- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.241
Yürüyüşü ağaçlık bir yol var iş yerinde orda yapıyorum kulaklığımı da takıyorum onun için psikolojik olarak rahatlama da sağlıyor evde çocuk var ya spor yaptırmıyor bana onunla ilgilenmemi istiyor zaten evde de yapsam jessica smith yapıyorum o da dizimi ağrıtıyor umarım biraz daha kilo verince ağrılardan kurtulurumDinlendir dizini bence üstüne yüklenme çok. Ip atlarken bende bilegimi incittim üstüne atladıkça daha kötü oldu 2 haftadır atlamıyordum bugün denedim düzelmiş. Yürüyüş yerine evde egzersizler yapabilirsin.
Spor da diyet de çok iyi tebriklerMenum
Sabah 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir, domates salatalık maydanoz
Ara 1 portakal
Öğlen yoğurtlu kabak
Aksam detoks çorbasi 3 kaşık kadar pırasa
Spor
1000 ip
1 saat bisiklet
1 dk Plank yapildi
Çok şükür iyiyim sabah içtiğim Shake doyurucu protein tozu gibi üzerine de bol su içince açlık pek hissedilmiyor arada yediğim fındık da enerji veriyor evde yemek yok kuruyemiş işime geliyor eşim yukarıda kayınvalidemlerde yiyor çocukla 3 gibi evde yemek olsa da yemiyor onun için kendime idarelik şeyler yapıyorum çocuğa da bir çorba yetiyor meyve de yiyor e süt de emiyor ya da biberon veriyoruz eşim işe başlayana kadar böyle gider sanırımBisey yememişsin ki sen güçsüz düşme sonra dikkat et kendineıyi gidiyorsun. Sporda gayet güzel ama dizine yüklenme dediğim gibi evde egzersizler yap.
Ne güzel valla özendim benim gittiğim zumba dersleride yalan oldu iptal ettiler o da bana psikolojik açıdan iyi geliyorduYürüyüşü ağaçlık bir yol var iş yerinde orda yapıyorum kulaklığımı da takıyorum onun için psikolojik olarak rahatlama da sağlıyor evde çocuk var ya spor yaptırmıyor bana onunla ilgilenmemi istiyor zaten evde de yapsam jessica smith yapıyorum o da dizimi ağrıtıyor umarım biraz daha kilo verince ağrılardan kurtulurum
Inşallah canımYürüyüşü ağaçlık bir yol var iş yerinde orda yapıyorum kulaklığımı da takıyorum onun için psikolojik olarak rahatlama da sağlıyor evde çocuk var ya spor yaptırmıyor bana onunla ilgilenmemi istiyor zaten evde de yapsam jessica smith yapıyorum o da dizimi ağrıtıyor umarım biraz daha kilo verince ağrılardan kurtulurum
Ay ben kesin yine yırtarım kendimi cuma günü :)Vay menüye bak sporlarda şahanebu hafta eksiyi rahat göreceksin ac karnına ter dökmeyeceksin tartı öncesi
Ben sizlere güveniyorum. Kesin yaparsınız bende arada kaynarım böylelikle
Yok yok bu hafta eksiyi rahat görürsün. 2 gün de kabak yiyeceksin. Şu rejim işi de olmasa bu kabağın yüzün e kimse bakmaz.Ay ben kesin yine yırtarım kendimi cuma günü :)
Yoo kaynayamazsinBen sizlere güveniyorum. Kesin yaparsınız bende arada kaynarım böylelikle
Hedef 67 amaYok yok bu hafta eksiyi rahat görürsün. 2 gün de kabak yiyeceksin. Şu rejim işi de olmasa bu kabağın yüzün e kimse bakmaz.
Canım geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış. Çocuk olunca dinlenmek de zor ama başka türlü de geçmiyor bu hastalıkiyi aksamlar menüm
kahvalti;2 yk lor peyniri,1 dilim beyaz peynir,7 tane zeytin
ara öğün:ayva
ogle yemeği:nohut salatasi
ara öğün:4 ceviz,nar
aksam yemegiirasa yemegi,4 adet sarma
30 dk yürüyüş(grip fena vurdu her tarafim agriyor)dennisgo Cherry Mom
Bardır gir bildiği diyetisyenin. Yap bakalım ne olacak. Ama bu liste ile kaçamak yapmazsın sanırım senin yediğinden fazlasını vermişBen bugün diyetisyene gittim. Kilom 81.6 cıktı. Malum listeyi verdi elime yolladı. 1 ay hiç kacamaksiz yapmam lazimmis.kaçamak yaparsam ne olacak nasıl telafi edeceğim dedi. Kaçamak yoooook dedi yapmayacaksın dedi Eki Görüntüle 2585023
İp atla benim bir haftada aldığım + 3 ip ile gitti canım. Sana da iyi gelecektir. Parça parça gün içinde olabildiğince fazla atla benceEvet evde olduğum sürece kolaylıkla uyabilirim. Cuma ya kadar eksi gelmeye yeter mi bu liste bilmiyorum.
Normalde giysileri gözardı etmek için -1 giriyorlar galiba. Ama gün ortası yediğin içtiğin de fazla olabilir sabah tartılınca görürsün muhtemelen farkı.Az olur mu hiç kot pantolon kazak öyle tartıldım. Bak şimdi aklıma geldi saatimi çıkarmadım.tuh ya. Birde öğleden sonra gittim kahvaltı yaptım bi dünya çay içtim 1 lt nerdeyse su içtim lütfen bunlarida unutmayalım.
Sözüm bittiği yer güzelim. Herhangi bir sözle de teselli olmak mümkün değil. Zamanla su akacak yolunu bulacak. İçinden geleni içinden geldiği gibi yaşaya yaşaya yürüyeceksin bu yolu. Listeler sana iyi gelir umarımİyi akşamlar kızlaarbebeğin kalp atışları durmuş. Yarın kürtaj olacak. Teselli okuyunca ağladığım için siz okuyup geçin bu mesajı listeler beni özlemiş diye duydum geliyorum geriii
10000 adım yürüyüş, 1000 zıplamaCherry Mom özlemişim zıplamalarımı
Bu cuma sabahı sporu listede olanların kabusu olmaya başlayacak :)Ay ben kesin yine yırtarım kendimi cuma günü :)
Pazartesi yine kötüydüm ama bu gün iyiydim şükür daha önce onun içinde gitmiştim doktora kilo dedi vücut yorulmuş dedi bir de hareket yok hayatımda yani spor yürüyüş olmayınca işe arabayla git gel kaslar pertMenüde yazıyorsun ya görüyorum canım sağol
Bel ağrısı geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?