Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kizlar bende hastaneden geldim dişçiye gittim 20 lök dişler pert olmuş çekilecek korkuyorum çene cerrahisine gitmek lazımmış
4 tanesini de çene cerrahı aldı iki tanesi gömülü ikisi de yarı çıkmıştı. Korkacak bir şey yok. Diş tamamen çıktı ise normal çekim gibi zaten. Gömülü ise dikişli falan oluyor onda da bir hafta beslenme zorlaşıyor o kadar

Çayı da yaptın mı canım
Evet çayıda yaptım. Akşamlarida yoğurt kürü yapıyorum. Rejim psikolojine girdim yine kendimi çok şiş hissediyorum ve kabızlık cekiyorum yine sabah kayısı yedim her sabah yiyecem artık ac karnına belki çözüm olur.

Gömülü değil canım haftaya randevu aldım bakalım aynı anda mi çekiyorlar hepsini ?1 tanesi kritik yani 3 cekim.olabilir benimde

Emnisin bu hafta ki hedefi 67 benim ki 79 hedeften 2.5 kilo fazlayım şuan ve iki günüm var geçen cuma 79.5 dim. Nasıl geliyor bu artılar bir anda anlamıyorum.
Hızlı gelen hızlı gidiyor endişelenme sen diyete spora devam et gerisini vücudun halledecektir.

Gömülü değil canım haftaya randevu aldım bakalım aynı anda mi çekiyorlar hepsini ?1 tanesi kritik yani 3 cekim.olabilir benimde
Bu diş mevzusu beni de çok ürküten bişey. İnşallah hiç anlamadan atlatırsın kuzum. Canım yanmasa da o diş muayene koltuğu korkulu rüyam nedense

Benim ayrı ayrı çekildi çünkü hepsi dikişliydi. Ama aynı anda hepsini ameliyatla aldıran bile var. Çıktığı için üçünü de çekseler bir şey olmaz bence. Şöyle diyim biz kardeşimle çektirmeye gittik. Benim gömülü onun çıkmış dişti. Beşiktaş’ta çektirdik, çıkınca Ortaköy bebek akşama kadar gezdik dolaştık, yedik içtik. Sadece ben sıvı içtim zorluğu buydu. Ki ağrı eşiğim de düşüktür benim. Ben böyle yapıyorsam sen halay çekersin çıkınca :)

dennisgo sen neler yapıyorsun canım. Sporda mısın. Ben bugün kendimi halsiz hissediyorum. İp atlarken bacaklarım çok ağrıyo. Öyle fazla da atlamıyorum ama
Ben dün spor yapmadım iki gece önce koltuk altıma doğru şiddetli bir yanma vardı. Dün dinlendim. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim canım. 2-3 bin atlamayı düşünüyorum ama eşim sinir oluyor, ipimi kesecek yakında :) Bacaklarım bazen benim de ağrıyor. Ya hafta başında karın kaslarım ağrıyordu mesela. İp atlarken nasıl oldu anlamadım ama ağrı olunca dinlendirmek en iyisi canım. Hiç ağrı olmayan hal geçen haftaki parça parça atladığım zamanlar. Terlemedim bile öyle atlayınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…