- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.061
Geçmiş olsun canım.Merhaba herkese hastanede yatışı devam ediyoe antibiotik tedavisi başlandı pek aktif olamıycam ama perşembe günü kilo bildirimimi yapacağım
Sabah yumurtalı hafif bir kahvaltıOlur aslında.
Malzemeleri hazırlayayım.
Çarşamba perşembe yapıyorum.
Öğlen ve akşam kabak mı yiyeceğiz.
Yoğurtlu mu.
Merhaba hoşgeldin aramıza. Kendi tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse yolun birazcık uzun ama bitmeyecek bir yol tabi ki değil. Başlangıçta seni sıkmayacak yormayacak daha kontrollü beslenmeyi ogrenecegin çok açlık cekmeyecegin yöntemlerle baslamani tavsiye ederim. Ömrümün neredeyse yarısı rejim yapmakla geçti hep yanlış yolu izlediğim için sonuca bir türlü varamadım. Biraz sabırlı olup zamana yaymak lazım aslında bende rejime başlayınca 1 ay sonra iğne iplik olmak istiyorum ama olmuyor sabırla devam etmek lazım. Yolun açık olsun.Heheheh en sevdiğim roman kahramanıdır da
Ben aslında yapmayı düşünmüyordum IF ama 145 kilo hatunun 80 e tek öğünle düştüğünü görünce başlayayım dedim. Şimdi İsveç diyetiyle IF i birleştireceğim yarından itibaren. Nasıl olacak bilmiyorum çeşitli yöntemleri deniyorum bakalım.
Biz neredeyiz siz nerdesiniz48 ne güzelmiş kulaga hoş geliyor ben de şöyle 46-48 göbeksiz olsam
Yanlış yerdeyiz galibaBiz neredeyiz siz nerdesinizbiz 70 leri hedeflerken 47 48 diyorlar aman Allahım
Bende annemi yolladim yolda şu an:)) Ne detoksu yapacaksın canım?
Bu hafta bende bol bol ödem atıcı sular ve detoks yapacağım 2 haftalık anne baba ziyaretinden sonra bana başka seçenek kalmadı
O kadar çok ilerlemiş ki sayfa oku oku sona gelemedim. Içim şişti ödem oldumC Cagrihilal1 kaçak gelmissss :))
İyi olmuş bir daha yapmazsın :))))O kadar çok ilerlemiş ki sayfa oku oku sona gelemedim. Içim şişti ödem oldum
Allah kavuştursun yolu açık olsunBende annemi yolladim yolda şu andiyet hasret acısını bastırmayı düşünüyorum sıkı bir 3 gün olacak
Sagol canım aynen bitti tatil rejime devamAllah kavuştursun yolu açık olsun
Seninde tatil dönemi bitti artık hee :))
Teşekkür ederim hoşbulduk... yolum biraz değil baya uzun. 1 seneyi bulacaktır eminim o da bir aksilik sağlık sorunu vs. çıkmazsa şimdilik regl ve grip yüzünden beklemedeyim ama en kosa sürede bir obezite merkezine gidip destek almaya karar verdim bakalım ne diyecekler.Merhaba hoşgeldin aramıza. Kendi tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse yolun birazcık uzun ama bitmeyecek bir yol tabi ki değil. Başlangıçta seni sıkmayacak yormayacak daha kontrollü beslenmeyi ogrenecegin çok açlık cekmeyecegin yöntemlerle baslamani tavsiye ederim. Ömrümün neredeyse yarısı rejim yapmakla geçti hep yanlış yolu izlediğim için sonuca bir türlü varamadım. Biraz sabırlı olup zamana yaymak lazım aslında bende rejime başlayınca 1 ay sonra iğne iplik olmak istiyorum ama olmuyor sabırla devam etmek lazım. Yolun açık olsun.
Başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna dememişler. Evet uzun olacak hedefe ulaşmak ama zaten kilo verdikçe kendini daha iyi hissetmeye ve mutlu olmaya başlayacağın için sorun yok bence sonu da gelir emin olur. Yeter ki vazgeçmeTeşekkür ederim hoşbulduk... yolum biraz değil baya uzun. 1 seneyi bulacaktır eminim o da bir aksilik sağlık sorunu vs. çıkmazsa şimdilik regl ve grip yüzünden beklemedeyim ama en kosa sürede bir obezite merkezine gidip destek almaya karar verdim bakalım ne diyecekler.
Her şeyden önce erteleme ve kararlı ol. Kendine bahaneler üretme çünkü bu insanın kendini kandırmasından başka bir şey değil bem de 117 kiloyu gördüm bir şekilde dikkat ediyorum dediğimde de 2 ileri bir geri oldu 1 buçuk senedir 103 ile 112 arasında gittim geldim 1 ay önce buraya katıldım ve 109 dan 102 lere düştüm başlamak ve devamlılık sağlamak çok önemli. Adet sancılarına bir çözüm bulunur elbet miyomun yoksa ya da bir sağlık problemin tamamen geçmeseler de seni rahatlatacak yöntemler keşfetebilirsin. Benim de adet sancılarım ilk olduğumdan beri çok ağır geçiyordu hatta çoğu ay bayılıyordum. Evet gerçekten yığılıp kalıyordum. Sokak ortasında bile bayılmışlığım var. Ben çözümü bir kaç bitkiyle ve en son karatay diyeti yaptığımda yaşadım. Tabi yine sancılı oluyor ama öncekiler gibi değil. Karataydaki paketli gıda tüketmeme kültü benim adetimi o dönemler düzene soktu ve ağrılarım da çok olmuyordu. Bence bir denemelisin diyet yapmasan bile eğer tamamen organik sağlıklı şeyler tüketirsen farkı görürsün bence vücut bağışıklığın da yükselir. Bu hastalığın düzelenene kadar bence sağlık desteği almalısın vakit kazanmış olursun. Kan değerlerine baktır ve sorunun varsa en azından bir fikrin olur. İzleyeceğin yolu bilirsin.Teşekkür ederim hoşbulduk... yolum biraz değil baya uzun. 1 seneyi bulacaktır eminim o da bir aksilik sağlık sorunu vs. çıkmazsa şimdilik regl ve grip yüzünden beklemedeyim ama en kosa sürede bir obezite merkezine gidip destek almaya karar verdim bakalım ne diyecekler.
Çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Allah kolaylık versin
Allah kavustursunBende annemi yolladim yolda şu andiyet hasret acısını bastırmayı düşünüyorum sıkı bir 3 gün olacak
İyilesme yokmu canimMerhaba herkese hastanede yatışı devam ediyoe antibiotik tedavisi başlandı pek aktif olamıycam ama perşembe günü kilo bildirimimi yapacağım
C Cagrihilal1Merhaba arkadaşlar benimde tatil bitti. Bitmese iyiydi neyse artık rejime devam. Sahalardan uzak kaldım biraz. Takip ettiğim kadarıyla plank yapıyordunuz en sevdiğim ne kadar yapıyorsak bende katılmak istiyorum. Bir de eşleşme falan var di bence de ıyi fikir. Detoks falan varsa hazır da ona da katılırım ben. Ne varsa artık bana da söyleyin. Uzun zamandır yapamadığım sporada hemen yarın başlıyorum.
Dun metabolizma cayi yaptim bende oyleydim.3 ana öğün yememe ragmen aralarda fistik ayva yedim caydan sonra agzim bu hic bos durmadiŞu an kurt gibi açım. Yiyorum yarım saat sonra acıkıyorum. Aklımdan neler neler geçiyor. Canım neler neler istiyor.. liste çarşaf gibi uzar gider. Tartı öyle demese de bence bir direnç kilosunu kırdım, ki bu 65 oluyor, bünyem beni yukarı çekmek için uğraşıyor. Ama tabiki dinlemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?