- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.566
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.061
Başladığında senden kiloluydu ama niye uzak olsun kendine güven artık biraz kızıyorumHelal olsun bana çok uzak 60 lar
Ya kuzum aile gerçekten önemli. Benim de babam annem tombik bizde yemek yiyip yatmak baba mesleği uyumadan önce gider yemek yer yatarız onu bırakana kadar göbeğim çatladı benim. Şimdi en geç 6 da yiyorum ama biraz kilo vereyim gece öğünü de ara öğün yapmak istiyorum. Çünkü karatay yaptığım gibi saatlerce bir şey yemiyorum kilo veriyorum ama sonuçta metabolizmam yavaşlıyoGeçmiyor kalıcı oldu galiba yürüyüş sonrasıda oluyor evet
İşte genetik miras galiba yiyip yiyip kilo almamak :)) benim hem anne hem baba tarafımda ortalama yetişkin kilosu 90 dır sanırım. Hepsi patır patır mide ameliyatı oluyor zayıflıyor sonra yine kilo alıyorgeçen amcamın oğlu zorlu bir ameliyat geçirmiş ölüyor sanmışlar herkes gitti hastaneye günlerce yoğun bakımda kaldı şimdi iyi şükür doktorlar her yeri yağ bağlamış zor diktik demişler annemde geldi eve ağladı bana nolur bişey vermeyin elimden alın tabi bu durum 1 saat sürdü sonra baklava yedi ,
Başın sağolsun canımiyi akşamlar
Iki gündür giremedim halamı kaybettik nispeten genç denebilecek yaşta. Benim kalkıp gitmem mümkün değil ama telefon trafiği oldu. Bugün de temizlikle geçti bir de haberler geliyor. Şeker tansiyon hastasıydı herşeyin başı sağlık. Yeni konu hayırlı olsun, yarın tekrar aktif olurum evde biraz eskiyi yad etme ve hüzün var.
Aynen öyle alışkanlıklarda aileden geliyorYa kuzum aile gerçekten önemli. Benim de babam annem tombik bizde yemek yiyip yatmak baba mesleği uyumadan önce gider yemek yer yatarız onu bırakana kadar göbeğim çatladı benim. Şimdi en geç 6 da yiyorum ama biraz kilo vereyim gece öğünü de ara öğün yapmak istiyorum. Çünkü karatay yaptığım gibi saatlerce bir şey yemiyorum kilo veriyorum ama sonuçta metabolizmam yavaşlıyo
9 kilo için çok iyi bir incelme bence tebriklerKendime motivasyon ararken size son derece beceriksizce cekilmis bi kolaj yaptimm(idare edin)eksi dokuz kilo nasilll
Eki Görüntüle 2581371
Süpersiiindaha inceldiğini görcez hep birlikte
İnşallah ya ama az motive oldum sizinkileride göreyim tavan yapsinnÖncesinde elbise gibi yapışmış sonrasında ferace gibi bol :)) kilo vermek ne güzel şey ❤ devam ediyoruz leylim
Diyetisyenler 6 öğün veriyor ya 3 ana 3 ara öğün ara öğün yazmıştım bir meyve yanına yoğurt gibi ya da süt yatmadan 2 saat önce en geçAynen öyle alışkanlıklarda aileden geliyorGece öğünü metabolizmanı hızlandırmazki verdiklerini alırsın canım yanlış mı anladım ben ? Gece derken kaçta yiyeyim diyorsun mesela
Teşekkürler rr9 kilo için çok iyi bir incelme bence tebrikler
Benim after before a döndü ahahahİnşallah ya ama az motive oldum sizinkileride göreyim tavan yapsinn
Nerde before after larrr
kremsokola
dennisgo
Cherry Mom
Sen hamilesin mutlaka artacaksın bebeğin kilo alsın yeter ki gözün bir şey görmeyecek.Takıma girdiğim kilodan -1 imGitti emekciklerim
He ok canım ben gece yarısı baya yemek yiyeceksin sandım tabi olabilir :))Diyetisyenler 6 öğün veriyor ya 3 ana 3 ara öğün ara öğün yazmıştım bir meyve yanına yoğurt gibi ya da süt yatmadan 2 saat önce en geç
Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım birazSen hamilesin mutlaka artacaksın bebeğin kilo alsın yeter ki gözün bir şey görmeyecek.Benim iki kontrol arasında almamıştı da senin gibi muz süt ceviz bademle besleniyordum bir de kaşar peyniri hiç bir şey umrumda değildi
Bunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusunDaha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım birazBiraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
İncir yicemBunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusun
Çok severim bilirsin :))İnşallah ya ama az motive oldum sizinkileride göreyim tavan yapsinn
Nerde before after larrr
kremsokola
dennisgo
Cherry Mom
Kendime motivasyon ararken size son derece beceriksizce cekilmis bi kolaj yaptimm(idare edin)eksi dokuz kilo nasilll
Eki Görüntüle 2581371
Harikasın canımBunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?