- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.421
Olur böyle şeyler o yüzden moralini bozma. Sonuçta o hafta komik bir anı olarak kaldı aklımızda ama ben mezun oldum. Sende de böyle olacak. Sen yeter ki smacına odaklan ve vazgeçmeÇok iyi ya
Teşekkürler canım. Sen de çok güzel hedefine kitlendin ve elde ettin.. ben de senin gibi yaptım :)vay be ne guzel kilolar vermissindennisgo
Neden :)Çok duygulandım ya
Ne bileyim bizde gorurmuyuz ki o günleriNeden :)
Canım illa birinci mi olmak lazım tabi ki olursak ne ala ama öyle bir şart yok önemli olan gram gram da olsa eksilmek o 13 kg nasıl gitti sanıyorsun 300 400 Gr vere vere :)) ama çok kafayı sartlarsanda olursun yani ordaki tüyoları okumak lazım. Bazıları aksam yemeği hiç yememiş mesela kimi sadece salata yemis falan biz bazen ağır yiyoruz akşamlarıNe bileyim bizde gorurmuyuz ki o günleri
Ben zayıflayayım da birincilik falan istemiyorumCanım illa birinci mi olmak lazım tabi ki olursak ne ala ama öyle bir şart yok önemli olan gram gram da olsa eksilmek o 13 kg nasıl gitti sanıyorsun 300 400 Gr vere vere :)) ama çok kafayı sartlarsanda olursun yani ordaki tüyoları okumak lazım. Bazıları aksam yemeği hiç yememiş mesela kimi sadece salata yemis falan biz bazen ağır yiyoruz akşamları
O da olacak rahat ol ayy öbür ay dugunumuz mu var telaş yapalım sabırlı ol canımBen zayıflayayım da birincilik falan istemiyorum
O da olacak rahat ol ayy öbür ay dugunumuz mu var telaş yapalım sabırlı ol canım
[/QUOTE
güzel menü ben cumadan itibaren diyetisyenin listeyi uygulayacağım bakalım o nasıl olacak1.lerde biri şu diyeti uygulamış mesela akşam ne kadar hafif bende öyle yapicam önümüzdeki hafta
4 günlük liste
1. Ve 2. Gün
❤Kahvaltı
2 haş yumurta
Yeşil çay
❤Öğlen
Ton balıklı yeşillikli salata
1 kase yoğurt
❤Akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
3. Ve 4. Gün
❤Kahvaltı
1 meyve
1 kase yoğurt
❤Öğlen
4 köfte yada aynı ölçüde et
Salata
❤Akşam
2 tavuk butu
Salata
Yağ kas falan ölçüm yaptı mı nasıl çıktı ?güzel menü ben cumadan itibaren diyetisyenin listeyi uygulayacağım bakalım o nasıl olacak
Bir de şu var ömrümün sonuna kadar akşam yemeği yemek istiyorum. Zayıflarken de ağır hafif fark etmez akşam yemeğini yemek isterim :)Canım illa birinci mi olmak lazım tabi ki olursak ne ala ama öyle bir şart yok önemli olan gram gram da olsa eksilmek o 13 kg nasıl gitti sanıyorsun 300 400 Gr vere vere :)) ama çok kafayı sartlarsanda olursun yani ordaki tüyoları okumak lazım. Bazıları aksam yemeği hiç yememiş mesela kimi sadece salata yemis falan biz bazen ağır yiyoruz akşamları
Tabiki göreceksin. Ne hedefine ulaşanların senden fazlası var ne de senin onlardan eksiğin. Sen de hedefine ulaşacaksın.. yeter ki iste ve gereğini yap.Ne bileyim bizde gorurmuyuz ki o günleri
Benim için sadece kahvaltı önemli o bir zevk bence akşami pek önemsemiyorum o yüzden onu uygulayabilirim hayatimaBir de şu var ömrümün sonuna kadar akşam yemeği yemek istiyorum. Zayıflarken de ağır hafif fark etmez akşam yemeğini yemek isterim :)
Bombaaa gibi geliyoruzZBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 4 zeytin
- 1 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- Yoğurtlu Kabak
- Yoğurtlu kabak
2,5 lt su
60 dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
Evet yaptı doğru dürüst bisey anlatmadı ki zorla soru sorup cevap aldım. Çıktısını verdi ama anlamıyorum onu daYağ kas falan ölçüm yaptı mı nasıl çıktı ?
Devlette boyle maalesef neyse bir daha ki ay aradaki farkı karşılaştırır daha iyi anlarsın yada eger istersen tabi özel bilgileri karala koy bakalim burdanEvet yaptı doğru dürüst bisey anlatmadı ki zorla soru sorup cevap aldım. Çıktısını verdi ama anlamıyorum onu da
1 ay sonra karsilastiririz inşallah nasıl geçer bu bir ay bilmiyorum. 2 hafta sonra gel deseydi bariDevlette boyle maalesef neyse bir daha ki ay aradaki farkı karşılaştırır daha iyi anlarsın yada eger istersen tabi özel bilgileri karala koy bakalim burdankremsokola ve dennisgo iyi yorumlar o olcumleri :))
Hiç bir fikrim yok ilk defa duyuyorum. Internetten baktin miKizlar huzursuz bacak sendromu hakkinda bilgisi tecrubesi olaniniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?