- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.401
Hahahaah yarıldımKız insan azıcık uzatır millet sayfalarca yazmış nasıl motive olayım ben bununla.
O kim bilir ne zaman di nerde bulayim.Hahahaah yarıldımbir keree daha olmuştu o uzundu sanki
Ayyy ne desem olmadiAmeliyat olarak mı geçiyor
Oh şimdi rahatladım
İns kuzum bende merakla bekliyorum :))Bence kıracaksın canım çünkü bu hafta hem yeniden başlıyorsun tatil güzel bir ara oldu hem de farklı olarak içtiğin çaylar da yardımcı olacak
Kötü bir hafta geçiriyordum yazmış olmak için yazmıştım bunu hatırlıyorum.. daha eski yazım da var. Ama bence, ben nerede hata yaptırm kısmına yazdığımı da okumalısın. O tam bir dram :)Kız insan azıcık uzatır millet sayfalarca yazmış nasıl motive olayım ben bununla.
Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzumAyyy ne desem olmadiBenimkiler gomuluydu o yuzden ameliyatti, seninki normal cekim o zaman. Konustum simdi senin doktorla seninki hic sismicek hic acimicakmis
Ay evet canım şimdi hatırladımKötü bir hafta geçiriyordum yazmış olmak için yazmıştım bunu hatırlıyorum.. daha eski yazım da var. Ama bence, ben nerede hata yaptırm kısmına yazdığımı da okumalısın. O tam bir dram :)
Hele ki zayifken 8 kg vermek bncecl çok zor8 kilo az mi ya bizde görürüz inşallah
O nerde ya nasıl bulayim onunda linkini atinsana lütfenKötü bir hafta geçiriyordum yazmış olmak için yazmıştım bunu hatırlıyorum.. daha eski yazım da var. Ama bence, ben nerede hata yaptırm kısmına yazdığımı da okumalısın. O tam bir dram :)
Benim iyi geçti bilmiyorum. Sadece sonuncusu biraz zordu. ama onda da ameliyat sonrası kek yemeye kalkmıştım normal yani :) Yiyemedim geçti gitti :)Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzumdennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
Bence mezun biri için güzel bir menü canımBugün tuhaf menümle geldim
sabah : 2 dilim ekmek 2 üçgen peynir 1 Kk küflü peynir domates salatalık
öğleden sonra ; 6 kaşık şehriye pilavı 4 köfte et
akşam üzeri ; 2 kare çikolata 2 avuç badem+kaju
-1 lt su ( içmeye devam ediyorum
-2 bin ip ( daha 500 deyim ama atlamadan uyumayacağımCherry Mom )
C Cagrihilal1 :)Herkese merhaba ;
Ben nerede hata yaptım? Dengeli menüler ve her zamankinden fazla spor yaparak haftanın sonunda bu yazıyı yazıyor olmak biraz tuhaf.. halime takımımda epey güldük, biraz da sizi eğlendireyim. Geçen haftayı 75 kg ile kapattım ve o kilo benim sağlam direnç kilolarımdan birisidir. O nedenle diğer spor aktivitelerime ek olarak 30 dakika cardio egzersize başladım. Bir akşam geç saatte 3 tane çeçil peynir yedim ama vücudum sanki bir mandırayı yağmalamışım gibi tepki verdi +1 ile ertesi güne başladım. Tabi ki çok ciddiye almadım.. tartıdaki artış suni ve direnç kilomda olmam nedeniyle vücudumun abartılı reaksiyonu gibi geldi. Nasılsa çözerdim.. sonuçta ilk defa başıma gelmiyordu..Benim derdim 75’ i nasıl kıracağımdı. yeme düzenim genelde 12 saat üzerine kuruludur. sabah 8-9 kahvaltı, akşam 6 da yemek ve 8 de bir ara öğünle bitiyor. Dedim ben if beslenmeyle metabolizmamı şaşırtayım. 8/16 olacak şekilde başladım 75,7 de takıldım kaldım günlerce. Takıldıkça açlık süremi 18 saatlere çıkardım. Bu arada her gün spor yaptım. Cardio egzersizler ip atlama,danslar yürüyüşler. 100 gr ne aşağı ne yukarı gidiyordu. Ama gözle görünür bir incelme var diye her an eksileri göreceğime inandım tüm hafta. Perşembe akşamı hala tartıda bir değişiklik olmayınca, battı balık yan gider diye her gün atladığımdan kat kat fazla ip atlamaya karar verdim. Kendime attığım en komik gol de bu oldu sanırım; battı balık 300 gr yukarı gitti :) 7 bin ip atladım, 1000 kalori yaktım Cuma günü öğlene kadar tükettiğim ödem atıcılara rağmen tartıda 76 gördüm. Ve işte haftanın en fazla kilo alan kişisi olarak buradayım.
Uzun lafın kısası; aslında her şeyi olması gerektiği gibi yaptım ama yine de artı gördüm. İnsanın canı elbette sıkılıyor tartıda böyle bir sonuç alınca.. ama boşuna demiyorlar tartıdaki kilonuza değil incelemenize bakın diye. Eğer hiç tartılmamış olsam süper bir hafta geçirdim sanırdım incelmeme göre :) muhtemelen tartıdaki karşılığını gelecek haftalarda alacağım bir çaba oldu benim bu hafta yaptıklarım.. yaşayıp göreceğim..
merhaba ;
Bu yarışmada bana mezuniyeti de getiren son başarı hikayemi yazmak benim için büyük keyif..
Bu hafta takımımızda mezunlar vardı ve istedik ki hem birincilik hem de mezuniyet yaşayalım. Ben de bu amaç için tüm hafta elimden geleni yaptım.
