- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.961
Cok tesekkur ederim canim:) Boyum 176-177.resmen hayallerimin gerceklesmis halisin 58 kiloda bile cok fit ve zayıfsin boyun kac ama
süpersinCok tesekkur ederim canim:) Boyum 176-177.
Maşallahh sana süpersinSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Eki Görüntüle 2584187 Eki Görüntüle 2584188 Eki Görüntüle 2584189 Eki Görüntüle 2584190
Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.
gecmis olsun canimGünaydın hanımlar çoook hastayım bu hafta hiç diyet falan yapamayacağım düzelmeden imkansız görünüyor zaten eşim de kıyameti kopardı hep aç kalıyormuşum bağışıklık sistemimi çökertmişim falan dün ben öksürdükçe söylendi valla. Ben en iyisi çıkayım daha yeni gelmişken listelerinizi falan bozmayayım belli ki artı çıkacağım
Teşekkür ederimgecmis olsun canim
Kuzum bozmak yok ama sabah tartıldığımda yine artı çıktım geçen hafta da öyle olmuştu. İnşallah bu hafta da iyi bi eksi gelir..
Canımm fotoların hepsinde de şahanesin. Tabi fark da ortada incelme müthiş. TebriklerSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Eki Görüntüle 2584187 Eki Görüntüle 2584188 Eki Görüntüle 2584189 Eki Görüntüle 2584190
Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.
Canım çok geçmiş olsun. Eşin de halkı kendini aşırı aç bırakarak bağışıklık sistemini çökertirsin. Diyetten de soğursun herşeyden soğursun. Daha dengeli beslenerek azar azar da olsa sağlıklı zayıflamalısın. İyileşince bekleriz canımGünaydın hanımlar çoook hastayım bu hafta hiç diyet falan yapamayacağım düzelmeden imkansız görünüyor zaten eşim de kıyameti kopardı hep aç kalıyormuşum bağışıklık sistemimi çökertmişim falan dün ben öksürdükçe söylendi valla. Ben en iyisi çıkayım daha yeni gelmişken listelerinizi falan bozmayayım belli ki artı çıkacağım
Şahanesin canımm bacaklarında çok iyi incelmiş gibi duruyorSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
tatlım çok sağlıksız yaptığın diyet öncelikle sen 1500-1600 calorilik beslenmelisin aç kaldığın için kilo veremiyorsun yakınlarında diyetisyen falan yok mu devlet hastanesinin onun verdiği diyetleri yapsan bile inan çok güzel ki,lo verirsin isveç miş if miş ilk başta ödem attırır ama sağlıklı beslnemyi öğrenmek ve ona göre devam etmek gerekir tatlımGünaydın hanımlar çoook hastayım bu hafta hiç diyet falan yapamayacağım düzelmeden imkansız görünüyor zaten eşim de kıyameti kopardı hep aç kalıyormuşum bağışıklık sistemimi çökertmişim falan dün ben öksürdükçe söylendi valla. Ben en iyisi çıkayım daha yeni gelmişken listelerinizi falan bozmayayım belli ki artı çıkacağım
Değişim çok net görünüyor canım tebrik ederim. Fotoğraflara bakınca her şeyin ne kadar doğru gittiği belli oluyor. SüpersinSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Haklısın...listelere uymakta zorlanıyorum. Gerçi isveç listeli bir diyet ama yapabilirim gibi geldi 6 gün denemek istiyorum henüz başlamadım.İşin enteresan tarafı etrafım hastane dolu gittim de önce bir sürü test yapılıyor ya önce insülin direnci çıktı ilaç kullandım o beni hasta etti sonraki testlerde ise insülin normal çıktı ilacı bıraktım falantatlım çok sağlıksız yaptığın diyet öncelikle sen 1500-1600 calorilik beslenmelisin aç kaldığın için kilo veremiyorsun yakınlarında diyetisyen falan yok mu devlet hastanesinin onun verdiği diyetleri yapsan bile inan çok güzel ki,lo verirsin isveç miş if miş ilk başta ödem attırır ama sağlıklı beslnemyi öğrenmek ve ona göre devam etmek gerekir tatlım
devlet hastanelerinde obezite merkezleri kuruldu bulunduğun şehirde var mı bir incele tatlım bunlar dahiliye psikolog fizyoterapis ve diyetisyen eşliğinde bütüncül bir tedavi uyguluyorlar ve bu ücretsiz aklında bulunun hangi şehirdesin ankarada 29 mayıs devlet hastanesinde var bu bölümHaklısın...listelere uymakta zorlanıyorum. Gerçi isveç listeli bir diyet ama yapabilirim gibi geldi 6 gün denemek istiyorum henüz başlamadım.İşin enteresan tarafı etrafım hastane dolu gittim de önce bir sürü test yapılıyor ya önce insülin direnci çıktı ilaç kullandım o beni hasta etti sonraki testlerde ise insülin normal çıktı ilacı bıraktım falanDevlet hast.diyetisyenine hiç gitmedim dahiliyeye gitmiştim. Özel hast. diyetisyenine gitmiştim ama pek başarılı olamadık. Açıkçası şu an ben de bilmiyorum ne yapacağımı tek bildiğim kilo vermek istiyorum.
İstanbul Kadıköy deyim ve hemen araştırıyorum teşekkür ederimdevlet hastanelerinde obezite merkezleri kuruldu bulunduğun şehirde var mı bir incele tatlım bunlar dahiliye psikolog fizyoterapis ve diyetisyen eşliğinde bütüncül bir tedavi uyguluyorlar ve bu ücretsiz aklında bulunun hangi şehirdesin ankarada 29 mayıs devlet hastanesinde var bu bölüm
bende ödemsiz geçirdin tatlım maşallahPazartesi tartısı 65,5.. ya bu adet dönemini ödemesiz geçirdim ya da dün yaptığım ekstra sporun ödeminden net kilomu göremiyorum :) çünkü sadece -400 görünüyor tartıda
canim bencede beslenmene ve sporuna dikat ettigin icin odem tutmadin tebrik ederimPazartesi tartısı 65,5.. ya bu adet dönemini ödemesiz geçirdim ya da dün yaptığım ekstra sporun ödeminden net kilomu göremiyorum :) çünkü sadece -400 görünüyor tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?