- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.556
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.181
Sır diyen sensin hiç yoksa toplam 6 7 kere paylaştık :)Ben bunu biliyorum büyük sır bu muydu yaYanlız ben bunu bütün gün içiyorum yeşilçay ve zencefil birde yarim demet maydanoz da koyuyorum içine
Evet benim yaptığım diyete göre daha doyurucu sadece kaçamak yokBendede hatta biraz fazla geldi bana 6 kaşık pilav makarna falan daha ne olsun C Cagrihilal1 :)
InşallahHoşgeldin canım.
Hepimiz aynıyız ve seni anlayabiliyoruz.
Burada aktif olursan emin ol çok kısa zamanda verirsin kiloları.
Sır değildi canımBen bunu biliyorum büyük sır bu muydu yaYanlız ben bunu bütün gün içiyorum yeşilçay ve zencefil birde yarim demet maydanoz da koyuyorum içine
Ben sadece detoks kısmını yakaladımSır diyen sensin hiç yoksa toplam 6 7 kere paylaştık :)
Ben kaçırmışımSır değildi canımCherry Mom belki 10 defa paylaştı burda.
Tek öğün mü acikmadin mi nasıl dayandın. Niye tek öğün yedin ki.Ben bugün sadece tek öğün yedim inşallah yarın iki öğün beslenicem
Bence yeter. Ödem içeceklerinden de biraz destek. TamamdırEvet evde olduğum sürece kolaylıkla uyabilirim. Cuma ya kadar eksi gelmeye yeter mi bu liste bilmiyorum.
CanımBen sadece detoks kısmını yakaladımyarın kabak yiyormuyuz yiyen varsa Ben de yiyecem listeye cuma günü başlayayım
Kabak detoksu yapayım 2 gün diyorum. Bayaga artıdayım şu an en azından sabite ineyim yoksaBence yeter. Ödem içeceklerinden de biraz destek. Tamamdır
Neden canımBen bugün sadece tek öğün yedim inşallah yarın iki öğün beslenicem
1 adım öndesin o zamanCanım
Ben
kardelelen321
Leyl-i-fer
@Zynpelf
Yapıyoruz benim bildiğim
Hatta size komik bişey diyeyim ben bugünü Çarşamba sandım sabah ve öğlen detoks a gore yedim akşam aklım başıma geldi
Kabak detoksu yapayım 2 gün diyorum. Bayaga artıdayım şu an en azından sabite ineyim yoksaCherry Mom yer beni
Oooo sen 3 gün mü yapacaksjn yani akşam normal mi yedinCanım
Ben
kardelelen321
Leyl-i-fer
@Zynpelf
Yapıyoruz benim bildiğim
Hatta size komik bişey diyeyim ben bugünü Çarşamba sandım sabah ve öğlen detoks a gore yedim akşam aklım başıma geldi
Az olur mu hiç kot pantolon kazak öyle tartıldım. Bak şimdi aklıma geldi saatimi çıkarmadım.tuh ya. Birde öğleden sonra gittim kahvaltı yaptım bi dünya çay içtim 1 lt nerdeyse su içtim lütfen bunlarida unutmayalım.yok canım ne yemesi :)
Aynen sen diyetisyende bile fazla cktiysan yandık demektir genelde onların baskuller az tartiyor
Ama o tartılar kıyafeti 1.5 kg flaan otomatik düşüyor cicim :)Az olur mu hiç kot pantolon kazak öyle tartıldım. Bak şimdi aklıma geldi saatimi çıkarmadım.tuh ya. Birde öğleden sonra gittim kahvaltı yaptım bi dünya çay içtim 1 lt nerdeyse su içtim lütfen bunlarida unutmayalım.
Canim evet bikmayayim kabaktan diye aksam dünkü gibi detoks çorbası ve biraz pırasa yedimOooo sen 3 gün mü yapacaksjn yani akşam normal mi yedin
Ben kendi tartima göre bildirim yapacağım burda sıkıntı yok.Ama o tartılar kıyafeti 1.5 kg flaan otomatik düşüyor cicim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?