- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.201
Olsun canım bence 2 gün ideal.Canim evet bikmayayim kabaktan diye aksam dünkü gibi detoks çorbası ve biraz pırasa yedim
Neeeeeeİyi akşamlar kızlaarbebeğin kalp atışları durmuş. Yarın kürtaj olacak. Teselli okuyunca ağladığım için siz okuyup geçin bu mesajı listeler beni özlemiş diye duydum geliyorum geriii
Menüm
Sabah 1haslanmis yumurta 4 zeytin domates salatalık 1 dilim tbe
Ara 1 portakal
Aksam detoks çorbası salata 2 kasik pırasa
Spor
1 saat bisiklet
500 ip
Pirasagiller bendede pirasa varGunaydin kizlar dunki menüm.
Sabah 1.5 haslama yumurta 6 zeytin 2 parca peynir 1 dilim ekmek
Ara nescafe şekersiz az sütlü
Öğle pirasa 1 dilim ekmek soda
Ara limonlu cay
Aksam pirasa 2kasik bulgur
1.5 litre suCherry Mom
Kader ortagiyiZ diyosunÜst katta oturuyorlar
Ben de pirasa almistim gecen persembe, ama eve gidemedigim icin pisiremiyorum pirasalarimi ya... Acaba bu aksam pisirip yiyip ordan mi arkadasa gecsem?Pirasagiller bendede pirasa var
Arkadasinda pisir olmazmiBen de pirasa almistim gecen persembe, ama eve gidemedigim icin pisiremiyorum pirasalarimi ya... Acaba bu aksam pisirip yiyip ordan mi arkadasa gecsem?
Ama spor yapiyosun sonuctaBen gunlerdir evimden uzakta tartilamiyorum ya, kilom hakkinda en ufak bi fikrim yok... Hal boyle olunca da kendimi surekli strese sokuyorum ya kilo aldiysam diye, garip bi durumdayim
54.4 tüm en son sabah aç tartılırım belki almışımdır. Bu sefer 48i görmeden gitmiyim bi yere baripawlover kac kilosun su an tatlim? hemencecik verirsin zaten
Annenler ne zaman gelecek çok var mı? Bi arkadaşın seninle kalamaz mı evde?Ben de pirasa almistim gecen persembe, ama eve gidemedigim icin pisiremiyorum pirasalarimi ya... Acaba bu aksam pisirip yiyip ordan mi arkadasa gecsem?
Olur mu ki bilemedim? Kendi evim gibi rahat degilim ki, pirasa pisiricem yemicekler (dedigim gibi surekli pizza hamburger yiyolar), yemedikleri yemekle evi kokutucam falan.Arkadasinda pisir olmazmi
Yapiyorum da biraz sis hissediyorum, odem tutuyorum belki...Ama spor yapiyosun sonucta
Tamam ya azicikmis iste:) 54.4 bile ne guzel kilo ama, ben de geri diyete baslayip 55 mi olsam acaba kiskandim simdi54.4 tüm en son sabah aç tartılırım belki almışımdır. Bu sefer 48i görmeden gitmiyim bi yere bari
Annemler 17sinde geliyo, erkek arkadasim da 14unde ziyaret edicek annemler gelene kadar. Aslinda bu persembe California'ya gidiyorum tapu islemleri icin, pazartesi aksami donucem 10'u yani. Persembeye kadar arkadasin evinde kalip donunce kendi evime gecerim heralde. 4 gece yalniz kalabilirim diye dusunuyorum.Annenler ne zaman gelecek çok var mı? Bi arkadaşın seninle kalamaz mı evde?
Stresten öyle hissediyor olabilirsin.Yapiyorum da biraz sis hissediyorum, odem tutuyorum belki...
Evet olabilir, ben de oyle dusundum acikcasi ama herseyi de strese bagliyorum gibi geldi sonra da:)Stresten öyle hissediyor olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?