Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersin kardelencim, bomba gibi gidiyosun valla

Daha çok kendince bir yöntem mi yoksa karatay filan mi besleniyorsun, genelde öğlen yemek oluyordu galiba, galeta filan da var. Belirli bir yöntem var mı diye marka ettim sadece.

Şimdi elimde paket yok ama balık krakerin masum olduğunu sanmıyorum. Az yeniyordur mutlaka ama endüstriyel olunca palm yağı, glukoz şurubu filan kaçınılmaz bu da doymuş veya trans yağ, şeker yüklü filan demek. O saatlerde tuzlu ihtiyaci oluyorsa kendin birşeyler yapip onu yesen? Hamurla aran iyiydi, tam buğday unlu, azıcık zeytinyağlı atıştırmalık birşey yapıp buzluğa atıp yanında 1 dilim alabilirsin mesela. Daha masum alternatif hiç olmazsa. Veya her zaman bir avuç çiğ badem/ceviz/fındık vb seçeneği de var.
Gunaydinlaaar. Bugunku menum:

Oglen: izgara etli ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 250 gr firinda tavuk, 4 kasik yogurt, yesil salata
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 30 dk agirlik, 10 bin adim Cherry Mom

Yorum yapacak da birşey olmuyor süper yani anladigim kadariyla korumanın yolu diyete devam kaloriyi artır veya kaçamak varsa ertesi güne sıkı diyet, bol hareket ?
Çok başarılı keşke banada biri bunları hazırlasa da yesem :) üşenmesem daha fit olacağım orası kesin. Buharda pişirme aletim var, evde sebzeler var, buzluğa karışık donmuş sebzeler de var. Ee ben neden buğulanmış sebze yemiyorum??? Çok güzel menü, önümüzdeki hafta bu sebze işine gireyim ben de.

Bence mantıksız ama polemiğine girmeyeyim canın çekmiş ye gitsin dicem, beni gruptan atmasınlar.

Çok iyisin, bizim dünkü kabak dün bitti herkes yedi çünkü:) bir öğünle kaldım bugün devam edemedim. Ilerleyen günlerde şöyle iki gun 4 ögün denemek istiyorum ise yarar mı diye.
Menüm

sabah
1 havuç
1 bardak süt
1 dilim peynir
2 ceviz

öğlen
1 dilim ekmek
Kabak sote
Yoğurt

ara
1 mandalina
1 kivi

akşam
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek

su 2 litre
Spor yok
Bizim hamilemize madalya taksınlar bilinçli anne adayı süper beslenme ❤

Yaa teşekkür ederiimm arada cozutuyorum ama genel olarak kontrollüyüm bakalım böylece bitirebilirim umarımm Tartıda sabitim ama karnım 5 aylık arkadaşımınkiyle aynı Neden böyle erken çıktı anlamıyorum

O konuda anatominin de etkisi var ama emin ol bebek değil henüz o. Arada kek börek de ye tabi hamileliğin şanındandır :)

O konuda anatominin de etkisi var ama emin ol bebek değil henüz o. Arada kek börek de ye tabi hamileliğin şanındandır :)
Yok zaten bebek olsa olsa 2cm dir bu kadar göbek yapamaz Kilo alınca da ilk göbeğim çıkıyo onla ilgili bişiy galiba ama hoşlanmadım son ayda topa benzicem bu gidişle kekle börekle aram yokta işte çikolataya dayanmıyorum bazen bide burger, evde yapıyorum aslında ama yine de keşke yapmasam

Geçen hafta faydasını gördüm. - 2,2 gitti. Çoğu ödem olsa da... Bu hafta o kadr gitmez tabi ama iyi bişeyler olmasını bekliyorum.

ayvacicegi ne katılıyorum. Biz hamilesin ne yese yeridir mantığıyla baksak da sen gayet iyi besleniyorsun canım bravo

Yorum yapacak da birşey olmuyor süper yani anladigim kadariyla korumanın yolu diyete devam kaloriyi artır veya kaçamak varsa ertesi güne sıkı diyet, bol hareket ?
Bu hafta hala diyet modundayim da esas haftaya bi daha bakalim bence ayvacicegi Ama dedigin gibi yapmayi dusunuyorum, cogunlukla saglikli beslenme ve biraz daha yuksek kalori, arada bir canim cekerse de kacamak:) Victoria's Secret mankenlerinin yalancisiyim valla, zamanin %80inde saglikli, %20inde sagliksiz besleniyoruz diyolar:))

Süpersin canım yarın karşılığını göreceksin umarım.
Bence mantıksız ama polemiğine girmeyeyim canın çekmiş ye gitsin dicem, beni gruptan atmasınlar.
Ay bazı günleri mantık yer değiştirebilir bence

Bir tane kurabiye yediğin için 2.sini yemek istiyorsun ben o yüzden böyle durumlarda hiç ağzıma almamayı tercih ediyorum :)
Son durum ne yedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…