Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen yakında baktirdinmi koltuk altina?
Benim de bacaklarım ağrıyor ama benimki huzursuz bacak sendromundan sanırım şu birkaç gündür epey arttı.
Bu rahatsızlıkla ilgili çözüm bulan var mıdır acaba çok merak ediyorum

Canim dennisgo nun birinciler sırlarını paylasiyor da mesajlari var oku istersen o hafta neler yaptığını
C Cagrihilal1
O sayfayida oku komple bence bende bakayım
Valla şuan deniz harici öyle harikalar yaratanimiz yok
Ben 2.gelisimi temmuzda 81 kilo ile yaptım bugüne kadar toplam 13 kilo verdim.ortalama haftanin 5 günü 1 saat spor yaptım yaptıgim kacamaklar çok nadir :) devamli diyet yapıyor olmaktan kaynakli sanıyorum metabolizmam artık yavaş çalışıyor ver al ver al bir noktadan sonra işler zorlaşıyor. Ama şu var ki eski kafa yapısında değilim o yüzden bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi.Eskiden bir zayiflayayim neler neler yiyecegim diye avuturdum rejim biter bitmez hem sporu bırakırdım hem de diyeti şimdi öyle yapmayacagimi umuyorum :)))
Burası her zaman bana iyi geldi mezun olsamda gitmeyeceğim birilerine destek olmak benide sağlıklı beslenme kafasindan uzaklastirmayacaktir diye düşünüyorum. hedefe 8 kilom kaldı acelem yok ama duraklamalar motivasyonu bozuyor onuda birlikte hallediyoruz işte

13 kilo super yaboyun kaç 58 kilomu olacaksın

Maşallah ne güzel vermişsin kilo dahası da gelir inan. Bazen Bi takılma oluyor nedense. Ben 1 yıldır takılıp kaldım son kilolar gitmiyor

Ay yok ya :) sadece eskisi gibi kendimi kötü hissetmiyorum o biraz gevşeme yapmış olabilir
Yanı yapabilirsin bundan sonrası daha kolay olur psikolojik olarak rahatlamış oluyorsun dışarda aa çok kilo almışsın diyen olmaz kıyafetler daha iyi durur üzerinde bu motivasyonla da daha ileri gidebilirsin. 13 kiloyu vermişsin 8 kiloyu mu veremeyeceksin.

Size en büyük hayalimi söyleyeyim kızlar ideal kilomun altına düşmek ve bi kaç kilo almak için aylarca çabalamak istiyorum aylarca ama öyle biden olmasın
Aman aman dikkatli dileklerde bulunalim tutuverir.saglikli bir sekilde kilo verelimde oylece koruyalim insallah

Allah seni ne yapmasın pili bitiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…