Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürüyüşü ağaçlık bir yol var iş yerinde orda yapıyorum kulaklığımı da takıyorum onun için psikolojik olarak rahatlama da sağlıyor evde çocuk var ya spor yaptırmıyor bana onunla ilgilenmemi istiyor zaten evde de yapsam jessica smith yapıyorum o da dizimi ağrıtıyor umarım biraz daha kilo verince ağrılardan kurtulurum

Bisey yememişsin ki sen güçsüz düşme sonra dikkat et kendine ıyi gidiyorsun. Sporda gayet güzel ama dizine yüklenme dediğim gibi evde egzersizler yap.
Çok şükür iyiyim sabah içtiğim Shake doyurucu protein tozu gibi üzerine de bol su içince açlık pek hissedilmiyor arada yediğim fındık da enerji veriyor evde yemek yok kuruyemiş işime geliyor eşim yukarıda kayınvalidemlerde yiyor çocukla 3 gibi evde yemek olsa da yemiyor onun için kendime idarelik şeyler yapıyorum çocuğa da bir çorba yetiyor meyve de yiyor e süt de emiyor ya da biberon veriyoruz eşim işe başlayana kadar böyle gider sanırım
Geçen hafta çok veremedim ya gaza geldim bir de bu hafta derece yapacağız değil mi 5. Takım

Ne güzel valla özendim benim gittiğim zumba dersleride yalan oldu iptal ettiler o da bana psikolojik açıdan iyi geliyordu

Inşallah canım

Ben sizlere güveniyorum. Kesin yaparsınız bende arada kaynarım böylelikle
Yoo kaynayamazsin
Bmnx bildirim yapacak mı belli değil belki imkanı olmaz hastanede olursa bile geçen hafta bildirimsiz gectigi için yüzde 2 ye bölünecek
Yağmurtugba kaptanim muhtemelen diskalifiye için bilgi verir ama diskalifiye olsa bile yine listede son kez yer almış olacak yuzde yine 0 la bölünecek
Yanii diycegim o kiiii biz bu arkadaşları anca kaynatiriz sana sıra gelmiyor

Canım geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış. Çocuk olunca dinlenmek de zor ama başka türlü de geçmiyor bu hastalık

Bardır gir bildiği diyetisyenin. Yap bakalım ne olacak. Ama bu liste ile kaçamak yapmazsın sanırım senin yediğinden fazlasını vermiş

Normalde giysileri gözardı etmek için -1 giriyorlar galiba. Ama gün ortası yediğin içtiğin de fazla olabilir sabah tartılınca görürsün muhtemelen farkı.

İyi akşamlar kızlaar bebeğin kalp atışları durmuş. Yarın kürtaj olacak. Teselli okuyunca ağladığım için siz okuyup geçin bu mesajı listeler beni özlemiş diye duydum geliyorum geriii
Sözüm bittiği yer güzelim. Herhangi bir sözle de teselli olmak mümkün değil. Zamanla su akacak yolunu bulacak. İçinden geleni içinden geldiği gibi yaşaya yaşaya yürüyeceksin bu yolu. Listeler sana iyi gelir umarım

Bugün uğrayamadım pek.. tabak çanak doluydu ev yaptım yaptım bir aşağı bir yukarı gönderdim durdum. Bir arkadaş vardı o da bir şey istedi onu da yaptım. Fırının başında kök saldım :) İp atlayamadım bu nedenle.. su da içmedim. Ama deli gibi çay içtim :)

Menüde yazıyorsun ya görüyorum canım sağol
Bel ağrısı geçti mi ?
Pazartesi yine kötüydüm ama bu gün iyiydim şükür daha önce onun içinde gitmiştim doktora kilo dedi vücut yorulmuş dedi bir de hareket yok hayatımda yani spor yürüyüş olmayınca işe arabayla git gel kaslar pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…