- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.081
Ooo Süpersin canım
Sağol kuzum yola devam bakalım :))Ooo Süpersin canım
Darısı başımıza inşallah canım. Çok güzel görünüyorsun.Sağol kuzum yola devam bakalım :))
Ay kuzum çok teşekkür ederim dilerim herkes aynada kendinden memnun olduğu hale gelecekDarısı başımıza inşallah canım. Çok güzel görünüyorsun.
Oo harikasın baya farketmiş
Bence o kadar cıs cos içinde çok güzel menü.. spor yok sanırım. Bugün ben de süper gidiyorum. Kahvenin yanında çikilat bile yemedim :)Bugünkü menüm
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 1,5 dilim çavdar ekmeği
- Nane, maydonoz
- Yeşil çay
Akşam
- Yarım muz
- 1 küçük elma
- 3 kaşık yoğurt
- 3 yulaflı. Bisküvi acısını
2 lt su
- Fırında tavuk
- 2 kaşık pilav
- Salata
Aslında tatlı matlı evde bir sürü cısss var ama tadına bile bakmadım. Süper miyim neyim
Tabi tatlı yok ama Meyveyi abartmışsın diyebilirsiniz haklısınız. Galiba acısını ordan çıkardım. Bu bile benim için şu an başarı
Sağol kuzumOo harikasın baya farketmiş
Bence güzel bir motivasyon canım. Tebrik ederim bir kere daha motive olmanı yeni fotoğraflar ile yeni tebrikleri almanı dilerim :)Kendime motivasyon ararken size son derece beceriksizce cekilmis bi kolaj yaptimm(idare edin)eksi dokuz kilo nasilll
Eki Görüntüle 2581371
Ona girdiğini de görürüz benceSağol kuzum
Bugün ablamın düğününde giydğim elbiseye girerim sandım ama fermuar yaklaşmadı bile10 yıl öncesine dönememişimm yani orda 60 kg falandım Allah'ım kollar yine tombik 50 kg olsam anca bişey olcak galiba
Süpersin canım. Zaten sporların müthiş. Ben bugün yapamadım. Ev temizliği çocuklar filan dışarı çıktık derken bugün boş geçti. 20 sn plank yaptım az önceBence o kadar cıs cos içinde çok güzel menü.. spor yok sanırım. Bugün ben de süper gidiyorum. Kahvenin yanında çikilat bile yemedim :)
Vavvv süper rr,cok değişmiş sin.isin cok az kalmis gibi.
Ekmek için sözlerinde çok haklısın. Bizde diyete başladım ile ekmeği kestim birlikte söylenir genelde. Ama dediğin gibi daha düşük kilolarda kalori kısacak yerin olmalı. Diyetin nasıldı bilmiyorum ama öğün atlamamak da bence diyette oldukça önemli bir konu. Benim diyetisyen ekstra olarak protein öğününü öğlene sebze öğününü akşama koyardı. Meyveyi de erken ara öğünlere..Evet ben en son 103 le diyetisyene gittiğimde 9 dilim ekmek vermişti bana tabi 9 a çıkmamaya çalışıyorum ama bakıyorum ki gidiyo çok dert etmiyorum çünkü birden kısarsam ilerde veremeyeceğim adım adım daha iyi gram gram da olsa gitsin yeter ki gitsin. Ben hızlı verince hızlı geri alıyorum çok değişik bir metabolizmam var bu gün sapıtayım yarın artı 2 görürüm
Hoşgeldiinİyi geceler kızlar :)
Yaklaşık iki sene önce 14.takimdan mezun oldum ama maalesef kapanmış
Yedikçe ipin ucu iyice kaçtı benide alın aranıza lütfen
Hoşbuldum canımHoşgeldiin
İyi gecelerİyi geceler kızlar :)
Yaklaşık iki sene önce 14.takimdan mezun oldum ama maalesef kapanmış
Yedikçe ipin ucu iyice kaçtı benide alın aranıza lütfen
Ben hiç yapmam ki after before o yüzden de hiç çekmem. Hele şişkoyken hiç çekmem. Ama bakayım fotoğraf albümüne o dönemlere ait fotoğraf bulursam yaparım :)İnşallah ya ama az motive oldum sizinkileride göreyim tavan yapsinn
Nerde before after larrr
@kremsokola
dennisgo
Cherry Mom
İnşallah canim hep beraber motive olalim.senin after ini da cok merak ediyorum bu aradaBence güzel bir motivasyon canım. Tebrik ederim bir kere daha motive olmanı yeni fotoğraflar ile yeni tebrikleri almanı dilerim :)
Bende zor buldum ya.boydan tek resmim hic yokmusBen hiç yapmam ki after before o yüzden de hiç çekmem. Hele şişkoyken hiç çekmem. Ama bakayım fotoğraf albümüne o dönemlere ait fotoğraf bulursam yaparım :)
Sağol canım kilo oynamıyor ama inceliyorum şükür yoksa devam edemezdimVavvv süper rr,cok değişmiş sin.isin cok az kalmis gibi.
Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?