Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman Allahım geçmiş olsun

Bu yeşillikleri nar ekşisi ile de sevmez misin. Ben de eskiden hiç ot yemezdim nar ekşisi ile yiyordum ama şimdi alıştım her şeyi yiyorum :)
Denemek lazım bir de öyle deneyeyim bakayım
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

çok geçmiş olsun tatlım

Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim var Eski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
canım hoşgeldin bebişleri görüyorum instagramdan maşallah çok tatlı olmuşlar bir fazla kilo yok gibi elif cim yaaaama gel buradayız biz

Gerçekten elbise falan giyemiyorum hiç.pantolonlarin bacak kısmı tam oluyor bel geniş beli daraltiyorum popodan yukarı çıkmıyor. Giyinmek büyük sıkıntı
Merhaba bayan popo ben bayan göbek. Bildiğin dünyanın ekseni gibi eksenim var etrafımda bence benden şanslısın
+1
Asıl karın olunca elbise giyilmiyor. Ince belliyse bele oturan bi elbise aşağısı bolaran tipte mis gibi olur :)
Ben hep kot kazak, kot tişört.

Kızlar birdee size şunu sormak istiyorum Bu şekilde diyet yapan ya da bu şekilde beslenen var mı şimdi Ben her sabah standart Allah'ın izniyle sabah sekiz buçukta kalkıyorum Ev işi falan derken bazen 9 buçukta yapıyorum Kahvaltı mı bazen 10.11 ama düşündüm diyorum ki zaten sabah ılık limonlu su içiyorum öğlen 12'ye kadar hiçbir şey yemesem mi acaba sadece bir Türk kahvesi içsem 12'de kahvaltı yapsam 6 buçukta da akşam yemek faslını bitirirsem daha mı iyi olur sizceee

Evet en guzeli ve en kolayi, bu iste intermitten fasting yontemi yani aralikli oruc; cok cok cok etkili olur.

Ben sabah yataktan kahvaltı etmek için kalktığımdan çok nadir geç kahvaltı ediyorum. Kahvaltıyı kendi diyetisyenim de geciktirmezdi. Babam biraz dolaşıyor erteliyor kahvaltısını diye diyetisyeni eğer kahvaltın geç kalacaksa bir bardak süt iç güne öyle devam et diye önermişti. Sık sık “sen açlık hissetmesen de bu vücudun aç olmadığı anlamına gelmez” diyor babama. Böyle böyle vaktinde yemeye alıştırıyor onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…