- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.021
Akşam yumurta seçimi bence gayet iyi olmuş. Bir kase çorba kaç kepçe oldu bilmiyorum ama 1 kepçe bir dilim ekmek ediyor.. biraz ekmek fazla olmuş sanki akşam için ama bunun nedeni muhtemelen öğlen yemek yememenden kaynaklanmıştır..Menü
Sabah davetteydik
Marul salatası
Peynir
Azıcık yumurta
Patates mücver 1 tane
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık ciğer
Ara
Filtre kahve
Akşam 5 buçuk
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Peynir
1 kase çorba
Akşam menü sıkıntı şöyleki normal yemek salata yok henüz hazır değildi annemde makarna yapacakmış onun yerine yumurta yapayım dedim öğlen de dışarıdayım sadece kahve içtim
3 krakerin lafını edecek değiliz menü de spor da gayet iyi. Yarınki tartı sonucuma göre sana bir tavsiye ile geleceğim :) hafta içi 50, 100, 200 demeden ipsiz zıpla.. şöyle diyeceğim; parça parça aklına geldikçe. Bizim bünyeler benzer çalışıyor biliyorsun.Menüm
Sabah 1 yumurta omlet çok az beyaz peynir domates salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 portakal 5 fındık
Öğlen yulaf yoğurt muz karışımı
Akşam fırında Karnıbahar yemeği üstünde ince bir beşamel sos vardı havuç turp salatası
3 çubuk kraker
Spor
30 dk Jessica
100 mekik
50 jumpink Jack
Ay hadi ya öylemiymiş ama bence o çorbadan çorbayada değişir unlu yada pirinçli bir çorba ile sade sebze çorbası falan bir değildir .Akşam yumurta seçimi bence gayet iyi olmuş. Bir kase çorba kaç kepçe oldu bilmiyorum ama 1 kepçe bir dilim ekmek ediyor.. biraz ekmek fazla olmuş sanki akşam için ama bunun nedeni muhtemelen öğlen yemek yememenden kaynaklanmıştır..
Biraz daha gazlarsan bende ayaklanacagimKendimi buldum resmen. Geçen hafta alt listeyi çökerttim bu hafta ayağa kalkmamıza bir omuz atacağım. Sende durumlar nasıl canım ?
Sen gayet güzel eksilerle geliyorsun umarım bu hafta da öyle olacaktır canım.Menüm
Sabah peynirli domatesli bberli tost
Öğle yemek yok sinemada patlamış mısır yedim
Akşam kanat ızgara salata ile
2 lt su
1.5 saat hızlı tempoda yürüyüş
Bizde çorbalar genelde un patates gibi şeylerle terbiye ediliyor bu nedenle ekmek dönüşümünde yer alıyor. BAzen diyetisyenler ev yapımı çorbalarda bunları kaldırıyor. Terbiyesiz içmeyi öneriyor :) burada diyetisyene gittiğimde çorba değişimini söylediğimde anlayamamıştı. Burada da bizim gibi yapmıyorlar muhtemelen :)Ay hadi ya öylemiymiş ama bence o çorbadan çorbayada değişir unlu yada pirinçli bir çorba ile sade sebze çorbası falan bir değildir .
En temiz çözüm bu bence. Yapmayınca yemiyorsun zAten :) bakalım Cuma faydasını görecek misin canım.Biraz daha gazlarsan bende ayaklanacagim
20 sn plank yapildi
Yapmiyor um yemiyorum moduna yeni gectim.bakalim bu hafta neler olacak
Tmm canım olur aslında ben başlayacaktım ama ayağımda yine o ağrıyı hissediyorum jumpink Jack yapıyorum ya iki gündür ondan herhalde.bir denerim ama pazartesi.3 krakerin lafını edecek değiliz menü de spor da gayet iyi. Yarınki tartı sonucuma göre sana bir tavsiye ile geleceğim :) hafta içi 50, 100, 200 demeden ipsiz zıpla.. şöyle diyeceğim; parça parça aklına geldikçe. Bizim bünyeler benzer çalışıyor biliyorsun.
Spor ayakkabın yanında değilse zıplamayı bırak bence canım. Sakatlığı çok uzun sürüyor çünküTmm canım olur aslında ben başlayacaktım ama ayağımda yine o ağrıyı hissediyorum jumpink Jack yapıyorum ya iki gündür ondan herhalde.bir denerim ama pazartesi.
:))Kahfaltı da 7 adet naget5 yeşil zeytin Bi tatlı kaşığı labne bir çay kaşığı bal akşam bir elma bir mandalina 50 dk yürüyüş 2 lt su
Yanımda getirdim canım ama yedek falan olmadığı için temizlemeye üşendiğimden yine çorapla yaptımSpor ayakkabın yanında değilse zıplamayı bırak bence canım. Sakatlığı çok uzun sürüyor çünkü
CanımKahfaltı da 7 adet naget5 yeşil zeytin Bi tatlı kaşığı labne bir çay kaşığı bal akşam bir elma bir mandalina 50 dk yürüyüş 2 lt su
Yapma bence canım.. bunu en iyi sen biliyorsun çektirdi sana o ayak ağrısı epey. Daha uzun vadede spor yapmak daha etkili olacak diyetin için. Ne zamana kadar oradasın ?Yanımda getirdim canım ama yedek falan olmadığı için temizlemeye üşendiğimden yine çorapla yaptım
Aynen aynen devamlı ayağımda bir baskı durumu oluyor ezilme,yumaşak doku zedelenmesi kırık çıkıktan kötü derlerdi çok doğruymuş ..Ayın 3 ünde döneceğim sanırımYapma bence canım.. bunu en iyi sen biliyorsun çektirdi sana o ayak ağrısı epey. Daha uzun vadede spor yapmak daha etkili olacak diyetin için. Ne zamana kadar oradasın ?
