- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.621
Teşekkür ederim canımMaşallah süpersiinn
Kaptanım ben 103.0 dım geçen hafta yine öğlen bildirim yapmıştım son attığınızda 103.5 yazılmış geçen hafta hangisini bildirmiştiniz yanlışlık olmasıngünaydınlarr listeyi ekleyeyim dedim şimdi bildirimde bulunanları da ekleyeceğim
***5. Takım 659. Etap***
emnis ( 69)
yagmurtugba(69) 1.kez bildirimde bulunmadı
umutumut82(87,8/)
Bmnxx (88,5/)
Zynpelf(89,9/)
Cagrihilal1(79,7/)
hezeyan538(103/)
Kardelelen321(87,8/)
ayvacicegi(54,1/)
5.Takım Ortalaması:%0,243
Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
Numis ( 86,1/5) yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak, başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60
annecicegi(65,6/) yeni üye başlangıç tarihi 04 Ocak, başlangıç kilosu 69,1,hedef kilo 54
nrmyn( 72/) başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(74,4/
Dennisgo (69/)
kremsokola (57,4/)
Olsun canım - 200 de gayet iyi tebrik ederimMerhaba Günaydın kızlar
Bende büyük bir fark yok ama 200 gr cık eksilebildim. Aslında hafta ortası baya eksi görmüştüm ama bu tartı günü ne oluyor anlamıyorum .
Geçen 79.7 ydi bugün 79.5
Pardon canım benim hatam 103 olarak bildirmiştikKaptanım ben 103.0 dım geçen hafta yine öğlen bildirim yapmıştım son attığınızda 103.5 yazılmış geçen hafta hangisini bildirmiştiniz yanlışlık olmasın
sadece telefonda netim var evde internet baglantisi olsa sikinti olmaz ama telefondakida 1 ay zor dayaniyor grubuda zor durumda birakmak istememcanım düzenli olarak katılacağına söz verirsen girersin listeye yalnız @yagmurtugba 17 ocak tan beri kk ya hiç girmemiş bizi zor durumda bıraktı bu tür durumlar olduğu zaman ben size telefonumu verebilirim netiniz olmadığı zaman bana sms le bildirim de yapabilirsiniz bu sadece sana değil listedeki bütün arkadaşlar için gecerli eskiden listeye her girecek üyeden telefon numarasını alıyorduk eğer neti olmazsa bana sms le kg sunu bildirsin zor durma düşmeyelim diye ama bazı kaptanlar bunu kötüye kullandığı için diğer takımlarda bu durumdan vazgeçtik
Yani ceza felan almayalım sonra bunun içinPardon canım benim hatam 103 olarak bildirmiştik
Bence zor olan senin yaptığın canım. Bence çocuk yok ev müsait dün gece 11’e doğru ip atlıyordum ama dediğim gibi evdeki şartlarım sana göre daha kolay.harikasin valla seninle kilo anlaminda ayni kilolardayiz yarisalim diyecektim ama sen beni gecersin
masallah cok guzel spor yapıyorsun
ben bazen stresten sikintidan yeme ataklari yaşayabiliyorum spor olarakta sadece evimdeki koridorda(uzun bi koridor)10 bin adim atmaya calisiyorum onuda zar zor yapiyorum cocuklardan dolayi
Artı olmayan her rakam bence güzel canım. Tebrikler bu hafta daha da iyi olacak bence.Merhaba Günaydın kızlar
Bende büyük bir fark yok ama 200 gr cık eksilebildim. Aslında hafta ortası baya eksi görmüştüm ama bu tartı günü ne oluyor anlamıyorum .
İnternetin bittiğinde kaptanımıza smsle bildirirsin canımsadece telefonda netim var evde internet baglantisi olsa sikinti olmaz ama telefondakida 1 ay zor dayaniyor grubuda zor durumda birakmak istemem
listeye girmeyi cok istiyorum ama internet biterse diye....
olur benimde 65.2ydi. hedefim 1.2 vermek...Bence zor olan senin yaptığın canım. Bence çocuk yok ev müsait dün gece 11’e doğru ip atlıyordum ama dediğim gibi evdeki şartlarım sana göre daha kolay.
istersen yarışalım ben bir önceki hafta hızla 3 kg alınca onu verdim aslında. Bu kilolarda gerçekten kalıcı olarak 3 kg vermek öyle kolay bir şey değil. Bu hafta sayıları azaltarak ip atlamaya devam edeceğiM hedefim de 1 kg vermek canım.
evet o zaman kaptanimizin numarasini aliyimİnternetin bittiğinde kaptanımıza smsle bildirirsin canım
Teşekkürler canım.. bu hafta ikimiz de çok çalıştık. Karşılığını almak güzel :)
Harikasın canımZar zor 102.4 gözlük dahil her şeyi çıkarttım üzerimden
Aynen kuzum bu hafta daha iyi olacak inşallahArtı olmayan her rakam bence güzel canım. Tebrikler bu hafta daha da iyi olacak bence.
Günaydın hanımlar
Sabah ilk iş tartıldım. Eksi olunca eşim leslie yapma ben hemen işe geceyim dedi :)
54.1/53.7/0.4/%0.74
Leslie yapabilirsem wc filan belki iner daha ama bizim rutinimiz başlıyor bu saatlerde o nedenle her hafta onları beklemeyeyim bildirim için.
Dün sabahla aynıyım 102.7 yemek yemicem öğlene kadar biraz daha düşeyim böyle oranım düşük olur
gunaydinlar ben gecen hafta:66.2
bugun :65.2
Günaydınlar
Nasılsınız 5. Takımın fıstıkları.
Akşama kalabalık misafirim var.
Yarından sonra aranızdayım full time.
Geçen cuma : 89.9
Bu cuma :89.5
Fark : 400 gram.
Yüzde : % 0.44
Günaydın kızlar süpersiniz
Benden yine az bir eksi çünkü regli oldum dün fark daha fazlaydı
emnis (69/68,7/0,3/%0,43)
Kızlar hepinize günaydın Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar kilomu bildiriyorum Sanırım bu hafta da ben gruba dahil olamıyorum
85.8 300 gr gitmiş
Yani o kadar çok dikkat ediyorum ki Sanırım bir yerde yanlış yapıyorum bir şey ama nerede bilemedim
80.20 ile başladım sabahki ölçümde 79.50 son durum
Ben de kilo bildireyim. 65,9 olmuşum. Toplam 3.1 gitti. Aslında beklentim 65,5 şeklindeydi ama dünkü düzen biraz dengemi bozdu sanırım. Geç spor yaptığımdan ve yakında regl olacağımdan ödem var haliyle. Şimdilik ona takılmıyorum.
sonuç olarak geçen hafta gelen 3 kg bu hafta gitti.
gelecek hafta hedefim 65 olsunpawlover
Merhaba Günaydın kızlar
Evet canım güzel bi hafta inşallah bu hafta noktayı sildircez
Harikamuhtesem fevkadale supersiniz❤❤ kızlarrr hepinizi tebrik ediyorum.notalari sildirdinizz insallah derecede gelir.
Sakin salmayin haftasonu ki haftaya da eksilmeye devam edinn.hedefleride kucuk tutun bence ordanda tebrikleri toplayintakim mutlu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?