- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.101
Aynen onun için çalışıyorum zaten kendisi borçlu bi bebekYapabiliyorken calis tatlim,susam'a(artik cilek kadar olmustur)para lazim❤ama sağlığına dikkat et.
Ah kıyamam yaa. Borç mu ödüyomuş o minnak ordan.Aynen onun için çalışıyorum zaten kendisi borçlu bi bebekinşallah doğmadan borcu bitirebilirsek rahatlicam bakalım
Benle iş stresini bölüştüğüne göre o da ödüyo sayılır sankiiAh kıyamam yaa. Borç mu ödüyomuş o minnak ordan. ❤
Ohh ne guzel bende yazin balkonda bol bol atliyordum ama artik kis mumkum olmaz benim icinAlt komşu da sabah işe gidiyo canım. O yüzden rahatım
Sen genelde öğleni hafif geçersin bir de üç öğün bile az geldi ise bu çay iyi bir şeyler yapıyor olmalı :)Dun metabolizma cayi yaptim bende oyleydim.3 ana öğün yememe ragmen aralarda fistik ayva yedim caydan sonra agzim bu hic bos durmadi
Sen de dene canım. Sen seversin böyle şeylerSen genelde öğleni hafif geçersin bir de üç öğün bile az geldi ise bu çay iyi bir şeyler yapıyor olmalı :)
Evet canım tam benlik, kaydetmiştim zaden deneyeceğim ben de :)Sen de dene canım. Sen seversin böyle şeyler
Bu hafta 84 bir iki haftayada 79 geliyor sen istikrarli ol vazgecme yeter, harikasinKızlar sabah uyandım kızımı babasıyla okula yolcu ettim. 500 ip atladım. Küçük kızımla kahvaltı yaptık şimdi Yeşil çayımı içiyorum.
Tartıda hala artıyım ama stres yapmak yok gidecek. Bu hafta o 84'ü görücem
Ya sabah -400 gordum ,odem tabii,ana sporsuz duzensiz, sevindim tabi,yavas yavas gidicek bu artilar boyle.Sen genelde öğleni hafif geçersin bir de üç öğün bile az geldi ise bu çay iyi bir şeyler yapıyor olmalı :)
Oo süper yap ozaman haftaya kalırsa tadilat o zaman yapamazsin belkiYa sabah -400 gordum ,odem tabii,ana sporsuz duzensiz, sevindim tabi,yavas yavas gidicek bu artilar boyle.
Oglen hafifti zaten baharatli yulafli yogurt.
Ben çayı sicak sevdiğim icin 1 litre ye yapip ogleden aksama geldim gittim ictim,bugun yine yapiyorum,sadece sabah elim ayağım sis biraz bobrekleri yormamak lazim 3 yaparim toplam.
Esim izin alamiyo tamirat ertelenicek kabak detoksunada katilabilirim sanirim
Canım çay tarifi fotoda :)Kizlar su diyet cayinin malzemelerini ve yapilisini yazin da bende yapayim
Cherry Mom cnm kabak detoksunu nasil yapiyorsunuz ?
Benim içtiğim içecek de şöyle hazırlanıyor.
3 lt suyu tencereye koy. İçine 2 yeşil elmayı dilimleyerek 1limonu kabuklarıyla dilimleyerek ilave et. 2 kabuk tarçın, 4karanfil, 1çay kaşığı karabiber de ilave et. Hepsini tencerede Elmalar yumuşayana kadar kaynat. Süz. Günde 2 bardak iç
Sabah yumurtalı hafif bir kahvaltı
Ara 1 meyve
Öğlen yağsız tavada kavrulmus rende kabak ve yogurt
Aksam aynısi :)
Bence gayet kolay yapılabilir bir menü
Teşekkürler cnmCanım çay tarifi fotoda :)
Kabak detoksu sabah yumurta ile hafif bir kahvaltı arada 1 meyve öğlen ve akşam yağsız tavada rendelenmiş kabagi kavuruyoruz yoğurtla yiyoruz
Teşekkürler cnm
Merhaba hoşgeldin 1.sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar misin ? Hemde genel bir fikrin olur işleyiş hakkinda :) hedef kilon nedir biraz tanıyabilir miyiz seni94.300 'le başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?