Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız insan azıcık uzatır millet sayfalarca yazmış nasıl motive olayım ben bununla.
Kötü bir hafta geçiriyordum yazmış olmak için yazmıştım bunu hatırlıyorum.. daha eski yazım da var. Ama bence, ben nerede hata yaptırm kısmına yazdığımı da okumalısın. O tam bir dram :)

Ayyy ne desem olmadi Benimkiler gomuluydu o yuzden ameliyatti, seninki normal cekim o zaman. Konustum simdi senin doktorla seninki hic sismicek hic acimicakmis
Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzum dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu

Yahu demedigin şey kalmadı ki kuzum dennisgo nun anlattığı tablo ile seninki çok farklı
Saka şaka dogru diyorsun bende okudum zaten ekşi sozluk sağolsun yeteri kadar korkutmustu
Benim iyi geçti bilmiyorum. Sadece sonuncusu biraz zordu. ama onda da ameliyat sonrası kek yemeye kalkmıştım normal yani :) Yiyemedim geçti gitti :)

Bence mezun biri için güzel bir menü canım
Sporlar benimde duruyor senin gibi 500 atladım bende :)

C Cagrihilal1 :)

Eskileride buldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…