Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüler ve sporlar harika kizlar

Ben bulamadım bunları
Buyur canim

Gömülü değil canım haftaya randevu aldım bakalım aynı anda mi çekiyorlar hepsini ?1 tanesi kritik yani 3 cekim.olabilir benimde
Ayni anda cekmezler muhtemelen emniscim. Benim de iki alt cekildi, ayri zamanlarda cektiler ki diger tarafla yemek yiyebileyim:) Hepsini cekiceklerse alt-ust beraber cekebilirler, bi hafta sol taraf bi hafta sag taraf gibi. Hiiic de agrim sizim olmamisti benim, sadece alt disler cekilince cene acayip sisiyo komik bi goruntu oluyo

Babam dis doktoru oldugu icin benim pek secme sansim olmadi 20'likler konusunda sahsen. Ozenle ortodontide duzelttirdigi disler bozulmasin diye 18 yasinda cekiliverdi dislerim:))

Off ya deme birde sisecek mi bak şimdi o kiloda yapar bana şimdisen sahidimsiniz :))

Çok teşekkür ederim. Çözemedim daha sayfayı ne nerede bulamıyorum. Bizim takımdan hiç birinci yokmu ya

Valla ben yaziyim dicem de verdigim kilo cok acayip degil 7-8 kilo:)) Ne yiyip icip ne spor yaptigimi da her gun yaziyorum gerci, baska ne yazarim bilmiyorum

Kız insan azıcık uzatır millet sayfalarca yazmış nasıl motive olayım ben bununla.

Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur eski hastalığınla ilgili bir durum değildir umarım.
Evet çok kotu ya bu hafta kırarım ins direnci
Bence kıracaksın canım çünkü bu hafta hem yeniden başlıyorsun tatil güzel bir ara oldu hem de farklı olarak içtiğin çaylar da yardımcı olacak
Canim bugün kan verdim pazartesi ilaçlı emar tarihi verecekler. En son emar çekileli 5 ay oldu marta kadar dayanabilirsem en azindan 6 ay gecmis olsa daha iyi olur diye sürekli dinleniyorum .
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsın ve için rahatlar
Selam kızlar, hepinizi çok seviyorum çok sağolun

Kızlaar ben yarın tartılayım haftaya listeye gireyim. Kanamam var ya eksi gelemem bu hafta büyük ihtimalle
Listeler sana yarasın kuzum bir an önce istediğini alırsın umarım
Yakında baktırmadım canım ama böyle giderse baktırmam gerekebilir.
Sürekli tartılmayın diye boşuna demiyorlar. Gün içinde ödem oluyor, yemek yemiş oluyoruz falan kilo değişiyor demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…