- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.021
Bu güzelmiş makarna ya ben yapabilirimBen adet dönemlerinde; bir ödem atıcı çay ( maydanoz zencefil tarçın limonla hazırlıyorum) bir de adet dönemi iki gün Üst üste makarna diyeti ( sabah 1 dilim ekmek 2 porsiyon peynir domates salata, öğlen akşam 6 kaşık yağsız makarna 3 kaşık yoğurt, aralarda da süt ) yapıyorum @ayvacicegi
Kolay gelsin canımÇok yoğunumokuyup okuyup kaçıyorum. Nabersiniz?
Evet ben de onu düşünüyorum ama ondan önce toplamam gereken bi bulaşık yığınım varKolay gelsin canım
Bende ara ara bakıyorum bir oturamadim sabah beri şimdide akşam yemeği telaşı
Ins cnm yaa inanir misin ayrildigimdan beri 3 defa ya tartildim yaa tartilamadim bildigin kendimi kandirdim gercegi görmeyerekHoşgeldin canıım. Burdan ayrılmak ara vermek pek iyi gelmiyo. Dikkat etmeyince verilenler geri geliyo. İnşallah bundan sonra hızla o aldıklarını verir hedefine ulaşırsın canım
Hosbulduk cnm saglikla kucagina al bebisiniHoşgeldiinedebilirsin sanırımm kaptanım daha iyi bilir. Kaç oldu kiloo?
Kaptanım çok iyi yapmışsın. Hayat koşturmacası içinde çoğu zaman kendimizi unutup başkaları için yaşamaya başlıyoruz. Kendimize geldiğimizde iş işten geçmiş oluyo. Göbek yağlanmış gıdı çıkmış oluyo. Yeter artık kendin için de vakit ayır yap şu işi. Hep birlikte başarıcaz.iyidir canım sonunda kesin kararımı verdim eski düğün ilk çocuktan sonraki fotolarımı bulup baktım kesin kararlıyım
dünden beri dikkat ediyorum dün 40 dakika yürüdüm tempolu büyük oğlanı spora bırakınca bugün öğleyin de 70 dk tempolu yürüdüm yediklerime de dikkat ediyorum ctesi psikolog a gittim sonrasında da annem burda onunla alışverişe gittik oradan eltiler savaşına gittik çok keyifli idi tavsiye ederim gülmekten gözlerimden yaş geldi
İyiyiz canım sen yoksun epeydirÇok yoğunumokuyup okuyup kaçıyorum. Nabersiniz?
Geçmiş olsun canım bel fıtığıyla gerçekten zor. İnşallah bir an evvel iyileşir başlardım yine spora..Diyetim güzel gidiyor ama Bel fıtığımdan dolayı spora ara vermek zorunda kaldım. Evde program ve videolarla yapıyordum ne güzel. Ama şuan çok ağrılarım var. Ahh ah basenlerime Bi çare olsa
Seni çok iyi anlıyorum canım öyle oluyo. Kafa başka şeyle meşgule bilhassa bunun gibi şeyler öteleniyo her zaman. Bu defa hedefe ulaşmadan bırakmayız seni. Ha siz de beni bırakmayın hedefi görmeden, tepeme binin. Bir defa yaptım bu hatayı bi daha yapmak istemiyorumIns cnm yaa inanir misin ayrildigimdan beri 3 defa ya tartildim yaa tartilamadim bildigin kendimi kandirdim gercegi görmeyerek
İşler sıkıştı onları yetiştircem diye geceli gündüzlü çalışıyorum leyla gibiyim ama şükür yarın teslim edebilcem gibi duruyo bi aksilik çıkmazsa inşallahKaptanım çok iyi yapmışsın. Hayat koşturmacası içinde çoğu zaman kendimizi unutup başkaları için yaşamaya başlıyoruz. Kendimize geldiğimizde iş işten geçmiş oluyo. Göbek yağlanmış gıdı çıkmış oluyo. Yeter artık kendin için de vakit ayır yap şu işi. Hep birlikte başarıcaz.
İyiyiz canım sen yoksun epeydir
Amiin inşallahHosbulduk cnm saglikla kucagina al bebisini
Kilo da yarin ac karna tartilacam ama sanirim 60 a dayandi.
Teşekkür ederim canım. İnşaAllahGeçmiş olsun canım bel fıtığıyla gerçekten zor. İnşallah bir an evvel iyileşir başlardım yine spora..
Hoşgeldin canım nasılsın?@toplightCherry Mom @kardelelen321 pawlover dennisgo
Mrb kizlar uzun zaman oldu ins hepiniz iyisinizdirr . Araniza tekrardan donmek istiyorum. Cunku biraktigim gibi kalmayarak baslangis kiloma geri döndüm. Ins tekrardan gruptan devam etmem mumkun olur.
Hiç öyle düşünme.. burası kürkçü dükkanı daha çok :) sen de hoşgeldin tekrar. Menü paylaşmaya ve spora başla bir an önce ki aldıklarını hızlıca ver canım :)Baktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bende
Biz iyiyiz sen neden bu kadar yorgunsun ?Çok yoğunumokuyup okuyup kaçıyorum. Nabersiniz?
Adet zamanı iki gün sadece :) makarnayı seviyorum diye böyle beslenmeye başlama da :)Bu güzelmiş makarna ya ben yapabilirim
Canımiyi geceler malum haftasonu olunca menüyü yazmak gev vakte kaldi
kahvaltım:1 tane haslanmis yumurta,1dilim ekmek, 5 zeytin,1 tutam maydonoz
ara:yarim portakal,1 adet ceviz
ogle; 1 kase yesil mercimek corbasi,1 kase yogurt
ara;sütlü kahve
aksam:haslanmis kemikli et, yagsiz tuzsuz salata
son ara:1 avuc kuruüzüm
10 bin adim 3 lt sudennisgo
Hadi inşallah bi aksilik çıkmasınİşler sıkıştı onları yetiştircem diye geceli gündüzlü çalışıyorum leyla gibiyim ama şükür yarın teslim edebilcem gibi duruyo bi aksilik çıkmazsa inşallah
Projeler vardı hepsi üst üste geldi yarın kurtulcam inşallah hepiciğindenBiz iyiyiz sen neden bu kadar yorgunsun ?
İnşallaahHadi inşallah bi aksilik çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?