- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.921
Bende yazayım mönümü
1 kase işkembe çorbası
1 kase tavuklu araka
1,5 dilim ekmek
bol yeşil salata
afiyet olsun begümcüm normal bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yazayım mönümü
1 kase işkembe çorbası
1 kase tavuklu araka
1,5 dilim ekmek
bol yeşil salata
afiyet olsun canım ekmek yemediğin için börek dengelemiş bencede su çok önemli aam ben unutuyorum su içmeyi yaaaaaöğlende: Sebze çorbası - 4 kaşık türlü yemeği - 2 minnak ısırık börekhe birde 2 litre su içtim arkadaşlar. su bizim için önemli ihmal etmeyelim lütfen .:86:
artık saat 5 yaklaştığına göre ben kaçıyorum. mesai bitti iyi akşamlar.
merhaba arkadaşlar çok kalamayacağım kuşura bakmayın haftaşonu işlerim vardı birde dün nişanlım geldi bugünde malum yoğun iş tempoşu giremedim takıma bu akşam haftalık olağan toplantı yapılacak öyle almştık kararları ilk haftadan böyle yapmak iştemezdim ama nişanlım var diye gelemeyeceğim toplantıya gün içinde iş yoğunluğu olmadığı takdirde gelirim elimden geldiği sıklıkta bir kaçgün mazur görün beni arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım neler var bilmiyorum daha uzun girdiğim bir ara hepşini okuyacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın .
senin koca antepli urfalı falan mı kız, genelde o tarafın insanı sebze yemez de
ee yicek tabi, yemezse aç kalır walla :))
öğlende: Sebze çorbası - 4 kaşık türlü yemeği - 2 minnak ısırık börekHe birde 2 litre su içtim arkadaşlar. Su bizim için önemli ihmal etmeyelim lütfen .:86:
Artık saat 5 yaklaştığına göre ben kaçıyorum. Mesai bitti iyi akşamlar.
sağol canımcım
ben çıkıyorum şimdilik, akşama görüşürüz kızlar, herkese iyi akşamlaaaar
görüşürüz canım bugün haftalık toplantımızı yapıcaz saat 9 da unutmayın haa![]()
merhaba arkadaşlar çok kalamayacağım kuşura bakmayın haftaşonu işlerim vardı birde dün nişanlım geldi bugünde malum yoğun iş tempoşu giremedim takıma bu akşam haftalık olağan toplantı yapılacak öyle almştık kararları ilk haftadan böyle yapmak iştemezdim ama nişanlım var diye gelemeyeceğim toplantıya gün içinde iş yoğunluğu olmadığı takdirde gelirim elimden geldiği sıklıkta bir kaçgün mazur görün beni arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım neler var bilmiyorum daha uzun girdiğim bir ara hepşini okuyacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın .
Kızlar hadi herkese benden koca bi bardak su![]()
ohhh şifa niyetine![]()
Begümcüm sen merakla sabahı bekle canım napalım akşamları gerçekten güzel oluyor sıhbet herkes burda anammmm yazmaya yetişemiyoruz valla![]()
sorma valla kıskandım zaten geçen hafta
bu gidişle bana eve net aldırcağınız![]()
Kızlar bu arada menü değil doğru yazılımı mönü
ben hep öyle yazıyorum belki dikkatinizi geçmiştir.
Belirtmek istedim
Iyi akşamlar gülsümcüm,bende diyodum nerde bu gülsüm die.nabersin nevar ne yok ?
iyi akşamlar canım bu mesajını şimdi gördüm :)) haftasonu dersim olduğu için gelemiyorum malesef sabahtan akşama kadar kurstayım bugünde biraz temizlik yaptım şimdi bilgisayarı açsaydım eğer temizlik akşama kadar bitmeyecekti en iyisi işim bittikten sonra açtım bende :))
OHHHHBENDE EVE GİDİNCE YAPICAM İNŞ
bende bi zahmet yazayım artık mönümü (menüüüüü)
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim omlet
3 tatlı kaşığı tahinpekmez
2 dilim ekmek
1 k k peynir
öğlen
yarım porsiyon yumurtalı ıspanak
yarım porsiyon mantı
akşamda aynısından yiycem galiba bide az önce 1 portakal yedim
afiyet olsun gülsümcüm.güzel mönü olmuş.ama bence akşama ikisini birden yeme.ya mantı ya ıspanak ye derim ben