- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.521
Supersin kardelencim, bomba gibi gidiyosun vallaBugün misafirim vardı pek uğrayamadım kızlar nasıl gidiyo.. Yarına hazır mıyız. Ben misafir olmasına rağmen diyeti bozmadım. Hatta kabak detoksu yaptım. Tek kötü olan şey hiç spor yapamadım. Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum
Sağol kuzum inşallah bu defa olacak çok kararlıyım.Supersin kardelencim, bomba gibi gidiyosun valla
Daha çok kendince bir yöntem mi yoksa karatay filan mi besleniyorsun, genelde öğlen yemek oluyordu galiba, galeta filan da var. Belirli bir yöntem var mı diye marka ettim sadece.Menüm
Sbaah 1 yumurta omlet 2 dilim sucuk
5 yeşil zeytinn domates salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara 2 galeta
Akşam tarhana çorbası 3 YK barbunya 3 sarma salata
Spor bugün vakit bulamadım yine
50 jumpink Jack
100 mekik
Plank yapıldı
Gunaydin mutlu sağlikli sabahlar
Menüm.
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 6 zeytin 1 parca peynir salatalik
Ara limonlu cay 4 tane balık kraker
Öğle ciger tava bol salata 1 dilim ekmek
Ara ihlamur
Aksam pırasa zeytinyagli salata
1.5 litre suCherry Mom
Gunaydinlaaar. Bugunku menum:
Oglen: izgara etli ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 250 gr firinda tavuk, 4 kasik yogurt, yesil salata
Spor sonrasi: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 30 dk agirlik, 10 bin adimCherry Mom
Çok başarılı keşke banada biri bunları hazırlasa da yesem :) üşenmesem daha fit olacağım orası kesin. Buharda pişirme aletim var, evde sebzeler var, buzluğa karışık donmuş sebzeler de var. Ee ben neden buğulanmış sebze yemiyorum??? Çok güzel menü, önümüzdeki hafta bu sebze işine gireyim ben de.iyi aksamlar bugünku menum:
yoğurt-madensuyu-limon-zencefil kürü ictim ,30 dk sonra ceviz suyu içtim
kahvalti;2 yk lor peyniri,2 adet ceviz ,bir tutam maydonoz,yarim dilim tambugday ekmek
ara:sütlü kahve
ogle yemegi:yoğurtlu karnabahar haslama
ara:yarim muz,1 dilim ayva,12 tane fındık
aksam yemegi;bir kase nohut çorbası,karnabahar haslama,2 yk yogurt
son ara:tarcinli süt
Bence mantıksız ama polemiğine girmeyeyimHadi senin karın kası benim bir de bacak kaslarım yani.. ne yapalım çekeceğiz bu ağrıyı..
Bir tane kurabiye yedim kahve yanında, bir tane daha yemek istiyorum ama ya.. zaten spor yapacağım ilerleyen saatlerde fazla yer fazla yaparım diyorum kendime. Bence mantıklı :)
Çok iyisin, bizim dünkü kabak dün bitti herkes yedi çünkü:) bir öğünle kaldım bugün devam edemedim. Ilerleyen günlerde şöyle iki gun 4 ögün denemek istiyorum ise yarar mı diye.Bugünkü menüm
Sabah
Ögle
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Yeşil çay
- Domates salatalik
Akşam
- Yoğurtlu kabak
2, 5 lt su
- Yoğurtlu kabak
20 dk tempolu yürüyüşCherry Mom
Bizim hamilemize madalya taksınlar bilinçli anne adayı süper beslenme ❤Menüm
sabah
1 havuç
1 bardak süt
1 dilim peynir
2 ceviz
öğlen
1 dilim ekmek
Kabak sote
Yoğurt
ara
1 mandalina
1 kivi
akşam
3 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
su 2 litre
Spor yok
Yaa teşekkür ederiimmÇok iyisin, bizim dünkü kabak dün bitti herkes yedi çünkü:) bir öğünle kaldım bugün devam edemedim. Ilerleyen günlerde şöyle iki gun 4 ögün denemek istiyorum ise yarar mı diye.
