- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.581
Gayet iyi canım tebriklerGünaydın hanımlar
Sabah ilk iş tartıldım. Eksi olunca eşim leslie yapma ben hemen işe geceyim dedi :)
54.1/53.7/0.4/%0.74
Leslie yapabilirsem wc filan belki iner daha ama bizim rutinimiz başlıyor bu saatlerde o nedenle her hafta onları beklemeyeyim bildirim için.
Süpersingunaydinlar ben gecen hafta:66.2
bugun :65.2
Onca yoğunluğa rağmen iyi gitmiş tebriklerGünaydınlar
Nasılsınız 5. Takımın fıstıkları.
Akşama kalabalık misafirim var.
Yarından sonra aranızdayım full time.
Geçen cuma : 89.9
Bu cuma :89.5
Fark : 400 gram.
Yüzde : % 0.44
Tebrikler canım çok iyi80.20 ile başladım sabahki ölçümde 79.50 son durum
Teşekkür ederim canımMasallah canim supersin
Teşekkür ederim canım, inşallahOoooooo bomba!! Süpersin umarım derece de gelir
Gayet güzel canım. Haftaya daha fazlasını göreceğine eminimGünaydın kızlar süpersiniz
Benden yine az bir eksi çünkü regli oldum dün fark daha fazlaydı
emnis (69/68,7/0,3/%0,43)
Ben de şaşkınım biliyor musun. Geçen hafta -2,2 bu hafta - 2,3 gitti.Şimdilik tek hedefi tutturan sensin
Ama sıkı menülerin vardı hakederek eksilerdesinBen de şaşkınım biliyor musun. Geçen hafta -2,2 bu hafta - 2,3 gitti.
Tebrikler canım.Günaydın hanımlar
Sabah ilk iş tartıldım. Eksi olunca eşim leslie yapma ben hemen işe geceyim dedi :)
54.1/53.7/0.4/%0.74
Leslie yapabilirsem wc filan belki iner daha ama bizim rutinimiz başlıyor bu saatlerde o nedenle her hafta onları beklemeyeyim bildirim için.
Günaydın kaptanımgünaydınlarrr güzel bir gün olsun hepimize
Tebrikler canım gayet iyi gitmiş bu haftagunaydinlar ben gecen hafta:66.2
bugun :65.2
Tebrikler canımGünaydınlar
Nasılsınız 5. Takımın fıstıkları.
Akşama kalabalık misafirim var.
Yarından sonra aranızdayım full time.
Geçen cuma : 89.9
Bu cuma :89.5
Fark : 400 gram.
Yüzde : % 0.44
Süpersin canım kabak senin en sevdiğin sebze olacak bu hızla :) bu hafta menülerin gerçekten çok sıkıydı vücut ne yapsın senin kararlılığına boyun eğecekti tabiki :)
Teşekkür ederim canımmSüpersin canım kabak senin en sevdiğin sebze olacak bu hızla :) bu hafta menülerin gerçekten çok sıkıydı vücut ne yapsın senin kararlılığına boyun eğecekti tabiki :)
Haftaya çok daha iyisini göreceksin canım ödemle gelen bir hafta yaşamıyor :)Günaydın kızlar süpersiniz
Benden yine az bir eksi çünkü regli oldum dün fark daha fazlaydı
emnis (69/68,7/0,3/%0,43)
Öncelikle az çok demeden eksiye sevinmek lazım canım. Bazen vücut kilo vermeyi yavaşlatabilir bazen durabilir o zaman rutini biraz değiştirmek gerekiyor belki de. Toplamda kaç kg oldu senin. Çarşamba perşembe detoksları biraz da bu işe yarıyor aslında rutini bozmuş oluyoruz sonuçtaKızlar hepinize günaydın Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kilomu bildiriyorum Sanırım bu hafta da ben gruba dahil olamıyorum
85.8 300 gr gitmiş
Yani o kadar çok dikkat ediyorum ki Sanırım bir yerde yanlış yapıyorum bir şey ama nerede bilemedim
Tebrikler canım80.20 ile başladım sabahki ölçümde 79.50 son durum
Ama hiç + gelen de yok. Bu da iyi bir şey :)Şimdilik tek hedefi tutturan sensin
Tartıl bitsin canım bekleyerek kendine eziyet etme :)Kizlar bende tartilicam ama korkuyorum
Tebrikler canım
Çok iyi canım tebrikler, korkacak bişey yokmuş
Vaaaaooov muhteşem ötesi.Ben de kilo bildireyim. 65,9 olmuşum. Toplam 3.1 gitti. Aslında beklentim 65,5 şeklindeydi ama dünkü düzen biraz dengemi bozdu sanırım. Geç spor yaptığımdan ve yakında regl olacağımdan ödem var haliyle. Şimdilik ona takılmıyorum.
sonuç olarak geçen hafta gelen 3 kg bu hafta gitti.
gelecek hafta hedefim 65 olsunpawlover
Gayet iyi canım olsun eksi eksidirKızlar hepinize günaydın Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kilomu bildiriyorum Sanırım bu hafta da ben gruba dahil olamıyorum
85.8 300 gr gitmiş
Yani o kadar çok dikkat ediyorum ki Sanırım bir yerde yanlış yapıyorum bir şey ama nerede bilemedim
Teşekkürler canım.. bu hafta ikimiz de çok çalıştık. Karşılığını almak güzel :)Vaaaaooov muhteşem ötesi.
Aa sen çoktan hedefi tutturmuştun aklımdan çıkmışHaftaya çok daha iyisini göreceksin canım ödemle gelen bir hafta yaşamıyor :)
Öncelikle az çok demeden eksiye sevinmek lazım canım. Bazen vücut kilo vermeyi yavaşlatabilir bazen durabilir o zaman rutini biraz değiştirmek gerekiyor belki de. Toplamda kaç kg oldu senin. Çarşamba perşembe detoksları biraz da bu işe yarıyor aslında rutini bozmuş oluyoruz sonuçta
Tebrikler canım
Ama hiç + gelen de yok. Bu da iyi bir şey :)
Tartıl bitsin canım bekleyerek kendine eziyet etme :)
Oo baya güzel gitmişBen de kilo bildireyim. 65,9 olmuşum. Toplam 3.1 gitti. Aslında beklentim 65,5 şeklindeydi ama dünkü düzen biraz dengemi bozdu sanırım. Geç spor yaptığımdan ve yakında regl olacağımdan ödem var haliyle. Şimdilik ona takılmıyorum.
sonuç olarak geçen hafta gelen 3 kg bu hafta gitti.
gelecek hafta hedefim 65 olsunpawlover
Teşekkürler canım çok çalıştım ama karşılığı güzel oldu. Bu yeni spor şeklinin çok faydasını görebilirim. Bu haftada deneyeceğim ama daha az sayılarla. Belki böyle böyle azaltırım da bakalım.Aa sen çoktan hedefi tutturmuştun aklımdan çıkmışevet eksi olmaması çok güzel
Oo baya güzel gitmiştebrikleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?