Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kadar güzel sonuclar alirken pes edicegini düşünmüyorum canım ama dikkat et kucuk bir kacamak arti getirebiliyo,bu sabah attinmi artiyi

İşler sıkıştı onları yetiştircem diye geceli gündüzlü çalışıyorum leyla gibiyim ama şükür yarın teslim edebilcem gibi duruyo bi aksilik çıkmazsa inşallah
Yapabiliyorken calis tatlim,susam'a(artik cilek kadar olmustur)para lazimama sağlığına dikkat et.

kuzum sen dikkat ettikten sonra gidecek o artılar 2-3 hafta çok güzel kilo verdin tatlım bi duraklama dönemi illaki yaşayacaksın

Süpersin stres yok dün sabah artıydım bu sabah eksi gördüm dün dikkat etrim ve suyumu güzel içtim umarım cumaya güzel eksiler alırız

Super yaa alt komsu rahatsiz olmuyor mu yaa ip atlamaktan bende oglene kadar izinliyim bugun 1 haslanmis yumurtayla hafif bi kahvalti yapacam

kuzum sen dikkat ettikten sonra gidecek o artılar 2-3 hafta çok güzel kilo verdin tatlım bi duraklama dönemi illaki yaşayacaksın
Evet kaptanım çok strese sokuyordum eskiden kendimi. O yüzden hepten sarpasarıyordu diyet meselesi. Artık hayatın bi parçasıymış gibi devam ediyorum. Duraklama tabiki bekliyorum bakalım nasıl olacak

Süpersin stres yok dün sabah artıydım bu sabah eksi gördüm dün dikkat etrim ve suyumu güzel içtim umarım cumaya güzel eksiler alırız
Harikasın canım. Ben de inşallah bugün atıcam o artıyı sonra tam gaz devam.
Çarşamba perşembe detoks yaptığım için hafta sonu artı oluyorum normal de yesem. geçen hafta sonu kaçamak olduğundan fazla artı gördüm. Ama az kaldı gidecek.

Süpersin ortim bende artidayim ama bu beni etkiliyor mu yoooo :))) regliyim ondan gliba yada İstanbuldan gelirken 1 kalburabastı günahına girdim ondan annem yaptı o kadar yemek lazımdı :)) neyse ikimizde bugun eksiye geçeriz bence ha gayret
Bende aç karna senin çayından içtim şimdi kahvaltı yapacagim sonra gün içinde 500 ip aksam emre uyuyunca +500 daha ve bisiklet yaparım

Harikasın kuzum. 1 kalburabastı yedin ve durabildin. Bu da bi başarı. Zaten kadıncağız yaptı sen yemedin bi sürü şeyi eminimki. O kadardan bişey olmaz bugün artılar gidecek nede olsa. Planladığın egzersiz de çok iyi. Ben de yine 60 dk leslie +500 ip daha atlarım olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…