Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah öyle bişey değildir canım

Ama güzel olan bırakmaman. İnatla devam etmen başarıyı getirecek artık canım. Bundan sonrası daha kolay gidecek bence..
Evet ben direniyorum kilo direniyor :))
Valla kuzum sayende sen 2 3 haftadır böyle güzel veremeseydin umutsuzluga dusecektim bende

Evet ben direniyorum kilo direniyor :))
Valla kuzum sayende sen 2 3 haftadır böyle güzel veremeseydin umutsuzluga dusecektim bende
Sana umut olduysam ne mutlu bana kuzum. Haklısın direnç kilosuna gelince insanda yılgınlık oluyo. Yeni bişeyler gerekiyo.
Ben de son zamanlarda gaza geldim iyice. İki hafta üstüste iyi eksi görmem beni çok motive etti. Sonuç listelerinde görüyoruz her hafta süper yüzdeyle geliyorlar. Biz de yaparız neyimiz eksik

Leyl-i-fer sen ne yapıyorsun canım. Durumlar nasıl. Kabak yapıyo musun bugün
Sabah yaptim yogurtlu kabagimi,sonra adet oldum,direnebilirim belki diye düşündüm,sonra komsu tel etti yarin misafirlige gidicem,dedim tek gun yaparim detoksu olsun, yuruyus umu yaptim geldim kabagimi yedim amaaa ben ac, hem gozum, hemde metabolizma cayi içiyorum o aciktiriyo sanki,sonuc kek yedimm

canım sen listeye artı olarak gireceksin zaten sağlık sebebiyle girdiğin için o yüzden istersen bu hafta da girebilirsin
gir işte listeye haftaya düşük kilo çıkar keyfin yerine gelir bir an önce toparlanırsın inşallah canım
Listede bu hafta bildirimsiz olacak ya yagmurtugba takımı aşağılara çekmiyim kaptanım?
Of ne cok igne oldun sen yaa,
Ay evet yaa biriktirdim hepsini koca bi poşet iğnem oldu, hastanede yapılanlar hariç

Canim dennisgo nun birinciler sırlarını paylasiyor da mesajlari var oku istersen o hafta neler yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…