Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kız kıskanma gayet güzel olmuşsun benim göbeğin maşallahı var

oh iyi bari az vakit kalmış rahatça evine kavuşursun inşallah

Yok kız kıskanma gayet güzel olmuşsun benim göbeğin maşallahı var

oh iyi bari az vakit kalmış rahatça evine kavuşursun inşallah
Evet az kaldi. Kedime uzuluyorum ya, arkadasa goturemedim 2 koca kopegi var cunku onun da. Her gun hava kararmadan eve ugrayip onunla oynuyorum yalniz hissetmesin diye. Haftasonu da baya evde zaman gecirdim onun icin. Senin lokum nasi?:)

Evet az kaldi. Kedime uzuluyorum ya, arkadasa goturemedim 2 koca kopegi var cunku onun da. Her gun hava kararmadan eve ugrayip onunla oynuyorum yalniz hissetmesin diye. Haftasonu da baya evde zaman gecirdim onun icin. Senin lokum nasi?:)
Yaa kıyamam kediler daha evcimen ama seni göremeyince üzülüyodur tabi lokumcuk kıpır kıpır bücür. Eşim geçen et yedirmiş mama reddi dönemine girdi onunla uğraşıyorum ölesiye aç duruyo

Menün güzel canım sporlarla yarışamam zaten ben yürüyüş yaptım diye dizim şişti ama napayım yürüyüş yapmazsam da kilo veremeyeceğim ya da sarkmalar çok olacak ağrıya dayanmaya çalışıyorum haftaya dizim için bir iğne vermişlerdi onu vurdurucam inşallah 500 lira devlet karşılamıyo ağrım geçmiyo vurdurmaya karar verdim

Dinlendir dizini bence üstüne yüklenme çok. Ip atlarken bende bilegimi incittim üstüne atladıkça daha kötü oldu 2 haftadır atlamıyordum bugün denedim düzelmiş. Yürüyüş yerine evde egzersizler yapabilirsin.

Menü
Sabah
Shake

Ara
15 çiğ fındık

Akşam
Salata
Lorlu 2 yumurta
4 kraker altınbaşak ekmek niyetine

Su 3 litre
Spor 55 dk yürüyüş
C Cagrihilal1
Bisey yememişsin ki sen güçsüz düşme sonra dikkat et kendine ıyi gidiyorsun. Sporda gayet güzel ama dizine yüklenme dediğim gibi evde egzersizler yap.

Belli olmaz elinden geleni yapta sen
Bu arada işi ne oldu
Kabak son umut artık daha fazla yapacak bişey yok. Sigarayı hiç sorma her geçen gün daha çok zorlaşıyor sanki bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Oturup ağlayasım geliyor. Rejim ortasında yapılacak iş değilmiş çok pişman oldum geriye adım atamıyorum artık inşallah bir an önce alışırım.

İns canım vücudun yeni yeni temizleniyordur dayan bu saatten sonra pes edersen hayatın boyunca bırakmazsin gayet iyi gidiyorsun maşallah

Menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir, domates salatalık maydanoz
Ara 1 portakal
Öğlen yoğurtlu kabak
Aksam detoks çorbasi 3 kaşık kadar pırasa

Spor
1000 ip
1 saat bisiklet
1 dk Plank yapildi
Vay menüye bak sporlarda şahane bu hafta eksiyi rahat göreceksin ac karnına ter dökmeyeceksin tartı öncesi

Menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir, domates salatalık maydanoz
Ara 1 portakal
Öğlen yoğurtlu kabak
Aksam detoks çorbasi 3 kaşık kadar pırasa

Spor
1000 ip
1 saat bisiklet
1 dk Plank yapildi
Vay menüye bak sporlarda şahane bu hafta eksiyi rahat göreceksin ac karnına ter dökmeyeceksin tartı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…