- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.981
Teşekkürler canım sende durum nasıl? Cuma’ya hedefe ulaşacak mısın sence?canim bencede beslenmene ve sporuna dikat ettigin icin odem tutmadin tebrik ederim
Sen nasılsın kaptanım? Hafta sonu yoğundan sanırım .bende ödemsiz geçirdin tatlım maşallah
65.2 den 64.0 a insallah ulasmaya çalışacağım canim 4 günüm kaldi diyet degilde sporum cok aksadi bide ailecek grip olunca halsiz düştük coluk çocuk sacma sapan bi haftasonu gecirdikTeşekkürler canım sende durum nasıl? Cuma’ya hedefe ulaşacak mısın sence?
Ayağında terlik olmazsa rahatsız olmaz bencearkadaslar birsey danismak istiyorumsizlere benim en sevdiğim ve hoşuma giden spor simdilik yürüyüş.ama iki tane kucuk cocuk olunca gun icinde evin icinde yurumeye calisyorum ama normal bi yürüyüş degil hizli ve tempolu olmasina dikkat ediyorum ama cocuklar tarafindan aksıyor..hic bolunmeden 1 saat bile yapmak istiyorum benim sormak istedigim bu yürüyüsumu aksam 9.30 10.30 arasi yapsam nasil olur ?? bu defada alt komsum rahatsiz olur mu adimlama seslerimi duyup...
Bence olur canım. Çok geç bi saat değil neticede. Koridordaki ayak sesinden o saatte neden rahatsız olsunlar.arkadaslar birsey danismak istiyorumsizlere benim en sevdiğim ve hoşuma giden spor simdilik yürüyüş.ama iki tane kucuk cocuk olunca gun icinde evin icinde yurumeye calisyorum ama normal bi yürüyüş degil hizli ve tempolu olmasina dikkat ediyorum ama cocuklar tarafindan aksıyor..hic bolunmeden 1 saat bile yapmak istiyorum benim sormak istedigim bu yürüyüsumu aksam 9.30 10.30 arasi yapsam nasil olur ?? bu defada alt komsum rahatsiz olur mu adimlama seslerimi duyup...
Yapamadım kuzum malzemelerim eksik dışarı çıkacağım ama temizlikten başıımı kaldıramadım halledeceğim gün içinde
Zannetmem canım ya.arkadaslar birsey danismak istiyorumsizlere benim en sevdiğim ve hoşuma giden spor simdilik yürüyüş.ama iki tane kucuk cocuk olunca gun icinde evin icinde yurumeye calisyorum ama normal bi yürüyüş degil hizli ve tempolu olmasina dikkat ediyorum ama cocuklar tarafindan aksıyor..hic bolunmeden 1 saat bile yapmak istiyorum benim sormak istedigim bu yürüyüsumu aksam 9.30 10.30 arasi yapsam nasil olur ?? bu defada alt komsum rahatsiz olur mu adimlama seslerimi duyup...
Ne çayı yapıyorsunYapamadım kuzum malzemelerim eksik dışarı çıkacağım ama temizlikten başıımı kaldıramadım halledeceğim gün içinde
iyidir canım sonunda kesin kararımı verdim eski düğün ilk çocuktan sonraki fotolarımı bulup baktım kesin kararlıyımSen nasılsın kaptanım? Hafta sonu yoğundan sanırım .
Ne çayı yapıyorsunCherry Mom
Benim içtiğim içecek de şöyle hazırlanıyor.
