Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çalışmadığı için kaslar kısalıyor ve zayıflıyor. Yani ağrıların bile en iyi çözümü egzersiz aslında. Ama ağrılı dönemde önerilmiyor diye biliyorum. Ağrılı dönemde en iyi gelen şey yüzmek..

Ne güzel valla özendim benim gittiğim zumba dersleride yalan oldu iptal ettiler o da bana psikolojik açıdan iyi geliyordu
Burası küçük şehir ve ben doğayı çok severim buldum mu kaçırmıyorum spor salonları beni boğuyor belki yanımda tanıdık birisi olsa düzen sağlarım ama daha önceki deneyimlerim boşa uçan paralar oldu

Yüzmeyi çok severim hamileyken bile haftada 2 kez yüzdüm 8 aylık olana kadar şimdi çocuğu bırakıp gidecek vaktim yok eşim işten çıkmıltı 5 e kadar o bakıyor çocuğa 5 ten sonra kaçıyor evden bunalıyor çocuk bakmak da kolay değşl tabi eşim işe girer de annem bakmaya gelirse yüzmeye devam ederim vücudu çok iyi topluyor zaten

Günaydın kizlar dun aksam 25 30 dk egzersiz yaptim malum ziplayamiyorum ev icerisinde ama sunun farkina vardim kizlar
daha oncede soylemistim benim vucut tipi elma yani yukaridan kilo aliyorum bacaklarimi gorseniz olmasi gibi zayif ama ust kisim kilolu goguslerde büyük dolayisiyla egzersizleri ust kismimi etkileyecek sekilde agirlilik verecem .
Unutmus olabilirsiniz oglumu 30 aylik olana dek emzirdim vok sukur diyeti birakinca emzirmeyi kestim ins diyetle birlikte daha cabuk veririm emzirmeyi birakmaninda etkisi olacagina inaniyorum

Öyle keşke hiç pozitif görmeseydim diyorum ama nasipte varmış. İnşallah bakalımm

günaydınlarr
evet canım hemen girbilir bu hafta alırız listelere tatlım eğer istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…