- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.381
Değiştirince daha fazla tartarmikiAllah seni ne yapmasınpili bitiyor olabilir
En azindan dogru tartarDeğiştirince daha fazla tartarmiki
Inşallah ya bi zayiflayalimda tez zamandaAman aman dikkatli dileklerde bulunalim tutuverir.saglikli bir sekilde kilo verelimde oylece koruyalim insallah
Gunaydin kizlar. Bugunku menum:
Oglen: pirinc ve avokadolu deniz urunu salatasi
Aksam: 1 tabak zeytinyagli pirasa, 7-8 kasik yogurt
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu, yarim porsiyon krem karamel
Dayanamadim eve gidip pirasayi pisirdim:)
Spor: 10500 adim, 40 dk agirlikCherry Mom
Iyi aksamlar
Kahvaltıdan önce 2 kayısı
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Maydanoz
Ara
1 küçük muz 1 çay bardağı süt
Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak
Ara
1 portakal
1 yeşil elma
1 çay bardağı süt
Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
@hezeyan5381
2 lt su
1000 ip
7 bin adim
100 squat
50 mekik
1 dk plankCherry Mom
Menüler ve sporlar harika kizlarMerhaba
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, az peynir, 1 ceviz
Ara: 1 elma
Öğlen 1 küçük kase kuru üzüm, beyaz leblebi, 2 kayısı kurusu
Akşam : 5 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 kaşık tarhana çorbası, 4 kaşık mantar sote
2 dk plank, 30 mekik, 30 bacak açma(her 2 bacak), 30 squat
Ben bulamadım bunları
Cheat day diyorlar ya onu yapmış benimde aklımda bir ara yapacağım önce bir hamburger menü sonra spor diyet yardirmaca etkili diyorlar
Buyur canimBen bulamadım bunları
Ayni anda cekmezler muhtemelen emniscim. Benim de iki alt cekildi, ayri zamanlarda cektiler ki diger tarafla yemek yiyebileyim:) Hepsini cekiceklerse alt-ust beraber cekebilirler, bi hafta sol taraf bi hafta sag taraf gibi. Hiiic de agrim sizim olmamisti benim, sadece alt disler cekilince cene acayip sisiyo komik bi goruntu oluyoGömülü değil canımhaftaya randevu aldım bakalım aynı anda mi çekiyorlar hepsini ?1 tanesi kritik yani 3 cekim.olabilir benimde
Off ya deme birde sisecek mi bak şimdi o kiloda yapar banaAyni anda cekmezler muhtemelen emniscim. Benim de iki alt cekildi, ayri zamanlarda cektiler ki diger tarafla yemek yiyebileyim:) Hepsini cekiceklerse alt-ust beraber cekebilirler, bi hafta sol taraf bi hafta sag taraf gibi. Hiiic de agrim sizim olmamisti benim, sadece alt disler cekilince cene acayip sisiyo komik bi goruntu oluyo
Babam dis doktoru oldugu icin benim pek secme sansim olmadi 20'likler konusunda sahsen. Ozenle ortodontide duzelttirdigi disler bozulmasin diye 18 yasinda cekiliverdi dislerim:))
Çok teşekkür ederim. Çözemedim daha sayfayı ne nerede bulamıyorum. Bizim takımdan hiç birinci yokmu yaBuyur canim
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
En son deniz ama sayfa kaçta bilmem :))Çok teşekkür ederim. Çözemedim daha sayfayı ne nerede bulamıyorum. Bizim takımdan hiç birinci yokmu ya
AmannnnnnnnnnYa bu cok komik bi sisme amaKilo almissin gibi degil de cene estetigi olmussun gibi:)) Soyle bisey olmustum ben
Eki Görüntüle 2585463
Valla ben yaziyim dicem de verdigim kilo cok acayip degil 7-8 kilo:)) Ne yiyip icip ne spor yaptigimi da her gun yaziyorum gerci, baska ne yazarim bilmiyorumArkadaşlar uzun süredir burda olup büyük kilolar veren arkadaşlarımız var. Onlar bize ne kadar süre de kaç kilo verdiler. Kaçla başladılar şimdi kaç kilolar birazcık anlatsalar böyle hikayeler beni çok motive ediyor.
Bikac gune geciyo ama meraklancak bisey yok:)) Ameliyattan cikinca bol bol buz tut o gun, o zaman daha az siser.Amannnnnnnnnn
Sağol
Kız insan azıcık uzatır millet sayfalarca yazmış nasıl motive olayım ben bununla.Herkese merhaba
Geçen hafta diyete devam ederken spor yerine farklı olarak 7 yaşında yeğenimin peşine takıldım günde 2-3 saat onun temposu ile oyun oynadım. Günde 10-15 bin adım yürüyüş yaptım ve sonuçta haftanın birincisi oldum.
5. Takıma teşekkür ederim, aramızdaki spor yarışması beni daha aktif ve hareketli yaptı.
Geçmiş olsun canım umarım bir sorun yoktur eski hastalığınla ilgili bir durum değildir umarım.Oglan pazartesi okul acildi hemenn hoppp burnu akmaya ateşlenmeye basladi. Bende rahatsizim biraz gecen carsambadan beri başım agriyor uyku problemlerim var icimde huzursuzluk hissi var dünde suratim uyuştu bugün hastaneye gittim yine beyin emari cekilecek. Hastaligim mi nüksettimi diye ailecek huzursuzuz. Oyüzden fazla giremiyorum.
Bence kıracaksın canım çünkü bu hafta hem yeniden başlıyorsun tatil güzel bir ara oldu hem de farklı olarak içtiğin çaylar da yardımcı olacakEvet çok kotu yabu hafta kırarım ins direnci
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsın ve için rahatlarCanim bugün kan verdim pazartesi ilaçlı emar tarihi verecekler. En son emar çekileli 5 ay oldu marta kadar dayanabilirsem en azindan 6 ay gecmis olsa daha iyi olur diye sürekli dinleniyorum .
Selam kızlar, hepinizi çok seviyorum çok sağolun
Listeler sana yarasın kuzum bir an önce istediğini alırsın umarımKızlaar ben yarın tartılayım haftaya listeye gireyim. Kanamam var ya eksi gelemem bu hafta büyük ihtimalle
Yakında baktırmadım canım ama böyle giderse baktırmam gerekebilir.Sen yakında baktirdinmi koltuk altina?
Benim de bacaklarım ağrıyor ama benimki huzursuz bacak sendromundan sanırım şu birkaç gündür epey arttı.
Bu rahatsızlıkla ilgili çözüm bulan var mıdır acaba çok merak ediyorum
Sürekli tartılmayın diye boşuna demiyorlar. Gün içinde ödem oluyor, yemek yemiş oluyoruz falan kilo değişiyor demek ki :)Bisey diyeceğim nazar olacak diye de ödüm kopuyor amaben akşama kadar bi kilo hafifledim sanki ya da bu tartı benimle dalga geçiyor. Derken mesajı göndermeden bi daha tartılayım dedim sabahki kiloya geri dönmüşüm
Ameliyat olarak mı geçiyorBikac gune geciyo ama meraklancak bisey yok:)) Ameliyattan cikinca bol bol buz tut o gun, o zaman daha az siser.
8 kilo az mi ya bizde görürüz inşallahValla ben yaziyim dicem de verdigim kilo cok acayip degil 7-8 kilo:)) Ne yiyip icip ne spor yaptigimi da her gun yaziyorum gerci, baska ne yazarim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?