- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.341
Evet ben de senin gibi yaptım dün. 500 sabah 500 akşam atladım.Bazen bana da oluyor canım ama dinlenince geçiyor.. senin de ara verince geçecektir bence. Ama arayı uzun tutmuyorum ben. Onun yerine az az sık sık atlamayı buldum. Diyet gibi sanki 6 öğün atlıyorum :)
İnşallah öyle bişey değildir canımOglan pazartesi okul acildi hemenn hoppp burnu akmaya ateşlenmeye basladi. Bende rahatsizim biraz gecen carsambadan beri başım agriyor uyku problemlerim var icimde huzursuzluk hissi var dünde suratim uyuştu bugün hastaneye gittim yine beyin emari cekilecek. Hastaligim mi nüksettimi diye ailecek huzursuzuz. Oyüzden fazla giremiyorum.
Bu hafta kurtulacaksın merak etme
Selam kızlar, hepinizi çok seviyorum çok sağolun
İnşallah :)) sanırsın iki aydır sporu falan bıraktım diyet yapmadim ne kötüBu hafta kurtulacaksın merak etme
Ama güzel olan bırakmaman. İnatla devam etmen başarıyı getirecek artık canım. Bundan sonrası daha kolay gidecek bence..İnşallah :)) sanırsın iki aydır sporu falan bıraktım diyet yapmadim ne kötü
Evet ben direniyorum kilo direniyorAma güzel olan bırakmaman. İnatla devam etmen başarıyı getirecek artık canım. Bundan sonrası daha kolay gidecek bence..
Tmm canim ne zmaan istersen bol bol dinlen kuzumKızlaar ben yarın tartılayım haftaya listeye gireyim. Kanamam var ya eksi gelemem bu hafta büyük ihtimalle
Çokta dinlenmiyim kafam dağılsın dedim ama ağrı izin vermiyoTmm canim ne zmaan istersen bol bol dinlen kuzum
Sana umut olduysam ne mutlu bana kuzum. Haklısın direnç kilosuna gelince insanda yılgınlık oluyo. Yeni bişeyler gerekiyo.Evet ben direniyorum kilo direniyor:))
Valla kuzum sayende sen 2 3 haftadır böyle güzel veremeseydin umutsuzluga dusecektim bende
canım sen listeye artı olarak gireceksin zaten sağlık sebebiyle girdiğin için o yüzden istersen bu hafta da girebilirsinÇokta dinlenmiyim kafam dağılsın dedim ama ağrı izin vermiyoBide kan uyuşmazlığı var iğneye gitcem
gir işte listeye haftaya düşük kilo çıkar keyfin yerine gelir bir an önce toparlanırsın inşallah canımÇokta dinlenmiyim kafam dağılsın dedim ama ağrı izin vermiyoBide kan uyuşmazlığı var iğneye gitcem
Sabah yaptim yogurtlu kabagimi,sonra adet oldum,direnebilirim belki diye düşündüm,sonra komsu tel etti yarin misafirlige gidicem,dedim tek gun yaparim detoksu olsun, yuruyus umu yaptim geldim kabagimi yedim amaaa ben ac, hem gozum, hemde metabolizma cayi içiyorum o aciktiriyo sanki,sonuc kek yedimmLeyl-i-fer sen ne yapıyorsun canım. Durumlar nasıl. Kabak yapıyo musun bugün
Sabah yaptim yogurtlu kabagimi,sonra adet oldum,direnebilirim belki diye düşündüm,sonra komsu tel etti yarin misafirlige gidicem,dedim tek gun yaparim detoksu olsun, yuruyus umu yaptim geldim kabagimi yedim amaaa ben ac, hem gozum, hemde metabolizma cayi içiyorum o aciktiriyo sanki,sonuc kek yedimm
Of ne cok igne oldun sen yaa,Çokta dinlenmiyim kafam dağılsın dedim ama ağrı izin vermiyoBide kan uyuşmazlığı var iğneye gitcem
canım sen listeye artı olarak gireceksin zaten sağlık sebebiyle girdiğin için o yüzden istersen bu hafta da girebilirsin
Listede bu hafta bildirimsiz olacak ya yagmurtugba takımı aşağılara çekmiyim kaptanım?gir işte listeye haftaya düşük kilo çıkar keyfin yerine gelir bir an önce toparlanırsın inşallah canım
Ay evet yaa biriktirdim hepsini koca bi poşet iğnem oldu, hastanede yapılanlar hariçOf ne cok igne oldun sen yaa,
Oyle oluyo gercekten cozumu bende bulamadimİnşallah :)) sanırsın iki aydır sporu falan bıraktım diyet yapmadim ne kötü
Canim dennisgo nun birinciler sırlarını paylasiyor da mesajlari var oku istersen o hafta neler yaptığınıArkadaşlar uzun süredir burda olup büyük kilolar veren arkadaşlarımız var. Onlar bize ne kadar süre de kaç kilo verdiler. Kaçla başladılar şimdi kaç kilolar birazcık anlatsalar böyle hikayeler beni çok motive ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?