kalanların uzun sağlıklı ömürleri olsun canım.iyi akşamlar
Allah sabırlar versiniyi akşamlar
Bir de saati hesaplamışlarBende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlar
Sen nasılsın
Evet ben en son 103 le diyetisyene gittiğimde 9 dilim ekmek vermişti bana tabi 9 a çıkmamaya çalışıyorum ama bakıyorum ki gidiyo çok dert etmiyorum çünkü birden kısarsam ilerde veremeyeceğim adım adım daha iyi gram gram da olsa gitsin yeter ki gitsin. Ben hızlı verince hızlı geri alıyorum çok değişik bir metabolizmam var bu gün sapıtayım yarın artı 2 görürümAkşam yumurta seçimi bence gayet iyi olmuş. Bir kase çorba kaç kepçe oldu bilmiyorum ama 1 kepçe bir dilim ekmek ediyor.. biraz ekmek fazla olmuş sanki akşam için ama bunun nedeni muhtemelen öğlen yemek yememenden kaynaklanmıştır..
SüpersiiinKendime motivasyon ararken size son derece beceriksizce cekilmis bi kolaj yaptimm(idare edin)eksi dokuz kilo nasilll
Eki Görüntüle 2581371
Ben tarhana içtim ama haklısın bazı çorbalar illaki unlu oluyor ama mesela ben mercimeği unsuz yapıyorum patates felan da koymuyorum ama yoğurt çorbasına ekliyorum çünkü onu ev eriştesiyle yapıyorum bazıları pirinçle yaparBizde çorbalar genelde un patates gibi şeylerle terbiye ediliyor bu nedenle ekmek dönüşümünde yer alıyor. BAzen diyetisyenler ev yapımı çorbalarda bunları kaldırıyor. Terbiyesiz içmeyi öneriyor :) burada diyetisyene gittiğimde çorba değişimini söylediğimde anlayamamıştı. Burada da bizim gibi yapmıyorlar muhtemelen :)
Öncesinde elbise gibi yapışmış sonrasında ferace gibi bol :)) kilo vermek ne güzel şeyKendime motivasyon ararken size son derece beceriksizce cekilmis bi kolaj yaptimm(idare edin)eksi dokuz kilo nasilll
Eki Görüntüle 2581371
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?