- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.141
Bende habersiz ne içiyorsunuz siz herkes bisey içiyorYa sabah -400 gordum ,odem tabii,ana sporsuz duzensiz, sevindim tabi,yavas yavas gidicek bu artilar boyle.
Oglen hafifti zaten baharatli yulafli yogurt.
Ben çayı sicak sevdiğim icin 1 litre ye yapip ogleden aksama geldim gittim ictim,bugun yine yapiyorum,sadece sabah elim ayağım sis biraz bobrekleri yormamak lazim 3 yaparim toplam.
Esim izin alamiyo tamirat ertelenicek kabak detoksunada katilabilirim sanirim
Hoşgeldin. Üzülme hiç burdaki herkes seninle aynı durumda yanlız değilsin. Hep beraber başaracağız inşallah94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Bende de öyle oluyor bisey olunca hıncı mi hemen rejimden alıyorum. Daha sağlıklı şeylerle o anı kurtarmak lazım sanirim. Bir anlık sinirle belki de 1 haftalık emeğimiz boşa gidiyor.Haftasonu ben de miktar olarak çok yedim özellikle belirli bir saatten sonra yiyince eksi gelemiyorum hemen artıya çıkıyo zaten daha önce de yazmıştım bir gün gönlümce yiyeyim hemen bir iki kilo artı gelirim öyle bir b0nyem var cuma akşam şöyle bir şey oldu arkadaş gelmişti sonra kayınvalidem geldi çocuğa karşı tutumundan dolayı çocuk 1 saat kadar mızırdandı yapma dedikçe dinlemedi ben de onunla kavga etmemek için lorlu yumurta pişirdim arkadaşla yedik 9 felandı saat miktar olarak da çok yedim haftasonu öyle devam etti sinirlenince yiyorum bundan vazgeçmek istiyorum ama çok zorlanıyorum
Hoş buldum inşallahHoşgeldin canım
Karabiber tadını çok almıyorsun canımMerhaba arkadaşlar, Nasılsınız? Mesajlarınızı okuyup okuyup motive oluyorumbende sabah sirkeli su ile başladım güne. Detoks suyunu da denemek istiyorum ama karabiber biraz korkutuyor içemem mi acaba diye İnşaAllah bugün de hep fıtığa hem de sıkılaşmaya faydalı egzersizler bulup yapmaya çalışcam bakalım.
Güncel kilon kaçtı hadi birlikte verelim bu hafta birbirimizle değil takımla yarışalımBana da uyar canım menüler e etiketleyelim kendimizi spora da ağırlık verelim. En çok kilo veren grup yarışması yapsak mi acaba biz kesin birinci oluruz senin sayende
Çok haklısınBende de öyle oluyor bisey olunca hıncı mi hemen rejimden alıyorum. Daha sağlıklı şeylerle o anı kurtarmak lazım sanirim. Bir anlık sinirle belki de 1 haftalık emeğimiz boşa gidiyor.
Merhaba canım :)Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız? Mesajlarınızı okuyup okuyup motive oluyorumbende sabah sirkeli su ile başladım güne. Detoks suyunu da denemek istiyorum ama karabiber biraz korkutuyor içemem mi acaba diye İnşaAllah bugün de hep fıtığa hem de sıkılaşmaya faydalı egzersizler bulup yapmaya çalışcam bakalım.
KizZ bin kez yazdık oku gorursunBende habersiz ne içiyorsunuz siz herkes bisey içiyor
Tm yapcam Bi İnşaAllahMerhaba canım :)
Suyun içinde karabiber rahatsız etmiyor tepeleme koymadim silme koydum icimi güzel inan yoksa bende huyluyumdur
Aramıza hoşgeldin94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Evet canım hep duygusal beslenmekten aldık bu kiloları. Üzülüyoruz yiyoruz, sinirleniyoruz yiyoruz, seviniyoruz yiyoruz...... Sonuç fena. Bunları da aşmayı öğrenmeliyiz. Sinirlenince mutlu olmak adına kalorili şeyler yiyoruz ama salgılanan mutluluk hormonu o anlık içimizdeki sinir hüzün baki. Bi şeylere çok takılmamayı pozitif olmaya çalışmalıyız zor da olsa galibaHaftasonu ben de miktar olarak çok yedim özellikle belirli bir saatten sonra yiyince eksi gelemiyorum hemen artıya çıkıyo zaten daha önce de yazmıştım bir gün gönlümce yiyeyim hemen bir iki kilo artı gelirim öyle bir b0nyem var cuma akşam şöyle bir şey oldu arkadaş gelmişti sonra kayınvalidem geldi çocuğa karşı tutumundan dolayı çocuk 1 saat kadar mızırdandı yapma dedikçe dinlemedi ben de onunla kavga etmemek için lorlu yumurta pişirdim arkadaşla yedik 9 felandı saat miktar olarak da çok yedim haftasonu öyle devam etti sinirlenince yiyorum bundan vazgeçmek istiyorum ama çok zorlanıyorum
Aramıza hoşgeldin canım94.300 'le başlıyorum
O hangi çay acaba
Kayınvalide ile yakın mi oturuyorsunuz canım ? İçine atmayıp bir iki şey deseydin rahatlayıp yemeği kaçırmazdin belki.Haftasonu ben de miktar olarak çok yedim özellikle belirli bir saatten sonra yiyince eksi gelemiyorum hemen artıya çıkıyo zaten daha önce de yazmıştım bir gün gönlümce yiyeyim hemen bir iki kilo artı gelirim öyle bir b0nyem var cuma akşam şöyle bir şey oldu arkadaş gelmişti sonra kayınvalidem geldi çocuğa karşı tutumundan dolayı çocuk 1 saat kadar mızırdandı yapma dedikçe dinlemedi ben de onunla kavga etmemek için lorlu yumurta pişirdim arkadaşla yedik 9 felandı saat miktar olarak da çok yedim haftasonu öyle devam etti sinirlenince yiyorum bundan vazgeçmek istiyorum ama çok zorlanıyorum
Şöyle bir bakıyorum kendimede baya baya bırakmışım o huyumu yapmaya yapmaya insan alışıyor demekkiEvet canım hep duygusal beslenmekten aldık bu kiloları. Üzülüyoruz yiyoruz, sinirleniyoruz yiyoruz, seviniyoruz yiyoruz...... Sonuç fena. Bunları da aşmayı öğrenmeliyiz. Sinirlenince mutlu olmak adına kalorili şeyler yiyoruz ama salgılanan mutluluk hormonu o anlık içimizdeki sinir hüzün baki. Bi şeylere çok takılmamayı pozitif olmaya çalışmalıyız zor da olsa galiba
Üst katta oturuyorlarKayınvalide ile yakın mi oturuyorsunuz canım ? İçine atmayıp bir iki şey deseydin rahatlayıp yemeği kaçırmazdin belki.
Ben de akşam oturmadaydık mısır patlattılar gıfret kek çikolata vardı elimi sürmedim sadece hurma yedim 3 adetBirde şunu fark ettim eskidn herkes abur cubur yada hamur işi yerken ben diyet yaptigim için yiyemedigimde içim bir buruk olurdu :) şimdi bakıyorum daha bir mutlu oluyorum zafer gibi geliyor kendime olan güvenim artıyor
Üst katta oturuyorlar
Bravo canım ne yapalım şimdilik yemeyelim daha once yüzlerce kez yediğimiz şeyler sonrada ölçüsünde yeriz olur biterBen de akşam oturmadaydık mısır patlattılar gıfret kek çikolata vardı elimi sürmedim sadece hurma yedim 3 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?