- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.321
Geçen gece uyuyamadım bile ağrıdan. Bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedim. İpe biraz ara vereyim bakalım. Ekstra bişeyler bulayım yerineBen dün spor yapmadım iki gece önce koltuk altıma doğru şiddetli bir yanma vardı. Dün dinlendim. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim canım. 2-3 bin atlamayı düşünüyorum ama eşim sinir oluyor, ipimi kesecek yakında :) Bacaklarım bazen benim de ağrıyor. Ya hafta başında karın kaslarım ağrıyordu mesela. İp atlarken nasıl oldu anlamadım ama ağrı olunca dinlendirmek en iyisi canım. Hiç ağrı olmayan hal geçen haftaki parça parça atladığım zamanlar. Terlemedim bile öyle atlayınca :)
:))) Bu anlatımdan sonra koşa koşa gidip doktora sarilasim geldiBenim ayrı ayrı çekildi çünkü hepsi dikişliydi. Ama aynı anda hepsini ameliyatla aldıran bile var. Çıktığı için üçünü de çekseler bir şey olmaz bence. Şöyle diyim biz kardeşimle çektirmeye gittik. Benim gömülü onun çıkmış dişti. Beşiktaş’ta çektirdik, çıkınca Ortaköy bebek akşama kadar gezdik dolaştık, yedik içtik. Sadece ben sıvı içtim zorluğu buydu. Ki ağrı eşiğim de düşüktür benim. Ben böyle yapıyorsam sen halay çekersin çıkınca :)
Bende öyleyim orticim ya disim ağrıyordu kas gevşetici ağrı kesici aldım pelte gibi oldum yemek yaptım sadece hiç spor yok şimdilik :/dennisgo sen neler yapıyorsun canım. Sporda mısın. Ben bugün kendimi halsiz hissediyorum. İp atlarken bacaklarım çok ağrıyo. Öyle fazla da atlamıyorum ama
A o kadar mı agridi hamlik ağrısı gibi.mi yoksa sakatlık gibi.mi kuzumGeçen gece uyuyamadım bile ağrıdan. Bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedim. İpe biraz ara vereyim bakalım. Ekstra bişeyler bulayım yerine
Bazen bana da oluyor canım ama dinlenince geçiyor.. senin de ara verince geçecektir bence. Ama arayı uzun tutmuyorum ben. Onun yerine az az sık sık atlamayı buldum. Diyet gibi sanki 6 öğün atlıyorum :)Geçen gece uyuyamadım bile ağrıdan. Bacaklarımı nereye koyacağımı bilemedim. İpe biraz ara vereyim bakalım. Ekstra bişeyler bulayım yerine
Ben de hobi olarak gidiyorum sanki. Ağrım sızım olmasa da kontrole giderim hiç bir şey yoksa diş taşı temizliği yaptırır gelirim :)Bende öyleyim orticim ya disim ağrıyordu kas gevşetici ağrı kesici aldım pelte gibi oldum yemek yaptım sadece hiç spor yok şimdilik :/
Bende eskiden öyleydim o zaman dislerime güveniyordum sonra hamilelik ile sıkıntılar basladi hep derlerdi çocuk dişleri maffeder diye dogruymus.sonra hamileyken ve emzirirken uyuşturucu ilaç veriyorlar diye haliyle gidemedim sonrada korktum kaldı kalış olduBen de hobi olarak gidiyorum sanki. Ağrım sızım olmasa da kontrole giderim hiç bir şey yoksa diş taşı temizliği yaptırır gelirim :)
kuzum direniyor işte inan sık dişini 68 i geçince direk aşağısı gelecek
Az giriyorsun bu aralar canim internet kaynaklı mi yoksa başka sorun mu var ?
Ay canım ins öyle bir şey yoktur sen sakın ol dikkat et kendine bizide habeerdar et ne zaman çekilecek mrOglan pazartesi okul acildi hemenn hoppp burnu akmaya ateşlenmeye basladi. Bende rahatsizim biraz gecen carsambadan beri başım agriyor uyku problemlerim var icimde huzursuzluk hissi var dünde suratim uyuştu bugün hastaneye gittim yine beyin emari cekilecek. Hastaligim mi nüksettimi diye ailecek huzursuzuz. Oyüzden fazla giremiyorum.
Evet çok kotu yakuzum direniyor işte inan sık dişini 68 i geçince direk aşağısı gelecek
Senin yine ıyi gramlarla oynuyor ben ocak ayından beri 78 le 80 ler arasında mekik dokuyorum. Gectigim yolları geri yürüyorum şu an aralık sonunda 78.2 yı görmüştüm şimdi 81 lerde dolaşıyorum. Ocak ayı kötü geçti inşallah şubatta yüzümüz gülecek
Bu hafta kırılacak bence çok iyi gidiyorsun 67 olur mu bilmiyorum ama 67.5 ı göreceğini tahmin ediyorumEvet çok kotu yabu hafta kırarım ins direnci
Ay canım ins öyle bir şey yoktur sen sakın ol dikkat et kendine bizide habeerdar et ne zaman çekilecek mr
Hamlık ağrısı gibi değil canım. Baldırlar ağrıyo. Hep aynı sporu yapıyorum zaten daha önce yoktu. Haftada 1-2 gün dinlendirmek şart aslında da hırs yaptımyaA o kadar mı agridi hamlik ağrısı gibi.mi yoksa sakatlık gibi.mi kuzum
Doğru canım Leslie ve bölgesel yap olmazsaHamlık ağrısı gibi değil canım. Baldırlar ağrıyo. Hep aynı sporu yapıyorum zaten daha önce yoktu. Haftada 1-2 gün dinlendirmek şart aslında da hırs yaptımya
Çok geçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi değildir bazen kan değerleri bile değişince bir garip oluyor insanCanim bugün kan verdim pazartesi ilaçlı emar tarihi verecekler. En son emar çekileli 5 ay oldu marta kadar dayanabilirsem en azindan 6 ay gecmis olsa daha iyi olur diye sürekli dinleniyorum .
İnsallah canım sağol desteğin içinBu hafta kırılacak bence çok iyi gidiyorsun 67 olur mu bilmiyorum ama 67.5 ı göreceğini tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?