3 lt suyu tencereye koy. İçine 2 yeşil elmayı dilimleyerek 1limonu kabuklarıyla dilimleyerek ilave et. 2 kabuk tarçın, 4karanfil, 1çay kaşığı karabiber de ilave et. Hepsini tencerede Elmalar yumuşayana kadar kaynat. Süz. Günde 2 bardak iç
Bravo kaptanım devam edin kendinize fırsat yaratarak az çok demeden yürüyüniyidir canım sonunda kesin kararımı verdim eski düğün ilk çocuktan sonraki fotolarımı bulup baktım kesin kararlıyım
dünden beri dikkat ediyorum dün 40 dakika yürüdüm tempolu büyük oğlanı spora bırakınca bugün öğleyin de 70 dk tempolu yürüdüm yediklerime de dikkat ediyorum ctesi psikolog a gittim sonrasında da annem burda onunla alışverişe gittik oradan eltiler savaşına gittik çok keyifli idi tavsiye ederim gülmekten gözlerimden yaş geldi
Hiç sorma benim temizlik de yeni bitti. Akşam yemeğini yapmam gerek şimdi de. Spor yapasım var yaaaYapamadım kuzum malzemelerim eksik dışarı çıkacağım ama temizlikten başıımı kaldıramadım halledeceğim gün içinde
Yaaa aynıyız diyorum ki şu işler bitsede bişeyler yapsam ama emre de bir yandan bırakmıyor alıştı tabi İstanbulda habire biriyle oynamayaHiç sorma benim temizlik de yeni bitti. Akşam yemeğini yapmam gerek şimdi de. Spor yapasım var yaaa
Ana öğünler tamam da 3 ara öğün bana çok fazla geliyor. Acikmak icin öğünler baya az olmalı, yapılır ama çok da vakit alıyor öyle. En fazla 1 ara öğün yaparım hatta bazı günler ana öğünler 2 de olabiliyor. Herkes farklı tabi.3 ana 3 ara öğün mukemmel bencede resmen yiyerek zayifliyorsun yemek yemeyi seviyorsan if yoruyo bi sure sonra
Hepsi cok ihi sonuncusu Mükemmel ❤Soz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Eki Görüntüle 2584187 Eki Görüntüle 2584188 Eki Görüntüle 2584189 Eki Görüntüle 2584190
Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.
Bama sormadın ama ben yaptım
Süper canım. Bu hafta bi - 2,3 de senden gelsin coşsun listelerYaaa aynıyız diyorum ki şu işler bitsede bişeyler yapsam ama emre de bir yandan bırakmıyor alıştı tabi İstanbulda habire biriyle oynamaya
Temizlik bitti yemek bitti sayılır çorba pırasa yaptım markete çıkacağım
Detoks çorbası yapacağım( 2 kabak / 2kapya / 1 soğan / dereotu maydanoz nane )
Senin detoks suyunu yapacağım
Çarşamba Perşembe de kabak detoksum varhepsini uygulamam lazımm yoksa sinir olurum kendime
Spor olarakta en az 1000 ip +1saat bisiklet düşünüyorum plank sabit :)
Geçmiş olsun canım. Her şeyin başı sağlık şu an düzeldiniz mi? Dinlenmeden de geçmiyor maalesef. Bir önceki mesajda yürüyüş sormuşsun evinizde yürürken bile çok gürültü mü oluyor. Spor ayakkabısı giysen o gürültü azalmaz mı? Bir de ne spor yaparsan yap tek tempoda yapma. Yürürken bile hızlanıp yavaşlayarak yapmak daha faydalı olabilir65.2 den 64.0 a insallah ulasmaya çalışacağım canim 4 günüm kaldi diyet degilde sporum cok aksadi bide ailecek grip olunca halsiz düştük coluk çocuk sacma sapan bi haftasonu gecirdik
Harikasın canım. Bu hafta coşturuyoruz listeyi. Haydi yok mu başka katılan kızlaaaarrAna öğünler tamam da 3 ara öğün bana çok fazla geliyor. Acikmak icin öğünler baya az olmalı, yapılır ama çok da vakit alıyor öyle. En fazla 1 ara öğün yaparım hatta bazı günler ana öğünler 2 de olabiliyor. Herkes farklı tabi.
Hepsi cok ihi sonuncusu Mükemmel ❤ulaşmak istediğim karin bölgesi görüntüsü böyle birşey, eminim o sekildeyken giyinmek çok keyifli bir ise dönüşmüştür.
Bama sormadın ama ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?