- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.081
Bu kadar güzel sonuclar alirken pes edicegini düşünmüyorum canım ama dikkat et kucuk bir kacamak arti getirebiliyo,bu sabah attinmi artiyiGeçmiş olsun canım bel fıtığıyla gerçekten zor. İnşallah bir an evvel iyileşir başlardım yine spora..
Seni çok iyi anlıyorum canım öyle oluyo. Kafa başka şeyle meşgule bilhassa bunun gibi şeyler öteleniyo her zaman. Bu defa hedefe ulaşmadan bırakmayız seni. Ha siz de beni bırakmayın hedefi görmeden, tepeme binin. Bir defa yaptım bu hatayı bi daha yapmak istemiyorum
Yapabiliyorken calis tatlim,susam'a(artik cilek kadar olmustur)para lazimİşler sıkıştı onları yetiştircem diye geceli gündüzlü çalışıyorum leyla gibiyim ama şükür yarın teslim edebilcem gibi duruyo bi aksilik çıkmazsa inşallah
Hosgeldinnntoplight Cherry Mom @kardelelen321 @pawlover @dennisgo
Mrb kizlar uzun zaman oldu ins hepiniz iyisinizdirr . Araniza tekrardan donmek istiyorum. Cunku biraktigim gibi kalmayarak baslangis kiloma geri döndüm. Ins tekrardan gruptan devam etmem mumkun olur.
Atamadım canım hala artıyım. İnşallah bugünden sonra eksiye geçicemBu kadar güzel sonuclar alirken pes edicegini düşünmüyorum canım ama dikkat et kucuk bir kacamak arti getirebiliyo,bu sabah attinmi artiyi
Günaydın sana ve herkeseGünaydin kizlar mutlu sabahlar
Günaydin kizlar mutlu sabahlar
GünaydııınGünaydın sana ve herkese ❤
Hosbulduk cnmHosgeldinnn
kuzum sen dikkat ettikten sonra gidecek o artılar 2-3 hafta çok güzel kilo verdin tatlım bi duraklama dönemi illaki yaşayacaksınKızlar sabah uyandım kızımı babasıyla okula yolcu ettim. 500 ip atladım. Küçük kızımla kahvaltı yaptık şimdi Yeşil çayımı içiyorum.
Tartıda hala artıyım ama stres yapmak yok gidecek. Bu hafta o 84'ü görücem
Bana uyar C Cagrihilal1 ne dersinC Cagrihilal1hezeyan5381 ikiniz eşleşsenize bu hafta. Çağrı bu hafta aktif olur artık hezeyan sağolsun hep aktif. Nasıl olur
Süpersin stres yok dün sabah artıydım bu sabah eksi gördüm dün dikkat etrim ve suyumu güzel içtim umarım cumaya güzel eksiler alırızKızlar sabah uyandım kızımı babasıyla okula yolcu ettim. 500 ip atladım. Küçük kızımla kahvaltı yaptık şimdi Yeşil çayımı içiyorum.
Super yaa alt komsu rahatsiz olmuyor mu yaa ip atlamaktan bende oglene kadar izinliyim bugun 1 haslanmis yumurtayla hafif bi kahvalti yapacamKızlar sabah uyandım kızımı babasıyla okula yolcu ettim. 500 ip atladım. Küçük kızımla kahvaltı yaptık şimdi Yeşil çayımı içiyorum.
Evet kaptanım çok strese sokuyordum eskiden kendimi. O yüzden hepten sarpasarıyordu diyet meselesi. Artık hayatın bi parçasıymış gibi devam ediyorum. Duraklama tabiki bekliyorum bakalım nasıl olacakkuzum sen dikkat ettikten sonra gidecek o artılar 2-3 hafta çok güzel kilo verdin tatlım bi duraklama dönemi illaki yaşayacaksın
Harikasın canım. Ben de inşallah bugün atıcam o artıyı sonra tam gaz devam.Süpersin stres yok dün sabah artıydım bu sabah eksi gördüm dün dikkat etrim ve suyumu güzel içtim umarım cumaya güzel eksiler alırız
Alt komşu da sabah işe gidiyo canım. O yüzden rahatımSuper yaa alt komsu rahatsiz olmuyor mu yaa ip atlamaktan bende oglene kadar izinliyim bugun 1 haslanmis yumurtayla hafif bi kahvalti yapacam
Süpersin ortim bende artidayim ama bu beni etkiliyor mu yoooo :))) regliyim ondan gliba yada İstanbuldan gelirken 1 kalburabastı günahına girdim ondanKızlar sabah uyandım kızımı babasıyla okula yolcu ettim. 500 ip atladım. Küçük kızımla kahvaltı yaptık şimdi Yeşil çayımı içiyorum.
Harikasın kuzum. 1 kalburabastı yedin ve durabildin. Bu da bi başarı. Zaten kadıncağız yaptı sen yemedin bi sürü şeyi eminimki. O kadardan bişey olmaz bugün artılar gidecek nede olsa. Planladığın egzersiz de çok iyi. Ben de yine 60 dk leslie +500 ip daha atlarım olur biterSüpersin ortim bende artidayim ama bu beni etkiliyor mu yoooo :))) regliyim ondan gliba yada İstanbuldan gelirken 1 kalburabastı günahına girdim ondanannem yaptı o kadar yemek lazımdı :)) neyse ikimizde bugun eksiye geçeriz bence ha gayret
Bende aç karna senin çayından içtim şimdi kahvaltı yapacagim sonra gün içinde 500 ip aksam emre uyuyunca +500 daha ve bisiklet yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?