- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.161
Ooooo dökül dökül daha var mıŞöyle bir bakıyorum kendimede baya baya bırakmışım o huyumu yapmaya yapmaya insan alışıyor demekki
Artık sadece bir daha uzun sure yiyemeyecegim yada tadını bilmediğim yeni tatlıları yerim o da ölçüsünde asla abartmadan.
Kalburabastı itirafimdan sonra bir dilimde kürt böreği itirafı yapayim onu da İstanbul'da yedim çok severim ve buralarda yok başka şehirlerde de yok galiba,o yüzden 1 dilim yedim ondanda gelmeden :))
İstanbul kaçamakları bukadardi
Kesinlikle büyük bi başarı reddedebilmek. İnşallah biz de erişcez o mertebeyeBirde şunu fark ettim eskidn herkes abur cubur yada hamur işi yerken ben diyet yaptigim için yiyemedigimde içim bir buruk olurdu :) şimdi bakıyorum daha bir mutlu oluyorum zafer gibi geliyor kendime olan güvenim artıyor
Yok bu kadarOoooo dökül dökül daha var mı
Kafasına esince geliyordur çatkapıÜst katta oturuyorlar
HarikasınBen de akşam oturmadaydık mısır patlattılar gıfret kek çikolata vardı elimi sürmedim sadece hurma yedim 3 adet
Annemin yanına memlekete gitsem ben cozuturdum kuzum sen yine iyisin. O kadar olur. Bak bitti gitti zaten.Yok bu kadar
SormaKafasına esince geliyordur çatkapı
Sigara da içemiyorum ancak gece herkss yatıncaohhhhhh :)))
Kabaklarını aldım.Sabah yumurtalı hafif bir kahvaltı
Ara 1 meyve
Öğlen yağsız tavada kavrulmus rende kabak ve yogurt
Aksam aynısi :)
Bence gayet kolay yapılabilir bir menü
Hoşgeldin canım.94 .300 kiloyum hedefim 65 70 arası çocuk annesiyim şimdilik ev hanımıyım hareketsiz bir yasandım var kilo yüzünden psikolojim berbat hep basliyicam diyorum erteliyorum ne yapacagimi bilemiyorum
Geçen cuma 79.5 di ama bugün sabah tartıldım 1.5 kilo artıdayım. Bugün şu gidemediğim diyetisyene de gittim onun tartisinda da 81.6 geldimGüncel kilon kaçtı hadi birlikte verelim bu hafta birbirimizle değil takımla yarışalım
O kadar çok şey yazmışsınız ki nerde bulayimKizZ bin kez yazdık oku gorursun
Ara bul diyorsunuz yani kimse tarifi bi daha yazmayacak anlaşıldıAramıza hoşgeldin canım
Cherry Mom 2-3 sayfa geride paylaşmıştı canım. Geçen hafta ben uygulamıştım. İyi sonuç aldım. Şimdi Takımca bombayı patlatalım 1.olalım diye uğraşıyoruz
O kadar çok şey yazmışsınız ki nerde bulayim
Canım bence listen çok güzel kolayca uygularsınBen bugün diyetisyene gittim. Kilom 81.6 cıktı. Malum listeyi verdi elime yolladı. 1 ay hiç kacamaksiz yapmam lazimmis.kaçamak yaparsam ne olacak nasıl telafi edeceğim dedi. Kaçamak yoooook dedi yapmayacaksın dedi Eki Görüntüle 2585023
Ben bunu biliyorum büyük sır bu muydu ya
Bendede hatta biraz fazla geldi bana 6 kaşık pilav makarna falan daha ne olsun C Cagrihilal1 :)Canım bence listen çok güzel kolayca uygularsın
Evet evde olduğum sürece kolaylıkla uyabilirim. Cuma ya kadar eksi gelmeye yeter mi bu liste bilmiyorum.Canım bence listen çok güzel kolayca uygularsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?