- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.261
Çalışmadığı için kaslar kısalıyor ve zayıflıyor. Yani ağrıların bile en iyi çözümü egzersiz aslında. Ama ağrılı dönemde önerilmiyor diye biliyorum. Ağrılı dönemde en iyi gelen şey yüzmek..Pazartesi yine kötüydüm ama bu gün iyiydim şükür daha önce onun içinde gitmiştim doktora kilo dedi vücut yorulmuş dedi bir de hareket yok hayatımda yani spor yürüyüş olmayınca işe arabayla git gel kaslar pert
Burası küçük şehir ve ben doğayı çok severim buldum mu kaçırmıyorum spor salonları beni boğuyor belki yanımda tanıdık birisi olsa düzen sağlarım ama daha önceki deneyimlerim boşa uçan paralar olduNe güzel valla özendim benim gittiğim zumba dersleride yalan oldu iptal ettiler o da bana psikolojik açıdan iyi geliyordu
Yüzmeyi çok severim hamileyken bile haftada 2 kez yüzdüm 8 aylık olana kadar şimdi çocuğu bırakıp gidecek vaktim yok eşim işten çıkmıltı 5 e kadar o bakıyor çocuğa 5 ten sonra kaçıyor evdenÇalışmadığı için kaslar kısalıyor ve zayıflıyor. Yani ağrıların bile en iyi çözümü egzersiz aslında. Ama ağrılı dönemde önerilmiyor diye biliyorum. Ağrılı dönemde en iyi gelen şey yüzmek..
Ben de spor yapmıyorum ama öğlene kadar aç tartılmıyorum umarım bu cuma epey veririm öyle bir şey yapmama gerek kalmazBu cuma sabahı sporu listede olanların kabusu olmaya başlayacak :)
Öyle keşke hiç pozitif görmeseydim diyorum ama nasipte varmış. İnşallah bakalımmSözüm bittiği yer güzelim. Herhangi bir sözle de teselli olmak mümkün değil. Zamanla su akacak yolunu bulacak. İçinden geleni içinden geldiği gibi yaşaya yaşaya yürüyeceksin bu yolu. Listeler sana iyi gelir umarım
Her şerde de vardır bi hayır diyelim gülümÖyle keşke hiç pozitif görmeseydim diyorum ama nasipte varmış. İnşallah bakalımm
Allah yardımcın olsun kuzum.Günaydınlaar hastanedeyim bana dua edin
Hedef tutmasa bile önemli olan eksi gelmek benim işim çok zor 81 lerde geziyorumHedef 67 ama
Dualarımız seninle canımGünaydınlaar hastanedeyim bana dua edin
günaydınlarr
mama reddi neymiş tatlım yaaaYaa kıyamam kediler daha evcimen ama seni göremeyince üzülüyodur tabilokumcuk kıpır kıpır bücür. Eşim geçen et yedirmiş mama reddi dönemine girdi onunla uğraşıyorum ölesiye aç duruyo
Girebilirim hemencecik o zamangünaydınlarr
evet canım hemen girbilir bu hafta alırız listelere tatlım eğer istersen
Kuru mama yemiyo ev yemeği verince yaramaz minnakmama reddi neymiş tatlım yaaa
canım bugünler gececek hayırlısı ile sen iyi ol yeterki bugün iyice dinln ve kendini dinlememeye çalış narkozun etkisi geçince toparlarsın yavaş yavaşGünaydınlaar hastanedeyim bana dua edin
way sıpa wayy ağzının tadını biliyormuş demekkiKuru mama yemiyo ev yemeği verince yaramaz minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?