Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende habersiz ne içiyorsunuz siz herkes bisey içiyor

94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Hoşgeldin. Üzülme hiç burdaki herkes seninle aynı durumda yanlız değilsin. Hep beraber başaracağız inşallah

Bende de öyle oluyor bisey olunca hıncı mi hemen rejimden alıyorum. Daha sağlıklı şeylerle o anı kurtarmak lazım sanirim. Bir anlık sinirle belki de 1 haftalık emeğimiz boşa gidiyor.

Karabiber tadını çok almıyorsun canım

Merhaba canım :)
Suyun içinde karabiber rahatsız etmiyor tepeleme koymadim silme koydum icimi güzel inan yoksa bende huyluyumdur

Evet canım hep duygusal beslenmekten aldık bu kiloları. Üzülüyoruz yiyoruz, sinirleniyoruz yiyoruz, seviniyoruz yiyoruz...... Sonuç fena. Bunları da aşmayı öğrenmeliyiz. Sinirlenince mutlu olmak adına kalorili şeyler yiyoruz ama salgılanan mutluluk hormonu o anlık içimizdeki sinir hüzün baki. Bi şeylere çok takılmamayı pozitif olmaya çalışmalıyız zor da olsa galiba

Kayınvalide ile yakın mi oturuyorsunuz canım ? İçine atmayıp bir iki şey deseydin rahatlayıp yemeği kaçırmazdin belki.

Şöyle bir bakıyorum kendimede baya baya bırakmışım o huyumu yapmaya yapmaya insan alışıyor demekki
Artık sadece bir daha uzun sure yiyemeyecegim yada tadını bilmediğim yeni tatlıları yerim o da ölçüsünde asla abartmadan.
Kalburabastı itirafimdan sonra bir dilimde kürt böreği itirafı yapayim onu da İstanbul'da yedim çok severim ve buralarda yok başka şehirlerde de yok galiba,o yüzden 1 dilim yedim ondanda gelmeden :))
İstanbul kaçamakları bukadardi

Birde şunu fark ettim eskidn herkes abur cubur yada hamur işi yerken ben diyet yaptigim için yiyemedigimde içim bir buruk olurdu :) şimdi bakıyorum daha bir mutlu oluyorum zafer gibi geliyor kendime olan güvenim artıyor
Ben de akşam oturmadaydık mısır patlattılar gıfret kek çikolata vardı elimi sürmedim sadece hurma yedim 3 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…