Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu güzelmiş makarna ya ben yapabilirim

Hoşgeldin canıım. Burdan ayrılmak ara vermek pek iyi gelmiyo. Dikkat etmeyince verilenler geri geliyo. İnşallah bundan sonra hızla o aldıklarını verir hedefine ulaşırsın canım
Ins cnm yaa inanir misin ayrildigimdan beri 3 defa ya tartildim yaa tartilamadim bildigin kendimi kandirdim gercegi görmeyerek

Kaptanım çok iyi yapmışsın. Hayat koşturmacası içinde çoğu zaman kendimizi unutup başkaları için yaşamaya başlıyoruz. Kendimize geldiğimizde iş işten geçmiş oluyo. Göbek yağlanmış gıdı çıkmış oluyo. Yeter artık kendin için de vakit ayır yap şu işi. Hep birlikte başarıcaz.
Çok yoğunum okuyup okuyup kaçıyorum. Nabersiniz?
İyiyiz canım sen yoksun epeydir

Diyetim güzel gidiyor ama Bel fıtığımdan dolayı spora ara vermek zorunda kaldım. Evde program ve videolarla yapıyordum ne güzel. Ama şuan çok ağrılarım var. Ahh ah basenlerime Bi çare olsa
Geçmiş olsun canım bel fıtığıyla gerçekten zor. İnşallah bir an evvel iyileşir başlardım yine spora..
Ins cnm yaa inanir misin ayrildigimdan beri 3 defa ya tartildim yaa tartilamadim bildigin kendimi kandirdim gercegi görmeyerek
Seni çok iyi anlıyorum canım öyle oluyo. Kafa başka şeyle meşgule bilhassa bunun gibi şeyler öteleniyo her zaman. Bu defa hedefe ulaşmadan bırakmayız seni. Ha siz de beni bırakmayın hedefi görmeden, tepeme binin. Bir defa yaptım bu hatayı bi daha yapmak istemiyorum

İşler sıkıştı onları yetiştircem diye geceli gündüzlü çalışıyorum leyla gibiyim ama şükür yarın teslim edebilcem gibi duruyo bi aksilik çıkmazsa inşallah

Baktim Ipin ucunu kacirdim kaciracam dedim geri doneyim bu sefer ihanet etmis duygusuyla hep geri cekildim. Nedense sucluluk duygusu olusmus bende
Hiç öyle düşünme.. burası kürkçü dükkanı daha çok :) sen de hoşgeldin tekrar. Menü paylaşmaya ve spora başla bir an önce ki aldıklarını hızlıca ver canım :)

Canım
Menün de sporun da çok güzel. Umarım Cuma günü karşılığını alacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…