Tüm takım arkadaşlarımdan farklı olarak elimde çok da güçlü bir koz vardı ; 0,48 olan tsh değerim.. bu değerin metabolizma hızlandırıcı etkisi sayesinde işler benim için çok kolaylaştı. Tabi ki ben de tüm görevi tsh değerine yüklemeden üstüme düşeni yaptım.
çarşamba günü 1 saat, haftanın diğer günleri yarım saat olacak şekilde her gün ip atladım. Bunun yanında 1-1,5 saat yürüyüş, 45 dakika Leslie gibi ekstra sporlarım da oldu. Kabul etmeliyim ki, sporu biraz abarttım. Çünkü okulum tatildi ve zaman boldu,takım hedeflerimizin de etkisi ile biraz kendimi zorladım. Ancak hayatımı böyle sürdürmediğim de bir gerçek, haftada 3 gün 45 dakika spor benim için ideal ve böyle devam ediyorum.
Hafta sonu beslenmem;sabah klasik kahvaltı, öğlen protein akşam ise ıspanak çorbası şeklinde oldu. Ispanak çorbasının sindirim sistemi dostu olduğunu yaşayarak öğrendim ve benim için artık vazgeçilmez bir alternatif akşam yemeği.. Bu beslenme ve spor ile -1 gördüm ve pazartesi sabah tartısında 62 oldum.Üstüne diyetisyenimin verdiği 4 günlük metabolizma hızlandırıcı diyete başladım. -2,2 de onunla geldi.
Böylece toplamda 3,2 kilo hafifleyip,iyi bir derece yapıp, 5. Takımın birinciliği ile beraber mezuniyet sevincini beraberce yaşamış oldum. Benim için yarışmadaki tüm kilo verme sürecimi düşününce kuşkusuz en keyifli hafta bu hafta oldu.
Kilo vermemde, mezun olmamda en büyük pay benim en güzel motivasyonum, kendimi ait hissettiğim yer olan 5. Takım ve takımımın birbirinden değerli her bir üyesiydi. Beraberce çok şey başardık ve başarmaya devam edeceğiz. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Herkes için hedeflediği kiloya ulaşacağı, hayalini gerçek kılacağı keyifli bir kilo verme süreci diliyorum. Son kez okuduğunuz için teşekkürler ederim..
sevgiler
Herkese merhaba ;
bu haftaki birinciliğimi geçen haftaki sonunculuğuma, sevgili takım arkadaşlarımla beraberce motive olmamıza ve tabiki 5. Takımın kurallarına borçluyum bence. Onun için 5.takımdaki arkadaşlarıma teşekkür ederim :)
Öncelikle + geldiğim için takım kuralları gereği telafi etmem gerekiyordu ben de haftasonunu hurma diyeti ile geçirdim. Bu arada hata yapmadan artı gelmek motivasyonumu hiç bozmadı. Takım arkadaşlarımla durumuma gülerek rahatladığımı da söyleyebilirim. Pazartesi - gördüğümde bir süre kendi diyetimle devam ettim. Takım kuralları gereği + gelmemin cezası olarak hafta içi kendi sporuma ek olarak 3 gün de +15 dakika cardio egzersiz yaptım. Kendi sporlarımı ise geçen haftaya göre azaltarak devam ettirdim. Bu hafta takımca oldukça iyi motive olduk ve güzel bir sonuç için beraberce çabaladık. Ben de Çarşamba, Perşembe kabak detoksu ile takım arkadaşlarıma eşlik ettim. Bu detoksun en güzel yanı sabah ekmem ve yumurtalı kahvaltısının tok tutması, ara öğünde ise meyvesinin olması bence..
Cuma günü ilk tartı sonucum beni memnun etmedi aslında.detoksa başladığım güne göre + 200 gördüm. Sonra bunun erken başlayacak bir reglin ödemi olduğunu anladım. Gün içinde sıvı alımını kesip, kahvaltıdan sonra aralıklı olarak neredeyse akşama kadar spor yaptım. Gün boyu, ip atladım, yürüdüm, cardio yaptım. Bu arada ekstra sıvılarla artı olmamak adına ödem atıcı içecekler yerine ödem atıcı yiyecekler tercih ettim. Sabah kahvaltısında ızgara mantar, ara öğünde ananas gibi.. böylece ödemin arkasına saklanan ve tartıda görünmeyen kilo kaybını geri almış oldum. Bu yöntemler işe yaradı günün sonunda tartı da yüzümü güldürdü..
bana göre, kilo verme sürecinde, ufak tefek kazalarımız olsa da, bazen tartı bizi mutlu etmese de, kararlı bir şekilde devam etmeliyiz. Çünkü inat edersek, kararlarımızın karşısında hiç bir şey duramaz.. umarım hepimiz keyifle istediğimiz kiloya ulaşır ve kendi başarı hikayemizi yazarız. Herkese bol ve sağlıklı kilo vereceği bir hafta dilerim, kendim dahil :)
Eveett benim hayalim de buSize en büyük hayalimi söyleyeyim kızlarideal kilomun altına düşmek ve bi kaç kilo almak için aylarca çabalamak istiyorum aylarca ama öyle biden olmasın
Ne ilginç hayalleriniz varEveett benim hayalim de bu
Evet epeydir detoks yapmıyorum aslında. Önümüzdeki hafta nasipse şu çayı ve kabak detoksunu yapayımDetoks falan yani ve herzaman yaptigindan fazla spor :)
Daha erken yaparız :) Hatta ben gidiyorum bir 500 daha atlamaya :)Bence mezun biri için güzel bir menü canım
Sporlar benimde duruyor senin gibi 500 atladım bende :)
Daha erken yaparız :) Hatta ben gidiyorum bir 500 daha atlamaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?