- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.001
Bence o konuda içimizde en başarılıDün biraz cıs cos olmuştu nedeni belli oldu, bugün regl oldum. Bana da söyleyin ne içiyorsunuz bu dönemde?
bugun biraz daha iyiyiz cocuklar atlatti sayılır en azindan canim yok gurultu olmuyor çokta alt komsumun 3 tane çocuğu var okula giden hani uyumakta zorlanirlar mi diyeGeçmiş olsun canım. Her şeyin başı sağlık şu an düzeldiniz mi? Dinlenmeden de geçmiyor maalesef. Bir önceki mesajda yürüyüş sormuşsun evinizde yürürken bile çok gürültü mü oluyor. Spor ayakkabısı giysen o gürültü azalmaz mı? Bir de ne spor yaparsan yap tek tempoda yapma. Yürürken bile hızlanıp yavaşlayarak yapmak daha faydalı olabilir
Ben adet dönemlerinde; bir ödem atıcı çay ( maydanoz zencefil tarçın limonla hazırlıyorum) bir de adet dönemi iki gün Üst üste makarna diyeti ( sabah 1 dilim ekmek 2 porsiyon peynir domates salata, öğlen akşam 6 kaşık yağsız makarna 3 kaşık yoğurt, aralarda da süt ) yapıyorumBence o konuda içimizde en başarılıdennisgo . Güzel yöntemleri var
Bence bir sorun olmaz canım. Yürüyüş çok sesli bir şey değil sonuçta.bugun biraz daha iyiyiz cocuklar atlatti sayılır en azindan canim yok gurultu olmuyor çokta alt komsumun 3 tane çocuğu var okula giden hani uyumakta zorlanirlar mi diye
bu çayın tam tarifi nedirMutfaktan çıkamadım bugün markete gittim geldim hemen çorbamı ve çayımı ocağa koydumkardelelen321
Bu çayı sonra süzüp içiyorum değil mi canım aç tok fark ediyor mu acaba
ooo hayırsız arkadaşım nerelerdesin gel hoşgeldintoplight , Cherry Mom K KARDELELEN , pawlover , dennisgo
Mrb kizlar uzun zaman oldu ins hepiniz iyisinizdirr . Araniza tekrardan donmek istiyorum. Cunku biraktigim gibi kalmayarak baslangis kiloma geri döndüm. Ins tekrardan gruptan devam etmem mumkun olur.
Şöyle kaptanım :)bu çayın tam tarifi nedir
Hic sorma kaptanimooo hayırsız arkadaşım nerelerdesin gel hoşgeldin
Biz sana gel dedik o kadar cadıHic sorma kaptanimbi gittim pir gittim
Baktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bendeBiz sana gel dedik o kadar cadı
Hoşgeldin :)) daha ipin ucunu kaçırma bari düzenli gir sayfaya
kuzum bende eskisinden bile dha fazla kilo ile geldim ama geliyorum hatta yazmaya bile başlayacağım menü ve sporBaktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bende
Hayirdir sende mi ara verdin benim gibikuzum bende eskisinden bile dha fazla kilo ile geldim ama geliyorum hatta yazmaya bile başlayacağım menü ve spor
:)))Bama sormadın ama ben yaptım
Harikasın canım.Mutfaktan çıkamadım bugün markete gittim geldim hemen çorbamı ve çayımı ocağa koydumkardelelen321
Bu çayı sonra süzüp içiyorum değil mi canım aç tok fark ediyor mu acaba
Hoşgeldin canıım. Burdan ayrılmak ara vermek pek iyi gelmiyo. Dikkat etmeyince verilenler geri geliyo. İnşallah bundan sonra hızla o aldıklarını verir hedefine ulaşırsın canımtoplight Cherry Mom K KARDELELEN pawlover dennisgo
Mrb kizlar uzun zaman oldu ins hepiniz iyisinizdirr . Araniza tekrardan donmek istiyorum. Cunku biraktigim gibi kalmayarak baslangis kiloma geri döndüm. Ins tekrardan gruptan devam etmem mumkun olur.
Hoşgeldiintoplight Cherry Mom K KARDELELEN pawlover dennisgo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?