Bizim hamilemize madalya taksınlar bilinçli anne adayı süper beslenme ❤
O konuda anatominin de etkisi var ama emin ol bebek değil henüz o. Arada kek börek de ye tabi hamileliğin şanındandır :)Yaa teşekkür ederiimmarada cozutuyorum ama genel olarak kontrollüyüm bakalım böylece bitirebilirim umarımm Tartıda sabitim ama karnım 5 aylık arkadaşımınkiyle aynı Neden böyle erken çıktı anlamıyorum
Yok zaten bebek olsa olsa 2cm dir bu kadar göbek yapamazO konuda anatominin de etkisi var ama emin ol bebek değil henüz o. Arada kek börek de ye tabi hamileliğin şanındandır :)
Geçen hafta faydasını gördüm. - 2,2 gitti. Çoğu ödem olsa da... Bu hafta o kadr gitmez tabi ama iyi bişeyler olmasını bekliyorum.Çok iyisin, bizim dünkü kabak dün bitti herkes yedi çünkü:) bir öğünle kaldım bugün devam edemedim. Ilerleyen günlerde şöyle iki gun 4 ögün denemek istiyorum ise yarar mı diye.
Bizim hamilemize madalya taksınlar bilinçli anne adayı süper beslenme ❤
Yok zaten bebek olsa olsa 2cm dir bu kadar göbek yapamazKilo alınca da ilk göbeğim çıkıyo onla ilgili bişiy galiba ama hoşlanmadım son ayda topa benzicem bu gidişle kekle börekle aram yokta işte çikolataya dayanmıyorum bazen bide burger, evde yapıyorum aslında ama yine de keşke yapmasam
Bu hafta hala diyet modundayim da esas haftaya bi daha bakalim bence ayvacicegiYorum yapacak da birşey olmuyor süper yanianladigim kadariyla korumanın yolu diyete devam kaloriyi artır veya kaçamak varsa ertesi güne sıkı diyet, bol hareket ?
Sanki sporla yeni tanışıyorlar ya gerçekten ilginç bir durum :) ben daha spor yapacağım hala erteliyorum. Ama yapacağım yani hiç kaçarı yok :)Hahaha benim de pazartesi gunku 21 bin adim macerasindan beri kendine gelemedi bacaklar
Ay yok canım annemlerdeyim ya o yüzden onlara ayak uyduruyorum en masumlarındanDaha çok kendince bir yöntem mi yoksa karatay filan mi besleniyorsun, genelde öğlen yemek oluyordu galiba, galeta filan da var. Belirli bir yöntem var mı diye marka ettim sadece.
Süpersin canım yarın karşılığını göreceksin umarım.Bugün misafirim vardı pek uğrayamadım kızlar nasıl gidiyo.. Yarına hazır mıyız. Ben misafir olmasına rağmen diyeti bozmadım. Hatta kabak detoksu yaptım. Tek kötü olan şey hiç spor yapamadım. Yarın tartı ne gösterecek çok merak ediyorum
Ay bazı günleri mantık yer değiştirebilir benceBence mantıksız ama polemiğine girmeyeyimcanın çekmiş ye gitsin dicem, beni gruptan atmasınlar.
İnşallah canımmSüpersin canım yarın karşılığını göreceksin umarım.
Ay bazı günleri mantık yer değiştirebilir bence
Evet bugün öyledir ama normalde var mı?Ay yok canım annemlerdeyim ya o yüzden onlara ayak uyduruyorum en masumlarından
Ayran detoksu olabilir çorba olan var ya en azından çok zorlu geçmiyorKızlar iki günlük bi detoks yapmak istiyorum tavsiyeleriniz nedir bi ara kabak detoksu yapmıştım ama başka önerisi olan var mı 2 günlül olacak şekilde
Yok canım uzun zamandır plansız gidiyor menülerimEvet bugün öyledir ama normalde var mı?
Bir tane kurabiye yediğin için 2.sini yemek istiyorsun ben o yüzden böyle durumlarda hiç ağzıma almamayı tercih ediyorum :)Hadi senin karın kası benim bir de bacak kaslarım yani.. ne yapalım çekeceğiz bu ağrıyı..
Bir tane kurabiye yedim kahve yanında, bir tane daha yemek istiyorum ama ya.. zaten spor yapacağım ilerleyen saatlerde fazla yer fazla yaparım diyorum kendime. Bence mantıklı :)
Geçen hafta faydasını gördüm. - 2,2 gitti. Çoğu ödem olsa da... Bu hafta o kadr gitmez tabi ama iyi bişeyler olmasını bekliyorum.
ayvacicegi ne katılıyorum. Biz hamilesin ne yese yeridir mantığıyla baksak da sen gayet iyi besleniyorsun canım bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?