Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun bana çok uzak 60 lar

Paketli gıdalar için iradeli olmayı öğrenme zamanı. İraden kırılınca da 1 tane bilemedin iki tane tadımlık yiyip yola devam etmek en iyisi. Zaten nugget 7 değil 17 tane yesen de tokluk şişlik hissi vermiyor bence, değişik bir şey sanki çerez :)

Ayy kuzum o ağrı benim de geçmedi. Leslie yaparken bile zorluyo. Benim de bi doktora göstermem gerekiyo da işte....

Boyu 178. O biraz yapılı vücut seviyor. Geçmişte bi dönem vücut çalışmış
Ben azar azar ip atlıyorum ya spor ayakkabısı giy çıkar sıkıldım. Dedim nasılsa az ayakkabısız atlayayım. 30 da durdum ayakkabı giydim :)

Gerçekten ilerisi için çok dikkat etmeliyiz. Bu bir günde oluşan bir şey değil ki? Bugün kötü yedin yarın hastalık olmuyor o yüzden de sık sık kötü besleniyoruz. Bugün biz nasıl bakarsak vücudumuza ileride o da bize o kadar bakacak :)

benimde hedefim o şu an 100 gr eksi gelmek

Ameliyat gözümüz kesmiyor o yüzden ciddi ciddi amacımız uğruna savaşmalıyız. Sporsa spor diyetse diyet. Benim annem de şeker hastası kilo veremiyor. Hareketli de bi kadın aslında ama olmuyo işte. Yaşlanınca sürekli hasta bi yaşlı olmak istemiyorum. O yüzden spor şart.

Helal olsun bana çok uzak 60 lar
Aaaa sana hiç yakışıyor mu bu cümle.
Evrene negatif mesajlar gönderme bakiiim

Ben azar azar ip atlıyorum ya spor ayakkabısı giy çıkar sıkıldım. Dedim nasılsa az ayakkabısız atlayayım. 30 da durdum ayakkabı giydim :)
Yav ben ayakkabıyla çok uğraştım atlayamadım. Sürekli takıldım. Yapamadım. Çıplak ayak atlıyorum maalesef.

Aynen öyle canım. Bi de geç evlendim geç anne oldum. Çocuklar 18 olduğunda iyice ihtiyarlamış görünmek istemiyorum. Bunun için de fit olmak gerek.

iyi akşamlar

Iki gündür giremedim halamı kaybettik nispeten genç denebilecek yaşta. Benim kalkıp gitmem mümkün değil ama telefon trafiği oldu. Bugün de temizlikle geçti bir de haberler geliyor. Şeker tansiyon hastasıydı herşeyin başı sağlık. Yeni konu hayırlı olsun, yarın tekrar aktif olurum evde biraz eskiyi yad etme ve hüzün var.

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun

Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun, bol sabırlar

Başınız sağ olsun. Geride kalanların uzun sağlıklı ömürleri olsun canım.

Allah sabırlar versin

Bende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlar
Sen nasılsın
Bir de saati hesaplamışlar
Kardeşimde akşam makarnanın üstüne mayonez sıkmış gelmiş yanımda yiyor ki benim bam telim gir yanımda yeme diyorum iyi işte nefsini terbiye et diyo
Dedim seni bi terbiye ederim

Evet ben en son 103 le diyetisyene gittiğimde 9 dilim ekmek vermişti bana tabi 9 a çıkmamaya çalışıyorum ama bakıyorum ki gidiyo çok dert etmiyorum çünkü birden kısarsam ilerde veremeyeceğim adım adım daha iyi gram gram da olsa gitsin yeter ki gitsin. Ben hızlı verince hızlı geri alıyorum çok değişik bir metabolizmam var bu gün sapıtayım yarın artı 2 görürüm

Ben tarhana içtim ama haklısın bazı çorbalar illaki unlu oluyor ama mesela ben mercimeği unsuz yapıyorum patates felan da koymuyorum ama yoğurt çorbasına ekliyorum çünkü onu ev eriştesiyle yapıyorum bazıları pirinçle yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…