- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.361
Sen yakında baktirdinmi koltuk altina?Ben dün spor yapmadım iki gece önce koltuk altıma doğru şiddetli bir yanma vardı. Dün dinlendim. Bugün kaldığım yerden devam edeceğim canım. 2-3 bin atlamayı düşünüyorum ama eşim sinir oluyor, ipimi kesecek yakında :) Bacaklarım bazen benim de ağrıyor. Ya hafta başında karın kaslarım ağrıyordu mesela. İp atlarken nasıl oldu anlamadım ama ağrı olunca dinlendirmek en iyisi canım. Hiç ağrı olmayan hal geçen haftaki parça parça atladığım zamanlar. Terlemedim bile öyle atlayınca :)
ben de çok seyrek yaparım hatta bir tabak kaldı buzluğa attım bugün başka bir şey yapacağımBugunde pirasa var canim. Sanki yedikce tencerede cogaliyor
C Cagrihilal1Canim dennisgo nun birinciler sırlarını paylasiyor da mesajlari var oku istersen o hafta neler yaptığını
13 kilo super yaC Cagrihilal1
O sayfayida oku komple bence bende bakayım
Valla şuan deniz harici öyle harikalar yaratanimiz yok
Ben 2.gelisimi temmuzda 81 kilo ile yaptım bugüne kadar toplam 13 kilo verdim.ortalama haftanin 5 günü 1 saat spor yaptım yaptıgim kacamaklar çok nadir :) devamli diyet yapıyor olmaktan kaynakli sanıyorum metabolizmam artık yavaş çalışıyor ver al ver al bir noktadan sonra işler zorlaşıyor. Ama şu var ki eski kafa yapısında değilim o yüzden bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi.Eskiden bir zayiflayayim neler neler yiyecegim diye avuturdum rejim biter bitmez hem sporu bırakırdım hem de diyeti şimdi öyle yapmayacagimi umuyorum :)))
Burası her zaman bana iyi geldi mezun olsamda gitmeyeceğim birilerine destek olmak benide sağlıklı beslenme kafasindan uzaklastirmayacaktir diye düşünüyorum. hedefe 8 kilom kaldı acelem yok ama duraklamalar motivasyonu bozuyor onuda birlikte hallediyoruz işte
Boyum 163 hedef 60 canım13 kilo super yaboyun kaç 58 kilomu olacaksın
Maşallah ne güzel vermişsin kiloC Cagrihilal1
O sayfayida oku komple bence bende bakayım
Valla şuan deniz harici öyle harikalar yaratanimiz yok
Ben 2.gelisimi temmuzda 81 kilo ile yaptım bugüne kadar toplam 13 kilo verdim.ortalama haftanin 5 günü 1 saat spor yaptım yaptıgim kacamaklar çok nadir :) devamli diyet yapıyor olmaktan kaynakli sanıyorum metabolizmam artık yavaş çalışıyor ver al ver al bir noktadan sonra işler zorlaşıyor. Ama şu var ki eski kafa yapısında değilim o yüzden bu sefer daha iyi hissediyorum kendimi.Eskiden bir zayiflayayim neler neler yiyecegim diye avuturdum rejim biter bitmez hem sporu bırakırdım hem de diyeti şimdi öyle yapmayacagimi umuyorum :)))
Burası her zaman bana iyi geldi mezun olsamda gitmeyeceğim birilerine destek olmak benide sağlıklı beslenme kafasindan uzaklastirmayacaktir diye düşünüyorum. hedefe 8 kilom kaldı acelem yok ama duraklamalar motivasyonu bozuyor onuda birlikte hallediyoruz işte
Sağol canım işte arada farklı bişey yapmak gerekiyor sanırım :)Maşallah ne güzel vermişsin kilodahası da gelir inan. Bazen Bi takılma oluyor nedense. Ben 1 yıldır takılıp kaldım son kilolar gitmiyor
O şey nedir kiSağol canım işte arada farklı bişey yapmak gerekiyor sanırım :)
Bu kiloda da iyisindir benceBoyum 163 hedef 60 canım
Detoks falan yani ve herzaman yaptigindan fazla spor :)O şey nedir kibirlikte bulsak
Kilonu uzun süre korudugunda olabilir ama zayiflar zayiflamaz çok zor be:) bizde nerde o bünyeSize en büyük hayalimi söyleyeyim kızlarideal kilomun altına düşmek ve bi kaç kilo almak için aylarca çabalamak istiyorum aylarca ama öyle biden olmasın
Ay yok ya :) sadece eskisi gibi kendimi kötü hissetmiyorum o biraz gevşeme yapmış olabilirBu kiloda da iyisindir bencedevam et tabi ama artık stres bitmiş keyfi kilolar artık.
Yanı yapabilirsin bundan sonrası daha kolay olur psikolojik olarak rahatlamış oluyorsun dışarda aa çok kilo almışsın diyen olmaz kıyafetler daha iyi durur üzerinde bu motivasyonla da daha ileri gidebilirsin. 13 kiloyu vermişsin 8 kiloyu mu veremeyeceksin.Ay yok ya :) sadece eskisi gibi kendimi kötü hissetmiyorum o biraz gevşeme yapmış olabilir
Aradım bu gün bulamadım bir üniversitenin kliniğiydi ama yıllar olduYa öyle mi rahatladim biraz nerede çektirdin hatırlıyor musun canım
Aman aman dikkatli dileklerde bulunalim tutuverir.saglikli bir sekilde kilo verelimde oylece koruyalim insallahSize en büyük hayalimi söyleyeyim kızlarideal kilomun altına düşmek ve bi kaç kilo almak için aylarca çabalamak istiyorum aylarca ama öyle biden olmasın
Tm canım çok sağol zahmet verdimAradım bu gün bulamadım bir üniversitenin kliniğiydi ama yıllar oldu
Allah seni ne yapmasınBisey diyeceğim nazar olacak diye de ödüm kopuyor amaben akşama kadar bi kilo hafifledim sanki ya da bu tartı benimle dalga geçiyor. Derken mesajı göndermeden bi daha tartılayım dedim sabahki kiloya geri dönmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?