Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence o kadar cıs cos içinde çok güzel menü.. spor yok sanırım. Bugün ben de süper gidiyorum. Kahvenin yanında çikilat bile yemedim :)

Ona girdiğini de görürüz bence ben de hiç bi abiyeme giremiyorum çünkü o zamanlar 43 kiocuktum bence kolların da epey incelmiş

Bence o kadar cıs cos içinde çok güzel menü.. spor yok sanırım. Bugün ben de süper gidiyorum. Kahvenin yanında çikilat bile yemedim :)
Süpersin canım. Zaten sporların müthiş. Ben bugün yapamadım. Ev temizliği çocuklar filan dışarı çıktık derken bugün boş geçti. 20 sn plank yaptım az önce

Ekmek için sözlerinde çok haklısın. Bizde diyete başladım ile ekmeği kestim birlikte söylenir genelde. Ama dediğin gibi daha düşük kilolarda kalori kısacak yerin olmalı. Diyetin nasıldı bilmiyorum ama öğün atlamamak da bence diyette oldukça önemli bir konu. Benim diyetisyen ekstra olarak protein öğününü öğlene sebze öğününü akşama koyardı. Meyveyi de erken ara öğünlere..

Bence güzel bir motivasyon canım. Tebrik ederim bir kere daha motive olmanı yeni fotoğraflar ile yeni tebrikleri almanı dilerim :)
İnşallah canim hep beraber motive olalim.senin after ini da cok merak ediyorum bu arada

Ben hiç yapmam ki after before o yüzden de hiç çekmem. Hele şişkoyken hiç çekmem. Ama bakayım fotoğraf albümüne o dönemlere ait fotoğraf bulursam yaparım :)
Bende zor buldum ya.boydan tek resmim hic yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…