Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tebrikler canım tatilde bile iradeni koruyorsun

Bir tane kurabiye yediğin için 2.sini yemek istiyorsun ben o yüzden böyle durumlarda hiç ağzıma almamayı tercih ediyorum :)
Son durum ne yedin mi
Ya aslında şöyle oldu benim kardeş pastacı ondan eşime yapmak için bir tarif istemiştim o da atmayı unuttu ve dışarı çıktı. ben de internetten bakıp yapayım dedim. Hamur cıvık olunca kafama göre un ekledim :) sonra da kakaolu olduğu için arayıp ya ben buna un ekledim piştiğini nasıl anlayacağım diye başının etini yedim. Fırın başında komutla iş yapıyordum. Kurabiyeyi çıkar içine bakmam için ortasını aç falan filan derken, tadına baktım. Güzel de olmuş onu sıcakken hüplettim kendime engel olamayıp. Sonra un fazla diye sertleşecek mi diye merak ediyorduk. Ondan yiyeceğim dedim.. yedim de.. gayet de güzel olmuş bence tarifi veren unu yanlış söylemiş :) ama spor yapacağım kesinlikle. Hala otursam da yapmadan yatmak yok.

Kızlar iyi geceler ancak girebildim misafieleri atlattım çok şükür gayet kalabalıktık 3 yetişkin 7 çocuk görümcemin çoxukları da bizdeydi beynim döndü dolayısıyla pasta hiç yemedim sabah shake öğle sadece salata akşam biraz şehriye salatası yoğurtlu sanırım 2 pohaça biraz da mercimek köfte yedim marulla hangisinden tam olarak ne miktarda yediğimi hatırlamıyorum çünkü masaya çok kalkıp oturdum bir de lahana sarması yedim 4 tane kadar ama tatlı yememiş olmak benim için mucize 2 çeşit pasta vardı
Umarım sabaha eksi çıkarım yoksa yine öğle tartılırım grubun genel ortalamasına ne kadar katkı sağlayabilirsem o kadar iyi

Tebrikler, durum göze batmamış galiba, giderek onların yanında yememek daha kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…