Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi pazarlar canim harikasin
Ve Dennis geri döner

Harikasın.
Benim de birisi dokunacsk tedirginliğim yok.
Ama olana da saygı duyuyorum.
Benim annem makinayı kimseye boşalttırmaz.
Hoşlanmıyor birisinin tabaklara kaşıklara dokunmasına.
Bende esyalarimin karistirilmasindan hic hoslanmam,kontrolum dahilinde yardim alabilirim tabi,bazi insanlarin gereksiz meraklari ve kendine burdan eglence cikarmalari hic hos olmuyo

Çalışıyorsunuz olacak o kadar, Allah kolaylık versin,biz bile şaşırıyoruz nereye yetisicez diye.evde yasam varsa o kadarda is var.

Kendimi buldum resmen. Geçen hafta alt listeyi çökerttim bu hafta ayağa kalkmamıza bir omuz atacağım. Sende durumlar nasıl canım ?
Üst listeyi de ben canlandırayım bari:))
Y yagmurtugba canım ayın 17 sinden beri yoksun umarım cumaya kadar telefon sorununu halletmiş olursun iki kez bildirim yapmamak diskalifiye sebebi
B Bmnxx bu hafta yine güzel bir eksi ile geleceğinden eminim
Umutumut82 zaten listeye girdiğinden beri çoğunlukla hedefini tuttturdun sende de kaza olmaz :))
@Zynpelf hocam sİz zaten o tatil yoğunluğunda bile eksi geldiniz artık menü ve sporlarıda bekliyoruz ❤
hezeyan5381 geceleri küçük kaçamaklar olmazsa bu hafta senden yine en az -1 gelir gibi duruyor
ayvacicegi liste dışındayken bile menü düzenini oturtmuştun bu hafta spor imkanın olursa güzel bir eksi yakalarız gibi :)
kardelelen321 cim zaten tam gaZ gidiyor maşallah bu hafta yine sonucunu çokk merak ediyorum
C Cagrihilal1 ya kuzum bir senden birde kendimden şüphem var bu hafta sabit bile gelmek diğer takım arkadaşlarımıza ayıp etmek olacak ve biz gitgide ümitsizliğe kapılacağız bu hafta min. 200 300 verelim ha gayret

Kuzular menümü şimdiden yazayim. Mutfaktan çıkamadim köle gibiyim. Hic bogazlari durmuyor. Yemek cay kahve meyve olmadi mısır patlat tatli yokmu derken utanmasalar yerdeki laminantlari kemirecekler

Sabah 1 yumurtayla menemen 1 parca peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek.

Ara limonlu cay

Öğle ton balikli salata

Ara sekersiz kahve az sütlü

Aksama kuru patlican yemeği 1 dilim ekmek yerim

2 litre kadar su . Cherry Mom

Gayet güzel canım kolay gelsin

Menüler artık öbür foruma :)

İnşallah vermeye devam

Akşam makarnadan kaçmakla çok iyi yapmışsın bravo canım :)

Bence siz de eksi göreceksiniz bu hafta. Ama az ama çok olur bilemem sabit ya da artı olmayacağınıza inanıyorum.

insan gerçekten hayret ediyor değil mi :) ama yine bulacağım o 65’i.. yetmeyecek daha aşağısını da göreceğim umarım. Şu an fena motiveyim önümde yenen içen hiç bir şeye yan gözle bile bakmıyorum. 69 görünce böyle oluyormuş demek :)

Zımbalı
Menüde sporda harika sırf bugün 2 kg gitmiştir :)))

Bende durumlar aynı canım biraz spor yaptım şimdi burda çok kalmamam lazım kilo verme zorlaştı :) dün gece 12 de aaaa Esra ymeek yiyeli 6 saat oldu kalk yeme ye diyorlar
Sen nasılsın
6 saatte bir yemek yeme düzeni de yeni beslenme şekli herhalde. IF beslenmeye rakip geliyor sanki :)

Zımbalı
Menüde sporda harika sırf bugün 2 kg gitmiştir :)))
Ahaha zımba yaptım yarım saat. Yağları zımbaladım rafa kaldırdım :) yarın güzel bir rakam göreceğime inanıyorum. Kendimce bir sistemde ip atlıyorum. Her gün + 500 yapıyorum şimdilik. Kafadan attım ama sonuç alırsam böyle devam edeceğim. Bu hafta kendimi takipteyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…