- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.041
kızlar öğle yemeğim küçük kepekli hamburger ekmeğinde lor peyniri ve domates yanında mürdüm
erik tarçın çayı içiyorum
hmm efenim
boy:1,63
kilo :77 hedeflenen kilo 63 böhüüüüü
çocuk adedi :2
zorluk seviyesi 10 üzerinden 9,5 :)
normal yemekler yiyorum işte heheheh
sabah peynir zeytin 1-2 dilim ekmek sekersiz çay domates vs.
öğlen genellikle atıştırma tarzı oluyor veya pas geçiyor
akşam saat 5-6 gibi yiyorum normal önden bir kase çorba diğer yemeklerden birer porsiyon fln yiyorum
gün içerisinde çok yemiyorum ama saat 10 dan sonra oturup peynir ekmek bisküvi gibi şeyler yiyorum ühüüüüüüüüü bundan vazgeçemiyorum .... şekerime baktırdım iyi görünüyor gizli fln da yok 2 kez yükleme yapıldı. acayip bir koşturmam var normalde ama kendi kendine gidiyordu eskiden şimdi yapıştı kaldı bu kadar harekete nasıl hala yerinde duruyor üüüüüühüüüü
afiyet olsun canım
döner yağlı değildir umarım
sana da afiyet olsun canım
ben de kahvaltı tarzı bişiler yedim aslında baya bişi :)))
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
2 çarliston
2 küçük çıtır salatalık
1 dilim ekmeği 2 çay kaşığı balı üstüne sürerek yedim
iyi günler sevgili takımım canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kcaman
bugün kahvaltıda kayınvalideme davetliydik kayınpederim sıkma börek yapmıştı zorla yedirdir banada bir tane küçük sıkma bi tanede küçük börek yedim malesef :26::26: öğlen bişey yemiycem sadece portakal yerim o yüzden akşamada sebze yemeği yapmayı düşünüyorum
döner ekmeksiz ve yağsızsa mönün güzel cnm.afiyet olsun
yaa işte gelde yeme nasıl yememne demek burçakcım,öptüm seni
gelde yeme diyosun tabii şimdi. :)
rica ederim canım ne demek
bi faydam oluyosa ne mutlu bana :))))
ben yaptıklarımın faydasını tartıda görüyorum, o yüzden sizinle paylaşıyorum zaten
bide gülsümcüm incelmeye de başladım, bu çok güzel, kocik de söylüyo bunu, bi ara kendimi beğenmiyodum kilo aldığım için ama artık kendimi beğeniyorum ben de
gayet hafif bir menü olmuş canım
arkadaşım anladığım kadarıyla öğün atlıyorsun ve atıştırarak yiyorsun her öğünü sana özel hazırla atıştırmamanı öneririm. böylelikle doyduğunu anlarsın. öğün atlarsanda açlıktan vücut bekler bekler akşama açlık krizi yaratır.
yok arkadaşım yağlı değildi zaten çok az yedim ekmek te yemedim çorba içtiğim için
olsun arkadaşım olur öyle arada ama dengelemek kaydıyla.. nasılsa olay sabah saatleri gelişmişsen onu akşama kadar yakarsın
evet ekmeksiz ve yağsızdı canım teşekkürler
yaa işte gelde yeme nasıl yemem
oh ne güzel bende sanki azıcık inceldim gibi ya aynaya bakınca kendimi güzel görmeye başlıyorum artık kilolar neki elbet veririz Allah sağlık ve huzur versin yeterki
yaa işte gelde yeme nasıl yemem
oh ne güzel bende sanki azıcık inceldim gibi ya aynaya bakınca kendimi güzel görmeye başlıyorum artık kilolar neki elbet veririz Allah sağlık ve huzur versin yeterki
evet olay sabah gerçekleşti ve olay mahalli benim koca midemeritecem inşallah zıplayıp duruyorum
ben aranıza yeni katıldım... 32 yaşındayım 77 kiloyum hedefim 63 olmak ama kilo veremiyorumşu çocuklar uyuduktan sonra yeme işini de bi bırakabilsem çok güzel olacak da.... nasıl yapmalıyım fikir verebilir misiniz ? 71 kiloya kadar düşmüştüm ama gece yeme iş yüzünden 77 kiloya çıktım.... acayip acıkıyorum saat 9 -10 gibi deli gibi dolanıyorum resmen elim ayağım titriyor ne yapmalıyım?
bir de şu sevimli çizelgeleri nasıl edineblirim teşekkürler...........
öyle düşünme canım yeterki azmini yitirme inan gerisi kendiliğinden geliyorohh ne güzel arkadaşım darısı benim başıma aynayla barışmak için daha çok uzun bir yolum var
aynen burçakcım bende öyle düşünüyorum azıcık zayıflamış göriyim kendimi daha sıkı sarılıyorum spora ve dengeli beslenmeyezaten bu da insanı gaza getiriyor bence
kendini beğenmeye başladıkça beğenmediğim yerleri de düzeltebilirim diyosun ve devam ediyosun ( ben böyle yapıyorum misal )
bu arada ara olarak yine 1 elma yedim ve yaşil çay içiyorum şimdi
evet çok şükür kurtuldumneyseki küçük sıyrıklarla atlatmışsın arkadaşım
evet olay sabah gerçekleşti ve olay mahalli benim koca midemeritecem inşallah zıplayıp duruyorum
ohh ne güzel arkadaşım darısı benim başıma aynayla barışmak için daha çok uzun bir yolum var
zıpla zıpla
o sıkmalar anca erir zaten
ayrıca senin çizelgen nerde canım, kaldırmışsın?
bu arda yemekten sonra sade türk kahvesi saat üç gibi 1 tane portakal yedim.
kızlar, okumaya yetişemedim ama öğşe menümü yazıcam;
mercimek çorbası, 1 tahta kaşığı pilav üstüne bir tahta kaşığı nohut (susuz), cacık.
Cacık uykumu getirdi, zor tutuyorum kafamı biraz önce 5i1yerde içtim.
Evde görüşmek üzere, iyi akşamlaaaar.
evet kaldırdım ilaçlardan dolayı 8 kilo alınca düzeltmeye üşendim bende kökten kaldırdım
inşallah canım o da olur
sen bu kiloları 1 günde almadınki 1 günde veresin dimi ama, o yüzden sabır
sabrın sonu selamettir
ben mesela 45 günde verdiğim 5.5 kiloyu adım gibi biliyorum dikkat etmesem 15 günde alırım yani, o yüzden yavaş yavaş gidecek bu kilolar e geri gelmicekler sağlıklı beslenmeyi bırakmadıktan sonra
kızlar ben bi mutfağa gideyim yemek yapıcam kociş gelmeden bitireyim işlerimi gelirim yine
kızlar birazdan çıkıcam
diyetisyene randevum için
akşam gelişmeleri yazarım inşallah benim için
başarılı bi başlangıç olur bu kez çok umutluyum:78:
teşekkür ederim canım inşallah bırakmıycam çok kararlıyım ölmek var dönmek yoooookkkk:84:
ayy arkadaşım ne yemek yapıyosunbenim akşama yemeğim yok sen yemekleri fazla yap sana geliyoruz kızlarla
inşallah arkadaşım aradığını bulursun. merak etme arkanda biz varız. akşam yokum ama yarın büyük bir merakla okuycam
arkadaşlarım hepinize iyi akşamalar diliyorum. çıkış saati yaklaşmış ben hazırlanayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?