- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.481
Ay ben yapmis bulundum bi yorum, bi daha yapmam cok pardonKızlar biliyorum karışıyor ama menü sayfasında yorum yapmamaya çalışalımzamanla alışırız herhalde :))
Çok şükür tomografi sonuçları temiz antibiyotik verdiler iltihap yapmasın diye çünkü dudak içi olduğu için sadece tek dikiş atabildiler 10 gün sonra da dikişler alınacakCok cok gecmis olsun, bisey yoktur umarim
Aman Allahım geçmiş olsunKızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
Denemek lazım bir de öyle deneyeyim bakayımBu yeşillikleri nar ekşisi ile de sevmez misin. Ben de eskiden hiç ot yemezdim nar ekşisi ile yiyordum ama şimdi alıştım her şeyi yiyorum :)
Çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
çok geçmiş olsun tatlımKızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
canım hoşgeldin bebişleri görüyorum instagramdan maşallah çok tatlı olmuşlar bir fazla kilo yok gibi elif cim yaaaama gel buradayız bizHosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim varEski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
Günaydın kaptanım özledik vallahi nasılsınız herşey yolunda inşgünaydınlarr sonunda gelebildim kusura bakmayın çok ihamal ettim sizleri canlarım
yolunda tatlım annem burada koştırmaca devam ediyor misafirleri göndersem de bir yoğunluk neyseki işe başladım da kendime ve size ayıracak zamanı bulabildimGünaydın kaptanım özledik vallahi nasılsınız herşey yolunda inş
Evet kaptanim, az bir sey kaldi gercekten, dikkat ediyorum ben de elimden geldigince :)canım hoşgeldin bebişleri görüyorum instagramdan maşallah çok tatlı olmuşlar bir fazla kilo yok gibi elif cim yaaaama gel buradayız biz
Gerçekten elbise falan giyemiyorum hiç.pantolonlarin bacak kısmı tam oluyor bel geniş beli daraltiyorum popodan yukarı çıkmıyor. Giyinmek büyük sıkıntı
+1Merhaba bayan popo ben bayan göbek. Bildiğin dünyanın ekseni gibi eksenim var etrafımda bence benden şanslısın
gorecegine eminimGünaydın
Bu sabah eşimden rica ettim o işe gitmeden leslie yaptım günü de hafif geçirmek istiyorum. O eksi görülecek yarın sabah başka yolu yok
Evet en guzeli ve en kolayi, bu iste intermitten fasting yontemi yani aralikli oruc; cok cok cok etkili olur.Kızlar birdee size şunu sormak istiyorum Bu şekilde diyet yapan ya da bu şekilde beslenen var mı şimdi Ben her sabah standart Allah'ın izniyle sabah sekiz buçukta kalkıyorum Ev işi falan derken bazen 9 buçukta yapıyorum Kahvaltı mı bazen 10.11 ama düşündüm diyorum ki zaten sabah ılık limonlu su içiyorum öğlen 12'ye kadar hiçbir şey yemesem mi acaba sadece bir Türk kahvesi içsem 12'de kahvaltı yapsam 6 buçukta da akşam yemek faslını bitirirsem daha mı iyi olur sizceee
Teşekkür ederim canım bu şekilde deneyeceğim Yarın itibarıyla başlıyorum Allah izin verirseEvet en guzeli ve en kolayi, bu iste intermitten fasting yontemi yani aralikli oruc; cok cok cok etkili olur.
Bu kararlılığın elinden kurtulabilecek kilo yoktur bence :)Günaydın
Bu sabah eşimden rica ettim o işe gitmeden leslie yaptım günü de hafif geçirmek istiyorum. O eksi görülecek yarın sabah başka yolu yok
Ben sabah yataktan kahvaltı etmek için kalktığımdan çok nadir geç kahvaltı ediyorum. Kahvaltıyı kendi diyetisyenim de geciktirmezdi. Babam biraz dolaşıyor erteliyor kahvaltısını diye diyetisyeni eğer kahvaltın geç kalacaksa bir bardak süt iç güne öyle devam et diye önermişti. Sık sık “sen açlık hissetmesen de bu vücudun aç olmadığı anlamına gelmez” diyor babama. Böyle böyle vaktinde yemeye alıştırıyor onu :)Kızlar birdee size şunu sormak istiyorum Bu şekilde diyet yapan ya da bu şekilde beslenen var mı şimdi Ben her sabah standart Allah'ın izniyle sabah sekiz buçukta kalkıyorum Ev işi falan derken bazen 9 buçukta yapıyorum Kahvaltı mı bazen 10.11 ama düşündüm diyorum ki zaten sabah ılık limonlu su içiyorum öğlen 12'ye kadar hiçbir şey yemesem mi acaba sadece bir Türk kahvesi içsem 12'de kahvaltı yapsam 6 buçukta da akşam yemek faslını bitirirsem daha mı iyi olur sizceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?