- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.221
Yok kız kıskanma gayet güzel olmuşsun benim göbeğin maşallahı varTamam ya azicikmis iste:) 54.4 bile ne guzel kilo ama, ben de geri diyete baslayip 55 mi olsam acaba kiskandim simdi
Annemler 17sinde geliyo, erkek arkadasim da 14unde ziyaret edicek annemler gelene kadar. Aslinda bu persembe California'ya gidiyorum tapu islemleri icin, pazartesi aksami donucem 10'u yani. Persembeye kadar arkadasin evinde kalip donunce kendi evime gecerim heralde. 4 gece yalniz kalabilirim diye dusunuyorum.
Evet az kaldi. Kedime uzuluyorum ya, arkadasa goturemedim 2 koca kopegi var cunku onun da. Her gun hava kararmadan eve ugrayip onunla oynuyorum yalniz hissetmesin diye. Haftasonu da baya evde zaman gecirdim onun icin. Senin lokum nasi?:)Yok kız kıskanma gayet güzel olmuşsun benim göbeğin maşallahı var
oh iyi bari az vakit kalmış rahatça evine kavuşursun inşallah
Yaa kıyamam kediler daha evcimen ama seni göremeyince üzülüyodur tabiEvet az kaldi. Kedime uzuluyorum ya, arkadasa goturemedim 2 koca kopegi var cunku onun da. Her gun hava kararmadan eve ugrayip onunla oynuyorum yalniz hissetmesin diye. Haftasonu da baya evde zaman gecirdim onun icin. Senin lokum nasi?:)
Bu hafta ancak artıları telafi olur gibiGeçen cuma 79.5 di ama bugün sabah tartıldım 1.5 kilo artıdayım. Bugün şu gidemediğim diyetisyene de gittim onun tartisinda da 81.6 geldim
Boyun kaçtı tatlım54.4 tüm en son sabah aç tartılırım belki almışımdır. Bu sefer 48i görmeden gitmiyim bi yere bari
Hadi bismillah
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Aralar
1 muz
1 mandalina
Akşam
1 tane dil balığı
1 tane mezgit
Yağsız salata
Normalde akşam yemeğinden sonra birşey yemiyorum ama diyetisyenin listesinde ara öğün var yerim büyük ihtimalle
1 su bardağı yoğurt
1 elma
hezeyan5381
2.5 lt su
10.000 adım
500 ip
30 squat
50 mekik
45 saniye plankCherry Mom
Menüde yazıyorsun ya görüyorum canım sağolCherry Mom 55 dk yürüyüş yaptım bu gün gündüz yazamadım
1.58im kısacık bi minnoşBoyun kaçtı tatlım
Ah kuzum zor zaptediyorduk seni :)10000 adım yürüyüş, 1000 zıplamaCherry Mom özlemişim zıplamalarımı
Belli olmaz elinden geleni yapta sen
Dinlendir dizini bence üstüne yüklenme çok. Ip atlarken bende bilegimi incittim üstüne atladıkça daha kötü oldu 2 haftadır atlamıyordum bugün denedim düzelmiş. Yürüyüş yerine evde egzersizler yapabilirsin.Menün güzel canım sporlarla yarışamam zaten ben yürüyüş yaptım diye dizim şişti ama napayım yürüyüş yapmazsam da kilo veremeyeceğim ya da sarkmalar çok olacak ağrıya dayanmaya çalışıyorum haftaya dizim için bir iğne vermişlerdi onu vurdurucam inşallah 500 lira devlet karşılamıyo ağrım geçmiyo vurdurmaya karar verdim
Bisey yememişsin ki sen güçsüz düşme sonra dikkat et kendineMenü
Sabah
Shake
Ara
15 çiğ fındık
Akşam
Salata
Lorlu 2 yumurta
4 kraker altınbaşak ekmek niyetine
Su 3 litre
Spor 55 dk yürüyüş
C Cagrihilal1
Kabak son umut artık daha fazla yapacak bişey yok. Sigarayı hiç sorma her geçen gün daha çok zorlaşıyor sanki bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Oturup ağlayasım geliyor. Rejim ortasında yapılacak iş değilmiş çok pişman oldum geriye adım atamıyorum artık inşallah bir an önce alışırım.Belli olmaz elinden geleni yapta sen
Bu aradaişi ne oldu
İns canım vücudun yeni yeni temizleniyordur dayan bu saatten sonra pes edersen hayatın boyunca bırakmazsin gayet iyi gidiyorsun maşallahKabak son umut artık daha fazla yapacak bişey yok. Sigarayı hiç sorma her geçen gün daha çok zorlaşıyor sanki bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Oturup ağlayasım geliyor. Rejim ortasında yapılacak iş değilmiş çok pişman oldum geriye adım atamıyorum artık inşallah bir an önce alışırım.
Vay menüye bak sporlarda şahaneMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir, domates salatalık maydanoz
Ara 1 portakal
Öğlen yoğurtlu kabak
Aksam detoks çorbasi 3 kaşık kadar pırasa
Spor
1000 ip
1 saat bisiklet
1 dk Plank yapildi
Yaza fit gireyim bariAh kuzum zor zaptediyorduk seni :)
Vay menüye bak sporlarda şahaneMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir, domates salatalık maydanoz
Ara 1 portakal
Öğlen yoğurtlu kabak
Aksam detoks çorbasi 3 kaşık kadar pırasa
Spor
1000 ip
1 saat bisiklet
1 dk Plank yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?