- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.281
Evet kaptanim süpersiniz ekliyorumCherry Mom sporumu yazayım yediklerime de dikkat ediyorum ama menü girmiyorum
haa bu arada sporu sen ekliyordun dimi benim kafa gitti
pazar 40 dk tempolu yürüyüş
ptesi 70 dk tempolu yürüyüş
salı 80 dk tempolu yürüyüş
Dualarımız seninleGünaydınlaar hastanedeyim bana dua edin
Ben 2 tane çektirdim ankarada okurken çok memnun kalmıştım çok acı olmuyor korkma benimkiler hafif geçtiGünaydın kizlar bende hastaneden geldim dişçiye gittim 20 lök dişler pert olmuş çekilecek korkuyorum çene cerrahisine gitmek lazımmış
Ya öyle mi rahatladim biraz nerede çektirdin hatırlıyor musun canımBen 2 tane çektirdim ankarada okurken çok memnun kalmıştım çok acı olmuyor korkma benimkiler hafif geçti
Olmaz olmaz deme hiç ben acayip bir eksi geldim bu sabah beni yakala lütfenHedef tutmasa bile önemli olan eksi gelmek benim işim çok zor 81 lerde geziyorum
dur adını bulayımYa öyle mi rahatladim biraz nerede çektirdin hatırlıyor musun canım
Allah yardımcın olsun canım. Kolayca halledilir inşallahGünaydın kizlar bende hastaneden geldim dişçiye gittim 20 lök dişler pert olmuş çekilecek korkuyorum çene cerrahisine gitmek lazımmış
Ben de geçtim canım. Kabak detoksu yla da en az 1 gider bence
Oooo Süpersin canım. Böyle devam.Olmaz olmaz deme hiç ben acayip bir eksi geldim bu sabah beni yakala lütfen
İns canım sagolAllah yardımcın olsun canım. Kolayca halledilir inşallah
oyy geçmiş olsun dişçi hiç sevmediğim dr durGünaydın kizlar bende hastaneden geldim dişçiye gittim 20 lök dişler pert olmuş çekilecek korkuyorum çene cerrahisine gitmek lazımmış
Benimde oyuzden son noktaya kadar gitmedimoyy geçmiş olsun dişçi hiç sevmediğim dr dur
Rabbim ferahlik versin canim,allah buyuk,seviyoruz seniGünaydınlaar hastanedeyim bana dua edin
Kabak Detoksunu yapacam iki gün tek umudum kabak. Inşallah olur canım.Olmaz olmaz deme hiç ben acayip bir eksi geldim bu sabah beni yakala lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?