Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşamki aktivite bacaklarımı bitirmiş. Sanki dün spora başladım ve bugün kas ağrısı çekiyor gibiyim. oturamıyorum, oturursam kalkamıyorum :)
Cherry Mom ne olacak bizim bu halimiz ? Böyle ağrılar çekince yanlış spor yapıyormuşuz gibi hissediyorum :)

Adet döneminde eksi gelmek de bir başarı canım. Şu an için bence gayet iyi gidiyorsun bence :)

Günaydın
Bu sabah eşimden rica ettim o işe gitmeden leslie yaptım günü de hafif geçirmek istiyorum. O eksi görülecek yarın sabah başka yolu yok
Harikasın canım. Bence güzel bi eksi gelecek senden.

Harikasın canım pes etmek yok...

Ay ben de geciktiriyorum yanlış mıymış.

Kaslar acayip duyarlı valla bendede bir kaç gündür mekik var diye karın kaslarım başladı ağrımaya zorladım desem öyle çokta yapmıyorum

Harikasın canım. Bence güzel bi eksi gelecek senden.

Harikasın canım pes etmek yok...

Ay ben de geciktiriyorum yanlış mıymış.
Babama öyle dedi sadece bu kadarını biliyorum canım. Diyetisyenden memnunuz çünkü yağ verip kas alsın istiyorduk şu an bunu yapıyor görünüyor.

Kaslar acayip duyarlı valla bendede bir kaç gündür mekik var diye karın kaslarım başladı ağrımaya zorladım desem öyle çokta yapmıyorum
Hadi senin karın kası benim bir de bacak kaslarım yani.. ne yapalım çekeceğiz bu ağrıyı..

Bir tane kurabiye yedim kahve yanında, bir tane daha yemek istiyorum ama ya.. zaten spor yapacağım ilerleyen saatlerde fazla yer fazla yaparım diyorum kendime. Bence mantıklı :)

Benim normal beslenmem bu Uyaninca ac hissetmiyorum, ben de oglene kadar bisey yemiyorum kahve falan iciyorum sadece. Iki ogun yiyorum yani. Aksam eve gelip yemek yemem biraz daha gec oluyo ama, 7.30 gibi bitirebiliyorum ancak o fasli. Bunye meselesi sanirim ya.

Gecen gorustugum spor uzmani da "gunde 2 ogun yiyip uzun sure ac kalmayi tavsiye etmiyoruz normalde ama senin icin ise yariyo gibi gorunuyo, o yuzden devam etmende sakinca yok" dedi.

Hahaha benim de pazartesi gunku 21 bin adim macerasindan beri kendine gelemedi bacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…