- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.121
Cnm bende yapacak miyimMerhaba hoşgeldin 1.sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar misin ? Hemde genel bir fikrin olur işleyiş hakkinda :) hedef kilon nedir biraz tanıyabilir miyiz seni
Okudum kabul ediyorumMerhaba hoşgeldin 1.sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar misin ? Hemde genel bir fikrin olur işleyiş hakkinda :) hedef kilon nedir biraz tanıyabilir miyiz seni
94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorumOkudum kabul ediyorum
Hoşgeldin cnm94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
SağolasınızHoşgeldin cnm
Artık bugun başladın erteleme yok :) bu bile daha iyi hissettirmez mi? Birlikte birbirimize destek ola ola hedef kilomuza geleceğiz canım hiç moralin bozulmasın artık dur dedin bu sürece sen94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Inşallah ama bu süreçte buraya neler yazmam gerekiyo ne yapmam lazim tam bilemiuorjmArtık bugun başladın erteleme yok :) bu bile daha iyi hissettirmez mi? Birlikte birbirimize destek ola ola hedef kilomuza geleceğiz canım hiç moralin bozulmasın artık dur dedin bu sürece sen
Canım öncelikle hergun istersen günün sonunda istersen ertesi gün sabah menunu butun gun ne yedin içtin onları yazacaksınInşallah ama bu süreçte buraya neler yazmam gerekiyo ne yapmam lazim tam bilemiuorjm
Tamam sağlunCanım öncelikle hergun istersen günün sonunda istersen ertesi gün sabah menunu butun gun ne yedin içtin onları yazacaksın
Ek olarak spor yapiyorsan onu da ekleyebilirsin.
Cuma günleri tartı gunumuz herkes güncel kilosunu bildirir yine sende yazarsın
İlk iki hafta deneme süresi 3. Hafta düzenli bildirim ve paylasim olursa takim listesine girmiş olacaksın
Menüleri yazdığimiz sayfa ayrı şimdi orayada etiketliyorum seni :)
Rica ederim canımTamam sağlun
Haftasonu ben de miktar olarak çok yedim özellikle belirli bir saatten sonra yiyince eksi gelemiyorum hemen artıya çıkıyo zaten daha önce de yazmıştım bir gün gönlümce yiyeyim hemen bir iki kilo artı gelirim öyle bir b0nyem var cuma akşam şöyle bir şey oldu arkadaş gelmişti sonra kayınvalidem geldi çocuğa karşı tutumundan dolayı çocuk 1 saat kadar mızırdandı yapma dedikçe dinlemedi ben de onunla kavga etmemek için lorlu yumurta pişirdim arkadaşla yedik 9 felandı saat miktar olarak da çok yedim haftasonu öyle devam etti sinirlenince yiyorum bundan vazgeçmek istiyorum ama çok zorlanıyorumHarikasın canım. Ben de inşallah bugün atıcam o artıyı sonra tam gaz devam.
Çarşamba perşembe detoks yaptığım için hafta sonu artı oluyorum normal de yesem. geçen hafta sonu kaçamak olduğundan fazla artı gördüm. Ama az kaldı gidecek.
Hoşgeldin canımTamam sağlun
İnşallah kuzum. Bu defa pes etmek yooookBu hafta 84 bir iki haftayada 79 geliyor sen istikrarli ol vazgecme yeter, harikasin
Hoşgeldiniz94.300 'le başlıyorum
Gel gel detoksa gel..Ya sabah -400 gordum ,odem tabii,ana sporsuz duzensiz, sevindim tabi,yavas yavas gidicek bu artilar boyle.
Oglen hafifti zaten baharatli yulafli yogurt.
Ben çayı sicak sevdiğim icin 1 litre ye yapip ogleden aksama geldim gittim ictim,bugun yine yapiyorum,sadece sabah elim ayağım sis biraz bobrekleri yormamak lazim 3 yaparim toplam.
Esim izin alamiyo tamirat ertelenicek kabak detoksunada katilabilirim sanirim
Bana uyar hezeyan her türlü geçer beniC Cagrihilal1hezeyan5381 ikiniz eşleşsenize bu hafta. Çağrı bu hafta aktif olur artık hezeyan sağolsun hep aktif. Nasıl olur
Bana da uyar canım menüler e etiketleyelim kendimizi spora da ağırlık verelim. En çok kilo veren grup yarışması yapsak mi acaba biz kesin birinci oluruz senin sayendeBana uyar C Cagrihilal1 ne dersin
O hangi çay acabaHarikasın kuzum. 1 kalburabastı yedin ve durabildin. Bu da bi başarı. Zaten kadıncağız yaptı sen yemedin bi sürü şeyi eminimki. O kadardan bişey olmaz bugün artılar gidecek nede olsa. Planladığın egzersiz de çok iyi. Ben de yine 60 dk leslie +500 ip daha atlarım olur biter☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?