- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.501
Hoşgeldin kaptanım..günaydınlarr sonunda gelebildim kusura bakmayın çok ihamal ettim sizleri canlarım
Adet döneminde eksi gelmek de bir başarı canım. Şu an için bence gayet iyi gidiyorsun bence :)Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim diyetimi aksatmadım çok şükür menü yazmadığıma bakmayın çocuk biraz daha iyi oynuyor spor yapamıyorum ama diyet devam bu sabah 102.7 idim bu - 300 demek reglimden dolayı muhtemelen bakalım sabah ola hayrola
Harikasın canım. Bence güzel bi eksi gelecek senden.Günaydın
Bu sabah eşimden rica ettim o işe gitmeden leslie yaptım günü de hafif geçirmek istiyorum. O eksi görülecek yarın sabah başka yolu yok
Harikasın canım pes etmek yok...Kızlar hepinize günaydın Hayırlı sabahlar güzel günlerimiz olsun inşallah sporumu ve menümü paylaştım İnşallah tartıda yarın güzel sonuçlar alırız Gerçi benim reglim devam ediyor hala bir şişkinlik var ama Pes etmiyorum
Ay ben de geciktiriyorum yanlış mıymış.Ben sabah yataktan kahvaltı etmek için kalktığımdan çok nadir geç kahvaltı ediyorum. Kahvaltıyı kendi diyetisyenim de geciktirmezdi. Babam biraz dolaşıyor erteliyor kahvaltısını diye diyetisyeni eğer kahvaltın geç kalacaksa bir bardak süt iç güne öyle devam et diye önermişti. Sık sık “sen açlık hissetmesen de bu vücudun aç olmadığı anlamına gelmez” diyor babama. Böyle böyle vaktinde yemeye alıştırıyor onu :)
Kaslar acayip duyarlıDün akşamki aktivite bacaklarımı bitirmiş. Sanki dün spora başladım ve bugün kas ağrısı çekiyor gibiyim. oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum :)
Cherry Mom ne olacak bizim bu halimiz ? Böyle ağrılar çekince yanlış spor yapıyormuşuz gibi hissediyorum :)
Yanlış yapacağını sanmıyorum canım sıkıntılı bir hareket değil başla sende :)Yaa ben de sizin plank işine merak saldım ama doğru yapıyormuyum bilemiyorum. Yanlış da olsa yapmaktan zarar gelmezse başlayayım bugün 20 sn ile.
İdare eder senden naberNabersiniz kızlar? Bu ara iş yoğunluğundan çok uğrayamadım
Ben de idare edeerİdare eder senden naber
Babama öyle dedi sadece bu kadarını biliyorum canım. Diyetisyenden memnunuz çünkü yağ verip kas alsın istiyorduk şu an bunu yapıyor görünüyor.Harikasın canım. Bence güzel bi eksi gelecek senden.
Harikasın canım pes etmek yok...
Ay ben de geciktiriyorum yanlış mıymış.
Hadi senin karın kası benim bir de bacak kaslarım yani.. ne yapalım çekeceğiz bu ağrıyı..Kaslar acayip duyarlıvalla bendede bir kaç gündür mekik var diye karın kaslarım başladı ağrımaya zorladım desem öyle çokta yapmıyorum
Benim normal beslenmem buKızlar birdee size şunu sormak istiyorum Bu şekilde diyet yapan ya da bu şekilde beslenen var mı şimdi Ben her sabah standart Allah'ın izniyle sabah sekiz buçukta kalkıyorum Ev işi falan derken bazen 9 buçukta yapıyorum Kahvaltı mı bazen 10.11 ama düşündüm diyorum ki zaten sabah ılık limonlu su içiyorum öğlen 12'ye kadar hiçbir şey yemesem mi acaba sadece bir Türk kahvesi içsem 12'de kahvaltı yapsam 6 buçukta da akşam yemek faslını bitirirsem daha mı iyi olur sizceee
Hahaha benim de pazartesi gunku 21 bin adim macerasindan beri kendine gelemedi bacaklarHadi senin karın kası benim bir de bacak kaslarım yani.. ne yapalım çekeceğiz bu ağrıyı..
Bir tane kurabiye yedim kahve yanında, bir tane daha yemek istiyorum ama ya.. zaten spor yapacağım ilerleyen saatlerde fazla yer fazla yaparım diyorum kendime. Bence mantıklı :)
Merhaba bayan popo ben bayan göbek. Bildiğin dünyanın ekseni gibi eksenim var etrafımda bence benden şanslısın
Geçmiş olsunÇok şükür tomografi sonuçları temiz antibiyotik verdiler iltihap yapmasın diye çünkü dudak içi olduğu için sadece tek dikiş atabildiler 10 gün sonra da dikişler alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?