Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kuzum aile gerçekten önemli. Benim de babam annem tombik bizde yemek yiyip yatmak baba mesleği uyumadan önce gider yemek yer yatarız onu bırakana kadar göbeğim çatladı benim. Şimdi en geç 6 da yiyorum ama biraz kilo vereyim gece öğünü de ara öğün yapmak istiyorum. Çünkü karatay yaptığım gibi saatlerce bir şey yemiyorum kilo veriyorum ama sonuçta metabolizmam yavaşlıyo

Başın sağolsun canım

Aynen öyle alışkanlıklarda aileden geliyor Gece öğünü metabolizmanı hızlandırmazki verdiklerini alırsın canım yanlış mı anladım ben ? Gece derken kaçta yiyeyim diyorsun mesela

Aynen öyle alışkanlıklarda aileden geliyor Gece öğünü metabolizmanı hızlandırmazki verdiklerini alırsın canım yanlış mı anladım ben ? Gece derken kaçta yiyeyim diyorsun mesela
Diyetisyenler 6 öğün veriyor ya 3 ana 3 ara öğün ara öğün yazmıştım bir meyve yanına yoğurt gibi ya da süt yatmadan 2 saat önce en geç

Takıma girdiğim kilodan -1 im Gitti emekciklerim
Sen hamilesin mutlaka artacaksın bebeğin kilo alsın yeter ki gözün bir şey görmeyecek. Benim iki kontrol arasında almamıştı da senin gibi muz süt ceviz bademle besleniyordum bir de kaşar peyniri hiç bir şey umrumda değildi

Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım biraz Biraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok

Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım biraz Biraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
Bunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…