Pazar olduğundan sabah çok geç kalktık akşam yemeği saatini kaçırdım. Evet paket gıda acayip severim bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama henüz Bi başarı bulamıyorum. Yoğurt ve sütü de bundan sonra o şekilde yaparım teşekkürlerCanım
Bugün böyle beslenmemin bir nedeni mi var? Çünkü çok az ve öğlen akşam yemekleri yok. Nugget hazırsa eğer, paketli gıdalardan sadece diyet değil hayatın toplamında uzak durmak en iyisi. Canın istediğinde ise adeti azaltmak en güzeli olacaktır. Bir de meyve yanında süt yoğurt ayran gibi bir protein olursa kan şekerin daha yavaş yükselir..
İnşallah bu hafta güzel bi sonuçla gelmeyi ben de çok istiyorum canım. Hatta bu hafta şu notaları sildirmek de istiyorum. Bu takımda güçler birleşince neler olabildiğini hepimiz biliyoruz. Hadi yapalım şunu...Üst listeyi de ben canlandırayım bari:))
@yagmurtugba canım ayın 17 sinden beri yoksun umarım cumaya kadar telefon sorununu halletmiş olursun iki kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi
@Bmnxx bu hafta yine güzel bir eksi ile geleceğinden eminim
@Umutumut82 zaten listeye girdiğinden beri çoğunlukla hedefini tuttturdun sende de kaza olmaz :))
@Zynpelf hocam sİz zaten o tatil yoğunluğunda bile eksi geldiniz artık menü ve sporlarıda bekliyoruz ❤
@hezeyan5381 geceleri küçük kaçamaklar olmazsa bu hafta senden yine en az -1 gelir gibi duruyor
@ayvacicegi liste dışındayken bile menü düzenini oturtmuştun bu hafta spor imkanın olursa güzel bir eksi yakalarız gibi :)
kardelelen321 cim zaten tam gaZ gidiyor maşallah bu hafta yine sonucunu çokk merak ediyorum
@Cagrihilal1 ya kuzum bir senden birde kendimden şüphem varbu hafta sabit bile gelmek diğer takım arkadaşlarımıza ayıp etmek olacak ve biz gitgide ümitsizliğe kapılacağız bu hafta min. 200 300 verelim ha gayret
Oooo hakikaten tehlikeli bi ortam. Bir düşün ben hep öyle bi ortamda yaşıyorum. Eşimin bişey yemek konusunda saati yoktur ne zaman acıktıysa. Evde olduğu günler gecenin yarısı tatlı yer çerez yer. Bu ara 66 oldu çok seviniyor. Onun hedefi 75 olmak ama çok zorlanıyor nedenseBende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlar
Sen nasılsın
Yaa evet bu hafta zaten sarı kartı sildirmezsekİnşallah bu hafta güzel bi sonuçla gelmeyi ben de çok istiyorum canım. Hatta bu hafta şu notaları sildirmek de istiyorum. Bu takımda güçler birleşince neler olabildiğini hepimiz biliyoruz. Hadi yapalım şunu...
Oooo hakikaten tehlikeli bi ortam. Bir düşün ben hep öyle bi ortamda yaşıyorum. Eşimin bişey yemek konusunda saati yoktur ne zaman acıktıysa. Evde olduğu günler gecenin yarısı tatlı yer çerez yer. Bu ara 66 oldu çok seviniyor. Onun hedefi 75 olmak ama çok zorlanıyor nedense
Aynen haklısın valla evde genelde yalnız olduğumdan kafama görseydi benim. diyete başlayalı iki gün oldu hala Bi düzen yok bu durumda eziyete dönüşüyor cidden. öğün yapsam daha az zorlancam. Tamam bidaha yemem:))
Senin menülerde bir garip hani öğle yemeği akşam yemeği :) hatta kahvaltı hani :) tamamen karışmış
Nugget bence diyet için hiç uygun dğil canım
Ayy kuzum o ağrı benim de geçmedi. Leslie yaparken bile zorluyo. Benim de bi doktora göstermem gerekiyo da işte....Aynen aynen devamlı ayağımda bir baskı durumu oluyor ezilme,yumaşak doku zedelenmesi kırık çıkıktan kötü derlerdi çok doğruymuş ..Ayın 3 ünde döneceğim sanırım
Boyu 178. O biraz yapılı vücut seviyor. Geçmişte bi dönem vücut çalışmışYaa evet bu hafta zaten sarı kartı sildirmezsek
Ay eşin benimkinden de zayıf 68 eşim ama kilosundan memnun boyu uzun değil çünkü :)))
Kilo almayan almaz istediğini yesin yaramaz
Ayy kuzum o ağrı benim de geçmedi. Leslie yaparken bile zorluyo. Benim de bi doktora göstermem gerekiyo da işte....
Boyu 178. O biraz yapılı vücut seviyor. Geçmişte bi dönem vücut çalışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?