Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlaar bebeğin kalp atışları durmuş. Yarın kürtaj olacak. Teselli okuyunca ağladığım için siz okuyup geçin bu mesajı listeler beni özlemiş diye duydum geliyorum geriii
Neeeeee

Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta 4 zeytin domates salatalık 1 dilim tbe
Ara 1 portakal
Aksam detoks çorbası salata 2 kasik pırasa

Spor
1 saat bisiklet
500 ip
Pirasagiller bendede pirasa var

Ben gunlerdir evimden uzakta tartilamiyorum ya, kilom hakkinda en ufak bi fikrim yok... Hal boyle olunca da kendimi surekli strese sokuyorum ya kilo aldiysam diye, garip bi durumdayim
Ama spor yapiyosun sonucta

Ben de pirasa almistim gecen persembe, ama eve gidemedigim icin pisiremiyorum pirasalarimi ya... Acaba bu aksam pisirip yiyip ordan mi arkadasa gecsem?
Annenler ne zaman gelecek çok var mı? Bi arkadaşın seninle kalamaz mı evde?

54.4 tüm en son sabah aç tartılırım belki almışımdır. Bu sefer 48i görmeden gitmiyim bi yere bari
Tamam ya azicikmis iste:) 54.4 bile ne guzel kilo ama, ben de geri diyete baslayip 55 mi olsam acaba kiskandim simdi
Annenler ne zaman gelecek çok var mı? Bi arkadaşın seninle kalamaz mı evde?
Annemler 17sinde geliyo, erkek arkadasim da 14unde ziyaret edicek annemler gelene kadar. Aslinda bu persembe California'ya gidiyorum tapu islemleri icin, pazartesi aksami donucem 10'u yani. Persembeye kadar arkadasin evinde kalip donunce kendi evime gecerim heralde. 4 gece yalniz kalabilirim diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…