Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun biraz daha iyiyiz cocuklar atlatti sayılır en azindan canim yok gurultu olmuyor çokta alt komsumun 3 tane çocuğu var okula giden hani uyumakta zorlanirlar mi diye

Bence o konuda içimizde en başarılı dennisgo . Güzel yöntemleri var
Ben adet dönemlerinde; bir ödem atıcı çay ( maydanoz zencefil tarçın limonla hazırlıyorum) bir de adet dönemi iki gün Üst üste makarna diyeti ( sabah 1 dilim ekmek 2 porsiyon peynir domates salata, öğlen akşam 6 kaşık yağsız makarna 3 kaşık yoğurt, aralarda da süt ) yapıyorum ayvacicegi

Mutfaktan çıkamadım bugün markete gittim geldim hemen çorbamı ve çayımı ocağa koydum kardelelen321
Bu çayı sonra süzüp içiyorum değil mi canım aç tok fark ediyor mu acaba

Eklentiler

• IMG_20200203_153251.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200203_152422.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 22
toplight Cherry Mom K KARDELELEN pawlover dennisgo
Mrb kizlar uzun zaman oldu ins hepiniz iyisinizdirr . Araniza tekrardan donmek istiyorum. Cunku biraktigim gibi kalmayarak baslangis kiloma geri döndüm. Ins tekrardan gruptan devam etmem mumkun olur.

Biz sana gel dedik o kadar cadı
Hoşgeldin :)) daha ipin ucunu kaçırma bari düzenli gir sayfaya
Baktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bende

Baktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bende
kuzum bende eskisinden bile dha fazla kilo ile geldim ama geliyorum hatta yazmaya bile başlayacağım menü ve spor

Mutfaktan çıkamadım bugün markete gittim geldim hemen çorbamı ve çayımı ocağa koydum kardelelen321
Bu çayı sonra süzüp içiyorum değil mi canım aç tok fark ediyor mu acaba
Harikasın canım.

Ben sabah aç karına içiyorum. Akşam da ip atlama öncesi içiyorum. İçimi kolay.

Hoşgeldin canıım. Burdan ayrılmak ara vermek pek iyi gelmiyo. Dikkat etmeyince verilenler geri geliyo. İnşallah bundan sonra hızla o aldıklarını verir hedefine ulaşırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…