Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Artık bugun başladın erteleme yok :) bu bile daha iyi hissettirmez mi? Birlikte birbirimize destek ola ola hedef kilomuza geleceğiz canım hiç moralin bozulmasın artık dur dedin bu sürece sen

Artık bugun başladın erteleme yok :) bu bile daha iyi hissettirmez mi? Birlikte birbirimize destek ola ola hedef kilomuza geleceğiz canım hiç moralin bozulmasın artık dur dedin bu sürece sen
Inşallah ama bu süreçte buraya neler yazmam gerekiyo ne yapmam lazim tam bilemiuorjm

Inşallah ama bu süreçte buraya neler yazmam gerekiyo ne yapmam lazim tam bilemiuorjm
Canım öncelikle hergun istersen günün sonunda istersen ertesi gün sabah menunu butun gun ne yedin içtin onları yazacaksın
Ek olarak spor yapiyorsan onu da ekleyebilirsin.
Cuma günleri tartı gunumuz herkes güncel kilosunu bildirir yine sende yazarsın
İlk iki hafta deneme süresi 3. Hafta düzenli bildirim ve paylasim olursa takim listesine girmiş olacaksın
Menüleri yazdığimiz sayfa ayrı şimdi orayada etiketliyorum seni :)

Tamam sağlun

Haftasonu ben de miktar olarak çok yedim özellikle belirli bir saatten sonra yiyince eksi gelemiyorum hemen artıya çıkıyo zaten daha önce de yazmıştım bir gün gönlümce yiyeyim hemen bir iki kilo artı gelirim öyle bir b0nyem var cuma akşam şöyle bir şey oldu arkadaş gelmişti sonra kayınvalidem geldi çocuğa karşı tutumundan dolayı çocuk 1 saat kadar mızırdandı yapma dedikçe dinlemedi ben de onunla kavga etmemek için lorlu yumurta pişirdim arkadaşla yedik 9 felandı saat miktar olarak da çok yedim haftasonu öyle devam etti sinirlenince yiyorum bundan vazgeçmek istiyorum ama çok zorlanıyorum

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız? Mesajlarınızı okuyup okuyup motive oluyorum bende sabah sirkeli su ile başladım güne. Detoks suyunu da denemek istiyorum ama karabiber biraz korkutuyor içemem mi acaba diye İnşaAllah bugün de hep fıtığa hem de sıkılaşmaya faydalı egzersizler bulup yapmaya çalışcam bakalım.

Gel gel detoksa gel..

O hangi çay acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…