Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar öğle yemeğim küçük kepekli hamburger ekmeğinde lor peyniri ve domates yanında mürdüm
erik tarçın çayı içiyorum

gayet hafif bir menü olmuş canım

arkadaşım anladığım kadarıyla öğün atlıyorsun ve atıştırarak yiyorsun her öğünü sana özel hazırla atıştırmamanı öneririm. böylelikle doyduğunu anlarsın. öğün atlarsanda açlıktan vücut bekler bekler akşama açlık krizi yaratır.

yok arkadaşım yağlı değildi zaten çok az yedim ekmek te yemedim çorba içtiğim için

olsun arkadaşım olur öyle arada ama dengelemek kaydıyla.. nasılsa olay sabah saatleri gelişmiş sen onu akşama kadar yakarsın

döner ekmeksiz ve yağsızsa mönün güzel cnm.afiyet olsun

evet ekmeksiz ve yağsızdı canım teşekkürler

ne demek burçakcım,öptüm seni

gelde yeme diyosun tabii şimdi. :)
yaa işte gelde yeme nasıl yemem

oh ne güzel bende sanki azıcık inceldim gibi ya aynaya bakınca kendimi güzel görmeye başlıyorum artık kilolar neki elbet veririz Allah sağlık ve huzur versin yeterki

evet olay sabah gerçekleşti ve olay mahalli benim koca midem eritecem inşallah zıplayıp duruyorum

oh ne güzel bende sanki azıcık inceldim gibi ya aynaya bakınca kendimi güzel görmeye başlıyorum artık kilolar neki elbet veririz Allah sağlık ve huzur versin yeterki

ohh ne güzel arkadaşım darısı benim başıma aynayla barışmak için daha çok uzun bir yolum var

zaten bu da insanı gaza getiriyor bence
kendini beğenmeye başladıkça beğenmediğim yerleri de düzeltebilirim diyosun ve devam ediyosun ( ben böyle yapıyorum misal )

bu arada ara olarak yine 1 elma yedim ve yaşil çay içiyorum şimdi

maşallah baya paylaşım oluyo, okumaya bile yetişemedim valla. yourm yazmaya daha geçemedim.

hoşgeldin ece arkadaşım. akşam yeme derdinden ben de muzdaribim. ama burda arkadaşların çok güzel desteği ve fikirleri sayesinde, irademi de geliştirerek ve bilinçli beslenerek bunu yavaştan yeniyorum. benim kaçamaksız akşamın geçmezdi. artık akşamları; sütlü kahve, meyve falan yiyorum.

ohh ne güzel arkadaşım darısı benim başıma aynayla barışmak için daha çok uzun bir yolum var
öyle düşünme canım yeterki azmini yitirme inan gerisi kendiliğinden geliyor
aynen burçakcım bende öyle düşünüyorum azıcık zayıflamış göriyim kendimi daha sıkı sarılıyorum spora ve dengeli beslenmeye
neyseki küçük sıyrıklarla atlatmışsın arkadaşım
evet çok şükür kurtuldum

evet olay sabah gerçekleşti ve olay mahalli benim koca midem eritecem inşallah zıplayıp duruyorum

zıpla zıpla
o sıkmalar anca erir zaten
ayrıca senin çizelgen nerde canım, kaldırmışsın?

inşallah canım o da olur
sen bu kiloları 1 günde almadınki 1 günde veresin dimi ama, o yüzden sabır
sabrın sonu selamettir
ben mesela 45 günde verdiğim 5.5 kiloyu adım gibi biliyorum dikkat etmesem 15 günde alırım yani, o yüzden yavaş yavaş gidecek bu kilolar e geri gelmicekler sağlıklı beslenmeyi bırakmadıktan sonra

kızlar ben bi mutfağa gideyim yemek yapıcam kociş gelmeden bitireyim işlerimi gelirim yine

kızlar birazdan çıkıcam
diyetisyene randevum için
akşam gelişmeleri yazarım inşallah benim için
başarılı bi başlangıç olur bu kez çok umutluyum:78:

kızlar, okumaya yetişemedim ama öğşe menümü yazıcam;

mercimek çorbası, 1 tahta kaşığı pilav üstüne bir tahta kaşığı nohut (susuz), cacık.

Cacık uykumu getirdi, zor tutuyorum kafamı biraz önce 5i1yerde içtim.

Evde görüşmek üzere, iyi akşamlaaaar.

bu arda yemekten sonra sade türk kahvesi saat üç gibi 1 tane portakal yedim.

afiyet olsun canım, gayet güzel
ayrıca kızlar spordan yarım saat önce alınan c vitamini spor yaparken daha fazla yağ yakılmasını sağlıyomuş ama burçak sen yapıyomusun dersen hep sonra aklıma geliyo benim

ele verir talkını kendi yer salkımı misali

gülhancım seni tebrik ediyorum canım, atıştırmaları bıraktın sayılır, sporu da düzenli yapmaya başlayıp su içmeye başlarsan emin ol karşılığını alırsın

afiyet olsun canım gayet güzel

evet kaldırdım ilaçlardan dolayı 8 kilo alınca düzeltmeye üşendim bende kökten kaldırdım

anladım canım
kaç kilosun şimdi sen peki?
kilo verdin sonuçta döndüğnden beri

teşekkür ederim canım inşallah bırakmıycam çok kararlıyım ölmek var dönmek yoooookkkk:84:

kızlar ben bi mutfağa gideyim yemek yapıcam kociş gelmeden bitireyim işlerimi gelirim yine

ayy arkadaşım ne yemek yapıyosun benim akşama yemeğim yok sen yemekleri fazla yap sana geliyoruz kızlarla

kızlar birazdan çıkıcam
diyetisyene randevum için
akşam gelişmeleri yazarım inşallah benim için
başarılı bi başlangıç olur bu kez çok umutluyum:78:

inşallah arkadaşım aradığını bulursun. merak etme arkanda biz varız. akşam yokum ama yarın büyük bir merakla okuycam

Son düzenleme:

tamam canım anlaştık, herkes incecik olucak burda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…