- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.001
İyi pazarlar canim harikasinGünaydın ve iyi pazarlar kızlar..
Pazartesi tartısına hazırlanıyorum. Sabahtan beri 1000 ip atladım.Tek rakibim uçan kuşlar
Henüz tam emin değilim ama güne yayılan ip aktiviteleri ödemi engelliyor olabilir. İki gündür sayıca fazla ip atlayıp yüzüm gözüm şişmeden kalkıyorum. Bu hafta takip edeceğim kendimi..
Bende esyalarimin karistirilmasindan hic hoslanmam,kontrolum dahilinde yardim alabilirim tabi,bazi insanlarin gereksiz meraklari ve kendine burdan eglence cikarmalari hic hos olmuyoHarikasın.
Benim de birisi dokunacsk tedirginliğim yok.
Ama olana da saygı duyuyorum.
Benim annem makinayı kimseye boşalttırmaz.
Hoşlanmıyor birisinin tabaklara kaşıklara dokunmasına.
Çalışıyorsunuz olacak o kadar, Allah kolaylık versin,biz bile şaşırıyoruz nereye yetisicez diye.evde yasam varsa o kadarda is var.Bende genelde öğle yapıyorum.
Bir anda bitiremiyorum.
Canım çıkıyor.
O yüzden boş vakitlerde çocukların odasını oturma odasını hallediyor m da.
Cumartesi günü salon mutfak ortak alanları temizliyorum.
Kendimi buldum resmen. Geçen hafta alt listeyi çökerttim bu hafta ayağa kalkmamıza bir omuz atacağım. Sende durumlar nasıl canım ?İyi pazarlar canim harikasin
Ve Dennis geri döner
Üst listeyi de ben canlandırayım bari:))Kendimi buldum resmen. Geçen hafta alt listeyi çökerttim bu hafta ayağa kalkmamıza bir omuz atacağım. Sende durumlar nasıl canım ?
Gayet güzel canım kolay gelsinKuzular menümü şimdiden yazayim. Mutfaktan çıkamadim köle gibiyim. Hic bogazlari durmuyor. Yemek cay kahve meyve olmadi mısır patlat tatli yokmu derken utanmasalar yerdeki laminantlari kemirecekler
Sabah 1 yumurtayla menemen 1 parca peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek.
Ara limonlu cay
Öğle ton balikli salata
Ara sekersiz kahve az sütlü
Aksama kuru patlican yemeği 1 dilim ekmek yerim
2 litre kadar su .Cherry Mom
Vay beBir kaç sene önce 86 dan 60 a düşmüştüm. Bu kez 82 den 65 e düştüm :) ama şu an 65 i kaybettim arıyorum :)
İnşallah vermeye devamÜst listeyi de ben canlandırayım bari:))
Y yagmurtugba canım ayın 17 sinden beri yoksun umarım cumaya kadar telefon sorununu halletmiş olursun iki kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi
B Bmnxx bu hafta yine güzel bir eksi ile geleceğinden eminim
Umutumut82 zaten listeye girdiğinden beri çoğunlukla hedefini tuttturdun sende de kaza olmaz :))
@Zynpelf hocam sİz zaten o tatil yoğunluğunda bile eksi geldiniz artık menü ve sporlarıda bekliyoruz ❤
hezeyan5381 geceleri küçük kaçamaklar olmazsa bu hafta senden yine en az -1 gelir gibi duruyor
ayvacicegi liste dışındayken bile menü düzenini oturtmuştun bu hafta spor imkanın olursa güzel bir eksi yakalarız gibi :)
kardelelen321 cim zaten tam gaZ gidiyor maşallah bu hafta yine sonucunu çokk merak ediyorum
C Cagrihilal1 ya kuzum bir senden birde kendimden şüphem varbu hafta sabit bile gelmek diğer takım arkadaşlarımıza ayıp etmek olacak ve biz gitgide ümitsizliğe kapılacağız bu hafta min. 200 300 verelim ha gayret
Menü
Sabah davetteydik
Marul salatası
Peynir
Azıcık yumurta
Patates mücver 1 tane
1 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık ciğer
Ara
Filtre kahve
Akşam 5 buçuk
2 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
Peynir
1 kase çorba
Akşam menü sıkıntı şöyleki normal yemek salata yok henüz hazır değildi annemde makarna yapacakmış onun yerine yumurta yapayım dedim öğlen de dışarıdayım sadece kahve içtim
Bende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlarMenümü diğer tarafa yazdım kızlar nasılsınız
Bende misafir var maç izliyoruz ilerleyen saatlerde yapacağım :)20sn plank yapıldı:)
Bence siz de eksi göreceksiniz bu hafta. Ama az ama çok olur bilemem sabit ya da artı olmayacağınıza inanıyorum.Üst listeyi de ben canlandırayım bari:))
Y yagmurtugba canım ayın 17 sinden beri yoksun umarım cumaya kadar telefon sorununu halletmiş olursun iki kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi
B Bmnxx bu hafta yine güzel bir eksi ile geleceğinden eminim
Umutumut82 zaten listeye girdiğinden beri çoğunlukla hedefini tuttturdun sende de kaza olmaz :))
@Zynpelf hocam sİz zaten o tatil yoğunluğunda bile eksi geldiniz artık menü ve sporlarıda bekliyoruz ❤
hezeyan5381 geceleri küçük kaçamaklar olmazsa bu hafta senden yine en az -1 gelir gibi duruyor
ayvacicegi liste dışındayken bile menü düzenini oturtmuştun bu hafta spor imkanın olursa güzel bir eksi yakalarız gibi :)
kardelelen321 cim zaten tam gaZ gidiyor maşallah bu hafta yine sonucunu çokk merak ediyorum
C Cagrihilal1 ya kuzum bir senden birde kendimden şüphem varbu hafta sabit bile gelmek diğer takım arkadaşlarımıza ayıp etmek olacak ve biz gitgide ümitsizliğe kapılacağız bu hafta min. 200 300 verelim ha gayret
insan gerçekten hayret ediyor değil mi :) ama yine bulacağım o 65’i.. yetmeyecek daha aşağısını da göreceğim umarım. Şu an fena motiveyim önümde yenen içen hiç bir şeye yan gözle bile bakmıyorum. 69 görünce böyle oluyormuş demek :)Vay be
ZımbalıBugünkü menüm
Sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet, 2 üçgen peynir domates salatalık biber turp dereotu
Ara; zero schweppes
Öğlen ; 1 közlenmiş patlıcan ile domates soğan ve nar ekşili salata, 1 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Ara; 1 sütlü kahve
Akşam ; yoğurtlu semizotu salatası
Ara: 1 bardak tarçınlı süt
-3 lt su
-30 dakika zımbalı step, 15 dakika cardio 3500 ip ( 500 ünü daha atlamadım)Cherry Mom
6 saatte bir yemek yeme düzeni de yeni beslenme şekli herhalde. IF beslenmeye rakip geliyor sanki :)Bende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlar
Sen nasılsın
Ahaha zımba yaptım yarım saat. Yağları zımbaladım rafa kaldırdım :) yarın güzel bir rakam göreceğime inanıyorum. Kendimce bir sistemde ip atlıyorum. Her gün + 500 yapıyorum şimdilik. Kafadan attım ama sonuç alırsam böyle devam edeceğim. Bu hafta kendimi takipteyim :)Zımbalı
Menüde sporda harika sırf bugün 2 kg gitmiştir :)))
Sorma biizimkiler hep öyle gece başlıyorlar yemek yemeye6 saatte bir yemek yeme düzeni de yeni beslenme şekli herhalde. IF beslenmeye rakip geliyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?